Güncellemeler
+1 yıl
Boşanmak istediğimi söyledim. Anneme şikayet etti ve gitti kendi ailesine şikayet etti. Çocuk gibi mızmızlanıyor. Sorunu kendisi çözemiyor bile. Çok sıkıldım gerçekten. Bir tane çiçek alsa gerçekten her şey düzelecek. Sadece sevgi istiyorum. Mesaj yazsın, benimle 7/24 konuşsun istemiyorum ki? buraya yazma sebebim sadece kimsenin olmaması. Eşim 28 yaşında ben 23. 5 yıl gerçkten nasıl geçirmişim kendime şaşıyorum. 10 aylık evlilikte değişti üstelik yanımda bile değilken.
Güncellemeler
+1 yıl
Birlikte olmuyor arkadaşlar 100 kere zorluyorum. İstediğimden değil sadece bağ kurmak istemiştim. O da işe yaramadı. Hayır anlamıyorum ne oldu? Çok bunaldım. 4 aydır sıkıntıdan adet bile olamıyorum. Evde erzak yok faturlar geldi. Günde 80 tane mesaj atıyorum cevap yok. Normal konuşmuyor bile. Of muhtaç olduğuma mı üzüleyim yalnız başıma 1+1 evde sıkıldığıma mı üzüleyim? kitap ihtiyacım var param yok. İşe giremem çünkü sınavım yaklaştı. Ben napıcam bilmiyorum. Sevgisizlikten..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Eşin malmıı bir kadına nasıl davranılır bu kadın açmı vs hiç aklına gelmiyor değer vermiyor Sevgi ilgi sıfır
Neden böyle aşırı derecede duyarsız?
Bilmiyorum.. Üstelik depremde aile üyemden 4 kişiyide kaybettim. 10 aydır kendi başıma atlatmaya çalıştım. Piskolojim ne kadar kötü anlayabiliyor musun? Bugün şampuan ve eczaneden vitamin almak istediğimi söyledim. Saçlarıma bakım yapmak için. Almadı. Neyse kusura bakma çok doluyum her yazana derdimi anlatıcam sanırım.
Anlıyorum seni kötü bir durumdasın yani açıkçası evlisin ama sahipsizlik biri gibi hissediyorsun kocaya yazıyor Koca umursamıyor yani kolay değil bu kadının ihtiyacı var mı yok mu hiç düşünmüyor ne bilim bu kadını arım seviyorum ediyorum digim hiç mi özlemiyor o yüzden mall diyorum eşine
Çok kötüyüm okulu nasıl kazanacağım bilmiyorum. İhtiyaçlarımı karşılasa keşke. işe giremiyorum sınav yaklaştığı için. Eğer beni bırakırsa aileme dönemem. Böylede kendimi kötü ve ezik hissediyorum. Kalbim çok kırık.
Öyle ezik gibi hissetme nereden bileceksin eşinin bu kadar odun olacağını
Hiç ihtiyacını karşılamıyor bu adam niye evlendi böyle evlilik mi olur adam dediğin evine bakar
okurken ben ağladim üzuntuden allah yardimcin olsun 5 yil nasil tanimadin eğer bu insani takip et belki bir faydamiz dokunur sana
Tek çaren boşanmak oda yoksa ailen de arkanda değilse mesleğini eline alana kadar böye idare etmek
İşte idare etmeye çalışıyorum ama katlanamıyorum. Bari eksiklerimi alsın zaten okul okuduktan sonra yolumu ayırırım. Onun parasına muhtacım anladın mı vermiyor bana para ihtiyaçlarımı karşılamıyor.
Gündüzleri para kazsnmak için çalış geceleri de bi kaç saat ders çalış
Peki sen ne diyorsun yani hata yaptın onu söylüyor musun
Gel arkadaş olalım bende askerim yalnızım zaten 1🤣
kitap desteğinde bulunabilirim
eşinin ailesi ile yaşadıklarını konuştun mu
O kadar cahil ki bunları normal sanıyor. Anlattım tabi ki aslında anlatmazdım ama eşim ben boşanıcam diyince gidip annesine beni şikayet etti. Annesine açıklama yaptım tane tane anlattım. Annesi de o kadar cahil ki..
Nasıl bir evlilik o ya
O haliniz olmadı mı hiç
Bu nasıl evlilik?
Boşanma davası açmalısın bence
Yapamam aileme dönemem kendi ayaklarımın üstünde de duramam. Sınava az kaldı. Sadece biraz ihtşyaçlarımı karşılasa. Sonra yolumuzu ayırırız sanırım. Demek ki 5 yıl bir insanı tanımaya yetmiyormuş. Ağlamaktan ve vitaminsizlikten hastalandım. Allah kşmseyi kimsenin eline düşürmesin.