Arkadaşlar kız arkadaşınız sizi kırsa kaç kere affedersiniz?
1 kere
2 kere
3 kere
4-5 kere
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Affedilir de o kırgınlık hep içte kalır. Ama sürekli bunu yapıyorsa mesafeli olmak lazım
Kırgınlık ne zaman geçer?
Ne zaman geçer bilmem konusulsada insanın aklina geliyor hep
2 kere kızın biri bana tokat attı zor affetim arkadaşım
Ooo hemde iki kere atmış aynı anda mi farklı zamanda mi
Aynı anda o zaman o saniye
Şimdi ne sebeple attı sana nasıl kendini affettirdi o var ama tokat atana ne güvenir insan ne de eskisi gibi olur illaki bir soğukluk olur insanın içinde
Lise sondaydım o zamanlar kızın erkek sevgilisi varmış bilmiyordum bende aşık olmuştum erkeğe işte kıskançlıktan 2 tane tokat attı sevgilimden uzak dur dedi alındım
O da uyarabilirmis sadece. tokat fazla olmuş sadece. simdi burada kız özür dilediyse pismansa arkadaş olup olmamak sana kalmış
Nasıl affetim anlatayım mı
Sende iki tane ona mı attın tokat ödesmek icin
Yapmadım
Nssıl affetim anlatayım mı?
İstersen anlat
2 hafta küstüm birgün evime geldi öyle bir ağladıki odamda seni seviyorum arkadaşım dedi özür dilerim dedi bir hediye almış bana ayakkabı almış nikeden ağladı ağladı yataktayım ben duvar tarafına döndüm yanımda oturuyor ağladı sarıldı affet beni dedi canım dedi yanağımdan öptü sensiz yapamam dedi pişmanım dedi sanki cenaze var çok ağladı sarıldı bana en sonunda benide ağlattı sonra yüzüne döndüm özür dilerim dedi sarıldık yanaktan öptük barıştık.
Özür dilemesi güzel bir şey hatasını anlamış önemli olan bir daha kirmamaya özen göstermesi. duygusal içten bir özür olmuş
Evet
Dugusal olunca bende dayanamıyorum ağlamaya
İçtenlik önemli. bazilari var yapmicam deyip kandırmaya arkadan iş çevirmeye devam ediyor. tabi her insan bir değil. cesitli karakterler çok
Bşr daha yapmadım canım arkadaşım
Bir daha yapmadı canım arkadaşım
Her zaman konuşulup anlasinca çözümü bulunur yeter ki hatalar anlaşılsın bir
4-5 kere
Cevap
2Cevap
ben aldatmayı affetmem hiç bir şekilde ama büyük hata değilse affedebilirim
Yaptığı hataya göre değişir, büyük bir hataysa affetmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar