Demek ki, site görevlileri arasında da "terör seviciler" var.
Asker olsanız, canınızı terör sempatizanı sağlıkçılara emanet eder misiniz?
Demek ki, site görevlileri arasında da "terör seviciler" var.
Asker olsanız ya da bir yakınınız asker olsa ve yaralansa, hastaneye kaldırıldığında, terör sempatizanı olduğunu bildiğiniz bir doktor, hemşire veya sağlıkçıya güvenir misiniz?
Sağlık sektöründen, tüm terör sempatizanlarının temizlenmesi gerekmiyor mu? Bunun için suça gerek yok. Sempatizan olması yeterli suçtur zaten.
Devletin ve halkın her kademesinden temizlenmesi ve bu temizliğin medyaya dahil yansıtılmaması gerekiyor açık fikrim imtiyaz ve aflar bu tür olayları bitirmiyor daha çok şımartıyor o yüzden katı ve kararlı bir biçimde temizlenmeleri gerek
Haklısın. Hayvan her yerde hayvandır. Demokrasi onu insan yapmaz.
Bence devlet bunlara daha sert çözümler üretmeli. Umarım şimdiden bunları tehcir planı yapılmıştır. İlk fırsatta Hindistana kadar sürülmesi için.
Devletin bildiği pek çok şeyi biz bilemeyiz maalesef ki bazı olaylar şefaf değildir planlar falan ancak ben devlet olsam sosyal medyasından olsun kim varsa toplatır ve daha ağır silahlarla hedef gözetmeksizin vururdum sınır arask yandaş bir devleti silahlandırır iki ateş arasında hiç birine merhamet etmeden imha ederdim devlete saygı bazen korkuyla olmalı caydırıcılıkla
İran bu konuda iyi. Yakaladığını idam ediyor
Kürtler ve mülteciler türkiyeyi terk etmeli. Türkiyede saglık sektöründe hukuk sektöründe ne işleri var. Şöyle düşünceksin sen askersin degil mi? Teröristleri destekleyen doktora gidip beni tedavi et diyebilir misin? ya da bu doktorun kürt oldugunu ve teröristleri destekledigini düşünelim. Askersin ve bunu bilmiyorsun gidip muayne oldun seni neden öldürmesin? anladın mı ne demek istedigimi bunlar terörist kürtlerde terörist gram güvenmiyorum inanmıyorum. Keşke yok edilseler.
Haklısın
Zor bir yerden sormuşsun 🥺 Böyle konularda öfke ve güvensizlik çok anlaşılır ama “sempatizan” tanımını kim, neye göre yapıyor, burası çok kritik ❓
Hukuken de etik olarak da insanlar işlediği somut suçla yargılanmalı; düşüncesiyle değil. Sağlık alanında ideolojisi ne olursa olsun, hastaya zarar verdiği kanıtlanan herkes için net ve şeffaf mekanizmalar olmalı ⚖️
Senin kafanı en çok karıştıran kısım ne, güven mi, ayrımcılık riski mi? 💬
Kafamı karıştıran, emin olmak için bir askeri öldürmesi mi beklenmeli?
Cevap
5Cevap
Sağlık sektöründe iş bulabiliyorlar mı ki? Daha önemlisi askeri sıhhiyelerde böyle insanlara yer veriliyor mu ki?
Çok masumsun.
Maalesef buluyorlar
Daha geçen sosyal medyada fotoğrafı çıktı zaten, bilerek yanlış ilaç verdiklerine dair.
@Kullanathesap Doğrudur. Devlet ülkedeki herkesi sonuna kadar inceliyor ama sağlık sektöründe kimlere yer verdiğini bilmiyor, öyle mi?
Yanlış. Devlet ülkede herkesi sonuna kadar incelemiyor. İncelese böyle olmazdı
@Kullanathesap Devlette gördüğüm durum değil ama özel sektördeki ''Yenidoğan Çetesini'' çok iyi hatırlarım
Bilerek yer veriliyor zaten çoğuna.
Çok tehlikeli düşmanca davranıyorlar bebeklere bile zarar veriyorlar tespit edilebilirler yeter ki istensin.
Sanırım MİT ilgilenmeye başladı
Güvenmem keşke olmasa ama tespit etmesi zor biraz
MİT Tespit eder. Ailesi, arkadaşları, sohbetleri..
Sanırım bununla ilgili bir çalışma başladı
Güvenmem hepsi defollup gitsin hainlerin hipokrat yeminine mi inanacağım? Saçmalık!
Bunun için MİT in kapsamlı bir çalışma yapması gerektiğini düşünüyorum.
Hayır etmem ayrıca sadece sağlık değil birçok sektörden temizlenmeli
Öncelikle kritik sektörler
Ben de öncelikten bahsetmedim sadece dedim
Az kaldı az. Şiddetli bi temizlik geliyor
İnşallah gelir de rahat ederiz
Haklısın senşnle hemfikirim dostum. Temizlenmeli devlet. Temizlik şart kardeşim.
Sempatizan olduğunu nasıl anlayacağım.
Devlet anlar. Çevresi, ailesi, konuşmaları.
Hayır aslâ emanet etmem, sağlıkçı olsa bile terör sempatizanı sonuçta. Ölürüm daha iyi.
Gata kapatılmamalıydı
Bu çok şeyi değiştirmiyor. Her zaman asker GATA ya gönderilmiyor
Ciddi durımlarda en azından için rahat ederdi tekrar acılmalı
Bu teknik konu. Yorum yapmak beni aşar. Ancak askerin halktan izole edilmesi başka sorunlara neden oluyor.
Bunca senedie vardı yine olmalı
Hiç denk gelmedim
kimseye guvenemez olduk
Herhangi kimseden bahsetmiyoruz
kimseye guvenmiym
Aslaaa gözümü kırpmadan öldürürüm hepsini
Hayır tâbi
Edemem
Asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?