Aile & Toplum Numaramı isteyen birine vermemek için nasıl bir bahane bulabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Asla vermek istemiyorum ne demem gerek bunun için Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar sagolun yaratıcı cevaplarınız için (Numaramı vermek istemiyorum demeyi hiç düşünmemiştim zaten) Numaramı isteyen birine vermemek için nasıl bir bahane bulabilirim? Cevapla Numara Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Fenerligenc34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 101% +1 yıl İçinden gelmeyen bir şeyi yapmaya mecbur değilsin, açıkça söyle... 0 0 Yorumla
Kaphiedral Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Bana ait değil şirket numarası babamın çalıştığı yerin idareten kullanıyorum de. 0 0 Yorumla
kocamınkarısıym Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 77% +1 yıl Sadece ailem bilir numaramı kimseye vermem de, üç dört tane arkadaş yeter 0 0 Yorumla
Grkmcmm01 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Yanlış salla gitsin ya da vermek istemiyorum diye bilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Unutmuş gibi yap ısrar ederse telefonuna yanlış numara gir. Sonra yanlış vermişsin falan derse çok sordunuz elim ayağıma dolaştı falan de konuyu değiş 0 0 Yorumla
bassoprofondo0 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 336 cevap paylaştı. Vermek istemiyorum de 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayn Yorumla bassoprofondo0 +1 yıl Aynennnn Yorumla
Nâ-mūtenahį Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Sana numaramı vermek istemiyorum de geç 0 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Numeromu sana vermek istemiyorum diyerek 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 978 cevap paylaştı. Çok basit numaramı vermek istemiyorum. 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yeni hat aldım numaramı ezbere bilmiyorum de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 😂sahte no ver arasın dursun ökz😁 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Wpden bakınca anlar
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. vermek istemiyorum, de 0 0 Yorumla
konuşmayı_seven Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Doğruyu söyle 0 1 Yorumla konuşmayı_seven +1 yıl İlla yalan mı söylemek istiyorsun Yorumla
karmen3235 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 93% +1 yıl Babamla yasiyorum 0 1 Yorumla karmen3235 +1 yıl Lan mal babamla yaşıyorum vermemem de Yorumla
Masörosman Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Her isteyene numara vermiyorum de 0 1 Yorumla Masörosman +1 yıl ya da hosst köpek de😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İçinden gelmeyen bir şeyi yapmaya mecbur değilsin, açıkça söyle...
Bana ait değil şirket numarası babamın çalıştığı yerin idareten kullanıyorum de.
Sadece ailem bilir numaramı kimseye vermem de, üç dört tane arkadaş yeter
Yanlış salla gitsin ya da vermek istemiyorum diye bilirsin
Unutmuş gibi yap ısrar ederse telefonuna yanlış numara gir. Sonra yanlış vermişsin falan derse çok sordunuz elim ayağıma dolaştı falan de konuyu değiş
Vermek istemiyorum de
Ayn
Aynennnn
Sana numaramı vermek istemiyorum de geç
Numeromu sana vermek istemiyorum diyerek
Çok basit numaramı vermek istemiyorum.
Direkt vermek istemiyorum de
Valla yüzüne söyle hiç çekinme
Telefon kullanmıyorum de
Yeni hat aldım numaramı ezbere bilmiyorum de
😂sahte no ver arasın dursun ökz😁
Wpden bakınca anlar