Babam ben cocukken beni hep evinden kovuyordu hala agliyorum?

hicbirzaman o evi kendi evim gibi goremedimcunku izin verilmedi bana gep strr git denildi. babam bana hatta derdiki git kendini sat oyle yasa evimden git senden nefret ediyorum bebekken bile seytan olacagini biliyorumderdi. bunlarin bir sebebi yoktu hicbirzaman yemek yemen yurymem ya da oda da oturuyor olmam bile gozune batar bagirir cagirir hatta kafama agir esyalar firlatir kufur ederdi. okadar gariban bir cocukluk gecirdimki Şu an 23 yasindayim hala saril saril agliyorum yapayalniz caresiz kcuk bir kiz cocugu olarak agladigim gunleri unutamiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
gecen gun tatli tahtadangeyiksus esyasi aldim çok begenmisti mutlu mutlu geyige baktim cokk tatli dedim sonra birden onun sivri yerlerinin kafama carptigini hissettim aciyi o duygusal kirginligi resmen hissettim durduk yere aglamaya basladim sevimli bir esya kucukken begendigim sevdigim esyalarimun kafamda kirilisini cektigim aciyi o hayal kirikligi uzuntu duygusunun kafadaki acidan daha agir olusu herseyi yeniden hissettim. cunku ne bana ne canima ne de esyalarima saygi duyuldu
Babam ben cocukken beni hep evinden kovuyordu hala agliyorum?