Kız kardeşimde benim gibi düşünüyo biz bu ailenin kırılma noktasıyız bizden sonra gelenlerde saygılı bir ebeveyn olcak?

İlk defa bir kongreye katıldım bi topluluğa dahil olmak kendimi geliştirmek istedim belki bu sayede yeni insanlar tanımak her neyse gittigim kongreden fotolar paylaştım annemle babam üzerimdeki eteğe takıldı asla fotolarıma beğeni atmadılar anne baba olmak evladının her kararında her anında yanında olup onun fikirlerine saygı duymak değil midir, biz 90larda doğanlar çok şanssız bir jenerasyon çünkü anne babalarımız eski kuşak doğal olarak fikir ayrılıkları yeni nesil anne babalara göre çok daha fazla oluyo, sanıyolarki onlar gibi bir ebeveyn olcam bu mümkün mü ben İstanbul'da buyudum ve yüksek okul okudum onlar gibi sabit fikirli olamam. Sırf o eteği giydim diye eve geldiğimde konusunu bile açmadılar kongrenin. Ben evladıma boyle davranmazdım elalem ne der diye düşünmezdim ama elalem daha değerliymiş benden. Allah allah sanki biz cıplak geziyoruz bende derin dekolte giyen ya da aşırı kısa giyen biri değilim ben sınırlarımı bilmiyo muyum 30 yaşındayım.

Kız kardeşimde benim gibi düşünüyo biz bu ailenin kırılma noktasıyız bizden sonra gelenlerde saygılı bir ebeveyn olcak?