10 Aylık evliyim eşimin ilgisizliği?

Eşimle depremden 1 hafta sonra evlendik annemin zoruyla. 5 Yıllık ilişkimiz vardı, ben okul okumak istediğim için ertelemiştim. Neyse sonuç olarak evlendik. Ben acil olarak Maraş'tan çıkıp Tokat'a geldim. Eşim Ankara 'da göreve başladı. Beni yanına alamadı çünkü 30.000 tl borcu vardı. 10 Aydır evliyiz ama toplasan 30 gün göremedim. Ne mesaj atıyor ne arıyor nede ilgileniyor. Bir çiçek bile almadı. Dolapta yemeğim kalmadı ama söyleyemiyorum çok utanıyorum eşimden. Bunu onun düşünmesi gerek miyor mu? en sonunda engelledim. Çünkü bütün gün yazı yazıyordum ve dönüp bakmıyordu. Arkadaşlarıyla kalıyor 4 kişiler. Bana vakit ayırmıyor. Artık çok bunaldım. Keşke meslek sahibi olup evlenseydim. Hatta keşke evlenmeseydim. Beni aldatıyor mu bilmiyorum. Artık bende başka birisiyle mutlu olmak istiyorum. Peşinden yeterince koştum ama olmuyor. Maddi manevi hiç bir şekilde yanımda değil. Evlendikten sonra değişti. Çok üzülüyorum kalbim aşırı derecede kırılmış durumda. Sadece sevgi istiyorum. Ben zaten sınava hazırlanıyorum. Bu sene inşallah gideceğim okuluma. Bir kaç yıla meslek sahibide olurum. Birde bana birisinden para beklemek aşırı gurur kırıcı geliyor. Neredeyse intihar edeceğim.
Güncellemeler
+1 yıl
Boşanmak istediğimi söyledim. Anneme şikayet etti ve gitti kendi ailesine şikayet etti. Çocuk gibi mızmızlanıyor. Sorunu kendisi çözemiyor bile. Çok sıkıldım gerçekten. Bir tane çiçek alsa gerçekten her şey düzelecek. Sadece sevgi istiyorum. Mesaj yazsın, benimle 7/24 konuşsun istemiyorum ki? buraya yazma sebebim sadece kimsenin olmaması. Eşim 28 yaşında ben 23. 5 yıl gerçkten nasıl geçirmişim kendime şaşıyorum. 10 aylık evlilikte değişti üstelik yanımda bile değilken.
Güncellemeler
+1 yıl
Birlikte olmuyor arkadaşlar 100 kere zorluyorum. İstediğimden değil sadece bağ kurmak istemiştim. O da işe yaramadı. Hayır anlamıyorum ne oldu? Çok bunaldım. 4 aydır sıkıntıdan adet bile olamıyorum. Evde erzak yok faturlar geldi. Günde 80 tane mesaj atıyorum cevap yok. Normal konuşmuyor bile. Of muhtaç olduğuma mı üzüleyim yalnız başıma 1+1 evde sıkıldığıma mı üzüleyim? kitap ihtiyacım var param yok. İşe giremem çünkü sınavım yaklaştı. Ben napıcam bilmiyorum. Sevgisizlikten..
10 Aylık evliyim eşimin ilgisizliği?