Suçluysam ve büyük bi hata yapmadıysam özür dilerim, uğraşamam kusura bakmasın. Eğer o hatalıysa ilk hatasında terk ediyorum zaten küçük büyük fark etmiyor
@Edadjkx sorumu cevaplayan kişinin yazdığı yeri şimdi algılayabildim pardon iş yerinden çıkınca kafam yorgun oluyor benim şimdi biraz dinlenince senin cevabının üstüne okuyunca anladım, tabi ki kızda hatalıysa çekip gitmem ama biraz hatasını anlamasını sağlarım tamam kolayca affederim ama üzerine konuşuruz konunun.
E yani dogrusu bu, dusunsene sen bir hata yapaysun ozurle bitiriyorsun ama buyuk bir hata ve affedilmek icin ugras yok ama karsi tarafin tek kucuk bir hatasinda ayrilik mi? bencillik ve aptallik.
Ben hatalıysam özür dilerim, ister affeder ister terk eder umrumda değil, o hata yaparsa ben terk ederim, bunu oda yapabilir sadece ben yapabilirim diye bir şey söylemedjm
@Gizlidedikdaaa tamamda sen ta en başından karşı cinsi kötü bellemişsin yapar eder diye bunun neresi doğru tamam olabilir zamanında bir kere ya da birden fazla yaşamış olabilirsin ama şunu unutma dört parmağın dördüde bir değil ki, görüşüne saygı duyuyorum ama hemen direkt böyle yapmamalısın şunuda söylesen anlarım karşı taraf beni aldattı ayrıldık tamam haklısın ama ne biliyim gitti bir sırrını birine söyledi belki farkına varmadan ağzından kaçırdı belki bilerek o zaman bunu öğrenirsin buna göre yine ayrılıp, ayrılmamak sana kalmış ama ayrılmasanda sırlarını söylemezsin o kişiye bir dahada güvenini sarstı diye bunuda farazi söyledim ama aldatma olmadığı müddetçe ayrılmak banada anlamsız geliyor.
Zaten sizin gibi tipler hep boyledir ya senin aksine ben buni cinsiyet olarak ayirmayrum şöyleki sizin gibiler hep aptl cahil pick me ne dedigini bilmeyen serseri karakter yoksunu kisilerle iliski yasayip yasayip ve o kisilerden darbeler yedikten sonra karsi cinsi hep ayni gorme, guvenmeme ya da kotuleme egiliminde oluyorsunuz. kizlar ve erkekler farketmeksizin.
Peki ben cinsiyet olarak mı ayırdım, erkeklerinde durumu aynı şekilde, artık erkeklerede güvem yok. Sadece ben kızlara güvenmediğimi dedim çünkü erkeğin. Kız olsam erkeklere güvenmem, cinsiyet olarak ayırmıyorum
Ben dediklerim doğru diye bir şey demedim. Farkındaysan arkadaş soru sordu bende soruya kendi fikrimi belirttim, benim düşüncem, fikrim seni ilgilendirmez. Yanıt vermem saçmaydı