Kocamdan boşanmak istiyorum ama bana kimse hasarlı mal istemez dedi. Kavga edip duruyoruz, evliliğimi düzeltmeye mi çalışayım?

Merhaba evliligimiz sirf o istedi diye oldu diyebilirim. Arkadaş ortaminda tanistigimizdan beri takintili daveaniyordu narsistin teki o zamanlar yasimdan dolayida pek anlamamistim ama su an bu durumdayim maalesef. Sevdigini soyluyor hayatimda duymadigim iltifatlari soyluyor ama cok psikolojik baski yapiyor dis gorunusu durumu vs iyi fakat onlarin bile onemi kalmiyor baski yuzunden. Kendi kafasinda senaryolar kurup arkadaslarimla gorusmememi soyluyor. Gecen yine bosanma konusunu actim beni gercekten sevseydin bu sekilde yapmazdin gercejteb beni sevecek biri olsun istiyorum dedim ve bana kimse hasarli mal istemez bir tek ben seni kabul ederim boyle dedi vucudumdaki yaralardan dolayi. Cok agrima gitti her kavganin sonunda biri inciniyor. bende agir konusuyorum sinirlerime hakim olamayip annen terk ettigi icin zorla kendini sevdirrtmeye calisiyorsun ilgi ariyorsun falan dedim. Suc ikimizde mi onda mi anlayamiyorum ne yapabilirim evliliğimizi düzeltmeye mi calisayim bosanmak icin israr mi edeyim

Kocamdan boşanmak istiyorum ama bana kimse hasarlı mal istemez dedi. Kavga edip duruyoruz, evliliğimi düzeltmeye mi çalışayım?