Bir kıza kendini affettirme yolları?

Arkadaşlar öncelikle merhaba durumu kısaca size açıklayayım. Yaklaşık 5 - 6 ay önceden itibaren ben bir kızı seviyordum. O da beni seviyormuş benim haberim yoktu sonradan haberim oldu. Fakat kız yaklaşık 1 - 1.5 ay önce ben ona instagramdan takip isteği attım kız kabul etti fakat beni takip etmedi bende onunla konusmam gerekiyordu bunun için karşılıklı takip gerekiyor. bende tekrar attım tekrar attım. en sonunda kız patladı içinden geçenleri bana döktü. ne istiyorsun benden, neden mesaj atıyorsun, bırak artık peşimi gibi imalı laflar etti. fakat bunları söylerken tek bana değil bir topluluğa ifade ediyor gibiydi. ne istiyorsunuz benden, neden hala mesaj atıyorsunuz gibi.. ben kıza birşey yapmadım aslada yapmam da. neden böyle oldu bilmiyorum. bende o mesaj dan sonra biraz sinirlendim. ben ne yaptım sana falan yazdım. sende anlıcaksın en sonunda benim suçlu olmadığımı gibi. peki ben şimdi ne yapmalıyım. iletişime geçmelimiyim. beni affetmesi için ne yapmalıyım. nasıl konuşmalıyım. gerçekten dürüstçe cevap verin lütfen. teşekkürler şimdiden.
Bir kıza kendini affettirme yolları?