Objektif yorum istiyorum lütfen. Vatanını canından çok sever ama askeri personel hariç bütün kolluk güçlerini sever. (Nedenini sordum açıklama yapmadı😐)
Yapar
Yapmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Objektif yorum istiyorum lütfen. Vatanını canından çok sever ama askeri personel hariç bütün kolluk güçlerini sever. (Nedenini sordum açıklama yapmadı😐)
Zamanında askerlik yaptıysa askeriye şartları ağır gelmiş olabilir.
Veya askeri tanıdıkları egolu falandır, veya bi askerle tartışmıştır kavga etmiştir bu tarz şeyler olabilir
Cevap
2Cevap
Bırakın şu egoyu ya sadece siz mi iş yapıyorsunuz. Bizde devletin direğiyiz o zaman
Nasıl anlamadım ben ego filan yapmadım kardeş. Neyin kafasındasın?
Yok sevmezsek terörist miyiz bırakın şu ithamları
Travması olabilir
Travma ne alaka?
Kötü bir anısı olabilir askerlerle alakalı ben de küçükken yaşadığım bir şey yüzünden polis sevemiyorum
Küçükken polisle ilgili ne yaşadın ki? (Polisler içinde de böyle problemli tipler çıkabiliyor ya haklı olabilirsin lakin askere kıyasla halkla iç içe olduğu için daha ılımlı oluyor genelde askeri personel genelde diktatör gibi oluyor yine de bunlardan da adam gibi adamlar çıkabiliyor.)
Yani travması olabilir dedim ama senin dediğin de olabilir. Sezgilerin ne diyorsa odur
İyi hoş ta polisle ilgili ne travma yaşadın anlatsan diline yapışır mı?
Anlatmak istemiyorum''(
👍🏻
Bizi sevmeyen ölsün 😎
Öldürmek yaşatmak size kalmış ben objektif bakmaya çalışıyorum ki aralarında travması olmuş ta olabilir yani.
Yine de ben size saygı duyuyorum sizin yaptığınızı hiçbir babayiğit yapamaz lakin bu kutsal mesleği kötü amaçla kullanana karşı saygım yoktur.
Ben birçok polisi sevmiyorum. Rüşvet ve ukalalik dolu mesleğin içi. Ama polislik mesleğine her zaman saygı duyarım. Başıma bir şey gelse karakola koşarım. Birinin mesleğin kendisi ile ilgili sıkıntısı varsa bunda başka bişey ararım
Ha aranızda böyle artist tiplemeler de oluyor böyle üniformayı giyince vatan için çalıştığını unutup kendini bir b*k sanan da oluyor orası ayrı. Sizlerin de şerefini kirlettiğini düşünüyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?