Teşekkürler @ilginfulyaa
Bu yılın ne hayrını gördünüz?
Teşekkürler @ilginfulyaa

Hiçbir hayrını görmedim. Tam tersi hayatım tepetaklak oldu. Üstelik 2022 de benim icin ve ailem için çok zordu. Ve bu yıldan çok umutluydum. Çok hayalim vardı. Ama hayat sağolsun heveslerimide hayallerimide ezdi geçti. Yinede bir şeylerden umut ediyorum. Yine savaşıyorum. Allah yardımcımız olsun
Bülbül güle gül çöplüğe götürür derler, arkadaş seçimi gerek çalışma hayatı gerek eğitim hayatındaki başarıda cok onemli, ağlak olmakla bi kademe yol alınmaz, etrafında kaliteli ilişkiler kurabilen düzgün insanlar olunca her şey çok daha güzel olur, aşk bile kendini bilen karakter sahibi bi adamla yaşanmalı üç kuruşluk yarı yolda bırakan korkak adamları sevmeyin zaman çok değerli ve onu hediye ettiğimiz kişide hak eden ve bir değeri olan biri olmalı.
Her kimsen gizli üye güzel cevap. Ama sanki tanıdığım birisisin 😄
Bir hayrını da görmedim zararını da görmedim geçen yılın aynısıydı değişen bir şey yoktu yazlar sıcak ve kuraktı bazı insanlar yine y@vşak yine yavş@ktı
Ooo kimleri görüyoruz. Renkli renkli 😊hoş geldin
Teşekkür ederim 🙏 hoş buldummmm
EİG için teşekkür ederim 🙏
Rica ederim ✌️🌹
😊🙋😊
maalesef göremedik daha çok düşündüğümden değişik bir hal aldı bazen sözler dinlenmediği zaman işte ozaman tek suçlu maalesef bir kişi oluyor hayat devam ediyor fakat bulunduğum yerden bir hayır göremedim bir hayır gördüm oda sadece kendi kendime kurmuş yorulmuş durmuşum
Cevap
11Cevap
Bu yılın bir hayranı göremedim
Guzel bir yıl geçirdim diyebilirim uğraştığımız isler yolunda gitti yarislarimiz başarılıydı yeni doğan taylarimiz oldu aile sağlık hersey guzeldi Yani pandemi zamanlarını düşünürsek mükemmel bile denilebilir :)
Yeni bir kız arkadaşım oldu (sevgili değiliz), eğlenceli bir yıl geçti. Ufak tefek talihsizlikler de yaşadım, beni kızla tanıştıran eski arkadaşımla aramız açıldı.
Sadece İstanbul'a gidip geldik diyebilirim, ama yine de şükürler olsun. En büyük temennim, her yeni yıl, eskilerini aratmasın.
Hiç hayrını görmedim benim için hep üzüntüyle geçtiği için 🙁
Hayır değil, bol bol hayırsız hâllerini gördüm. Nefretle anacağım senelerden.
Tek hayrı artık yalnız yaşıyor olmam. Başka hayrını görmedim
bilgisayar aldım telefon aldım :D bu hayrını gördüm sadece
Güzel şeyler de yaşadım, çok yıpranıp ağladım da karışık bir seneydi
Pek bir hayrını göremedim ne yazık ki.
Ömrümüzü yeni başka hayrı yok
Sıradan bir sene idi öncekiler gibi
Gereksiz insanları sildim
Ruhumu çok geliştirdim.
Değişim yılıydı benim için
Pek bir şey görmedim
Ağh agh maalesef hicbisey
Savaştan kandan gözyasndan baska hicbir sey
Gelen gideni aratmaz umarım.
Hayrını görmedim maalesef..
Kayıplarla dolu bir yıl oldu, zararı daha fazla..
Bu yıl komple Sınav yılı oldu 🤦
Bu yılın kendisine hayrı yoktu ki bana olsun..
hiçbi hayrını göremedim bok gibi bi sene
Hiiiççç
Sağlık vardı yeter
Tekrardan üniversiteye yerleştim.
0 hayir
Görmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?