Aşk İlişkileri Aramak istiyorum ama bahanem yok. Neyi bahane ederek arayabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor ne bahanesi üretebilirimmmm acil Güncellemeler+1 yıl ya cidden şaka gibisiniz 😂 Aramak istiyorum ama bahanem yok. Neyi bahane ederek arayabilirim? Cevapla Arama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. "Şu an evimdeki bitki koleksiyonumla konuşuyorum ve onlar bana sırlarını anlatıyor. Belki bir sonraki sefere seninle bir bitki sohbeti yaparız!"... 0 0 Yorumla
isa_3200 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ya ben bisek kaybettim de sendemi diye sorim dedim de sonra da aklımı de sende kalmış sanırım haberin var mı de bağla gitsin 0 0 Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Gökyüzünde yıldızlar bu gece hiç yok sen baksana görebiliyor musun de 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Kedi aradı de kedi fotosu at 1 0 Yorumla
Mr_Kaan_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sen kimsinAsıl ben seni aradım sen kimsin de 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl alooooğ itfaiye mi? etkili bir giriş olabilir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kimi 0 4 Yorumla SportmenHerif +1 yıl Beni ya kimi olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @SportmenHerif konu hakkında detay vermezse nasıl bahane bulabilirim Yorumla SportmenHerif +1 yıl Ben anladım ama sen anlamadın demek ki Ayakkabı numaranı IQ numarandan düşük Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @SportmenHerif off sende beni anlamadın by Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Ucak düştü de 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. hikayesinden yürü 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
"Şu an evimdeki bitki koleksiyonumla konuşuyorum ve onlar bana sırlarını anlatıyor. Belki bir sonraki sefere seninle bir bitki sohbeti yaparız!"...
Ya ben bisek kaybettim de sendemi diye sorim dedim de sonra da aklımı de sende kalmış sanırım haberin var mı de bağla gitsin
Gökyüzünde yıldızlar bu gece hiç yok sen baksana görebiliyor musun de
Kedi aradı de kedi fotosu at
Sen kimsin
Asıl ben seni aradım sen kimsin de
Erkeksiz kaldım erkeğim de
alooooğ itfaiye mi? etkili bir giriş olabilir.
Seni kaza yaptı dediler de
tarağımı kaybettim nerde de
Cok ciliz oldun de ayriliyorum de
Penisin ne alemde de 😅😅😅
Senin için öldü dediler o yüzden aradım dersin
Ara yanıyorum de
Kimi
Beni ya kimi olabilir
@SportmenHerif konu hakkında detay vermezse nasıl bahane bulabilirim
Ben anladım ama sen anlamadın demek ki
Ayakkabı numaranı IQ numarandan düşük
@SportmenHerif off sende beni anlamadın by