Arkadaşlar ben bir çocuktan hoşlanıyorum abisine dedim ki kardeşinizin hesabını bulamadım ona bir sey soracam oda dedi ki o hesabını kapatti, bana soleyin ben onu arar söylerim sonra bende dedim ingilizce sinavima girer mi oda dedi ki, bir dakika sana donecem sonra kardeşine sormus kardeşi de demiş numaramı ver, neyse ondan sonra bana dedi ki kardeşimin numarasını vereyim arar sorarsın kendi aranızda halledersiniz bende tamam dedim teşekkür ederim sizide meşgul ettim dedim. Neyse onda sonra, mesajı gördü bu saat olmuş yazmamış. cok saçma değil mi
Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplayan var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yaz madem hala yanıt bekliyorum diye belki unutmuştur belki vazgeçmiştir
O çocuğun yerinde olsam para versen yine girmem ayrıca senin sınavına git çalış gir yüzsüzlüğe bak yardımcı ol da demiyor direkt girer misin diyor sonra diyor ki saçmalığa balar mısınız, aynen bacım sen baya saçmasın.
Sen o kişiden vazgeçmelisin artık
Vazgeçmiştir
Açıklamayı oku iki dakika içinde neyin vazgecmesi
Hem çocuk kendisi demiş ver diye cocuktan izin almış ki
Okudum.. cevabım yine aynı
İlginç o zaman
Başka açıklaması yok çünkü.. evet saçma ama vazgeçmiştir. ya da felç oldu yazamıyor.
Ama bak çocuğu özellikle arayıp sordu. Çocukta demek demiş ki numaramı ver
Ee şimdi ona göre oda bana geri dönüp dediki numarasını vereyim siz konuşun ben tamam dedim teşekkür ettim öyle bekliyorum
En başta o zaman deseydi ki, müsait değil yapamaz sınavları var felan
Anladım ben seni kuzum.. ama yok yani başka seçenek yok.
Ama. o ara sor vereyim dedi
Cook saçma değil mi
Ama vazgeçti.. ya da unuttu belkide. Hatırlat yeniden
Çok saçma
Yarın baktım yazmamış hatirlatacam
Unutmuş belki bilmiom manyak mıdır nedir cattik ua
Aynen manyak herif. Cins bi adam belli zaten
Bak şimdi ben bunu ekledim sonra bu beni kabul etti geri takip attı sonra 10 dk sonra çıkardı neyse ondan sonra ben yazdım dedim ki ben kardeşinize bir şey soracaktım o yüzden sizi ekledim sizden hesabı var mı diye bakmak amaçlı oda dedi ki kardeşim hesabını dondurdu sen bana soyle ben arar söylerim bende dedim ki ingilizce sınavım online olabilir sınavıma girebilir. mi oda dedi bir dakika sana donecem, sonra bende tamam dedim sonra oda dedi ki ben kardeşimin numarasını vereyim sen arar sorarsın kendi aranızda halledersiniz neyse bende numara kısmını belirtip tamam teşekkür ederim sizide meşgul ettim dedim neyse işte iki dakika sonra gördü görüş o görüş. Yani normalde numarayı vermesi lazım. (Bu arada kardeşinin bana ilgisi vardı bunu biliyorum.) Kardeşini aramış demek ki kardeşi demiş numaramı ver. Çünkü bir dakika sana donecem dedi.
Yav anladım 75. anlatışın delimisin kadın. Aaaaa
Ahahhababa o kadar saçma geldi ki ajsjjsjsjsjs ne yapayım
Sen cins olduğunu nerden çıkardın
Ya bi sakin olsana sen.. Bırak şimdi yarın hatırlatırsın takıldın adama 😂
Aynen hatirlattim verdi noyu
Allahım çok şükür 😂
Aptal ya neyine unuttuysa
Hala ordamısın sen 😂
Evet saçma cunkuu
Yahu tamam 😂 hadi unut gitsin