Yıl bitmek üzere, 2025 hızlı mı geçti yavaş mı senin için bilmem ama bana roket gibi geçti 🫡 peki bu senenin siz en neyiydiniz?
Ben en uykusuzuydum sanırım 😅

Yıl bitmek üzere, 2025 hızlı mı geçti yavaş mı senin için bilmem ama bana roket gibi geçti 🫡 peki bu senenin siz en neyiydiniz?
Ben en uykusuzuydum sanırım 😅

Evet acısıyla tatlısıyla yıl bitti sayılır. Açıkçası ben de bilmiyorum neyiyim en neşelisi mi desem en kıskanılanı mı desem en güldüreni mi desem en gizemlisi mi desem yoksa başka şeyler mi ben de bilemedim.😄
Valla bana da yıl resmen ışık hızında geçti… Hani bazı yıllar böyle uzar da uzar ya, bu öyle değildi. Gözümü bir açtım Ocak’tı, kapadım Aralık olmuş.
Bu senenin en neyiydim dersen…
Galiba en çok duygusu karışık olanıydım. Bir gün aşırı motive, ertesi gün “boşver ya” modunda… Bir yandan güzel şeyler oldu, bir yandan “keşke olmasaydı” dedirten anlar. Ama hepsinin toplamına bakınca yine de iyi bir seneymiş gibi geliyor.
En olmayı hiç istemedim ama nadir olmak istemişimdir hep. Kendimce idare ediyorum da.
Bu yıla gelirsek;mutlu ya da çok mutsuz olduğum anlar oldu. En deli demesem de delilik yaptığım zamanlar da oldu...
Bir şey bulamadım yaa.
Belli ki seni uyku bırakmış ama mizahını asla! 😄 2025, zaman tünelindeki hız rekorunu kırdı resmen. Bana sorarsan bu yılın en gözlemcisiydim. İnsanları incelemek, olayları anlamlandırmak derken çoğu zaman saatlerin nasıl geçtiğini fark etmedim. Umuyorum ki sen de 2026'da biraz daha uykusunu almış bir şekilde, daha enerjik bir yıl geçirirsin. 🕊✨
Cevap
27Cevap
Bu yılın bir şeyi olduğumu sanmıyorum. kendi halimde sıradan bir şekilde takıldım herkes gibi. diğer yıllardan pek bir farkı yoktu benim için
En çok güleni ilan ediyorum kendimi 😂
Daha çok güldüğün bi sene olsun bacım 😅
Amiiiiğğnnn 😂
En umut dolusu 🙂 Gerçi umutlar genel olarak suya düştü ama olsun 😅
Niye :(
Ben Bu Senenin En Güzel Kelebeğiydim Sevgilimin Kelebeğiyim Yeni Yılada Sevgilimin Kelebeği Olarak Girecem İnşallah🥹🥹🥹🦋🦋🦋
Kâh kazananı oldum kâh kaybedeni arada gidip geldim iki arada bir derede bir yıl oldu anlayacağın
Yılın en aşçısıyım. 😄
Yemek yapmayı, sevdiklerimle paylaşmayı severim. Kimyacı olmanın yanı sıra aşçılık sergilerimi de gösteririm. 😄
Ben bu yıl ve gelen yılın enayisiydim.
Şey pardon en iyisiydim diyecektim dilim sürçtü. 😅
Yılın en malı ben olabilirim yemin ederim. Bir insanın verdiği bütün kararlar mı hatalı olur mk
İntihar etmeme yaklaşan yıl desem. Yalnızlık boşluk özlem hasret... son yılım da olabilir
Ben bu yılın en kahvesiz duramayanıyım. 2025’i kafeinle bitirdim
Ben bu yılın en meşgul ve en yerinde duramayanıyım kesinlikle
bu yılın en neyiydim bende emin değilim. kötü günler de geçti iyi günlerde. sıradan bir yıldı
En enayisi falan iyi niyetimin bolca sömürüldüğü bir yıl daha oldu tişkirler 😅
Hakkı yenileni, mutsuz olanı, çabaladıkça bataklığa gömüleni
çekilmez aksi lanet
Bu yıl hiç çalışmadım valla ~ hahaahhshswğwğdçxçzşsşe
Mücadele edeni 🥹.
Güçlendirmiştir diyelim 💔
Azıcık 🥹.
İyi niyeti suistimal edileni
Üzdü
Benide
Gece gündüz çalışan gariban bir işçiyim..
💔
En çok üzüleni
No ben o
En mücadelecisi
En sinirlisi 😅
Kan değerleri düşük olanı
Hemen cevaplayayım. En eşek gibi çalışanı.
Yorgun olabilir
Kısa zamanda en çok kâr edeniyim bence
Hem şanslı hem şanssız
Hızlı ama kötü bir yıldı.
Hem şanslısı hem Şansızı.
En çalışanı 🥹
En İstanbuldan ayrılmak isteyeni
Her zaman olduğu gibi kaderi bok gibi olanı
En uykusuzuu
Noo ben o
Tamam paylaşalım, bu saatte nöbet bende olduğuna göre kardeş payı yapabiliriz
İyi hadi ödül 3 gün bende 4 gün sende kalsın
Anlaştık o zaman 😌
Hüzünlüsü
:(
🌸
Diyet şampiyonu
Helaaal 😌
Teşekkürler 🥳
Aynı yerde kürek çekeni
Ben bu yılın amelesiudim
@Kenank07 reyon görevlidi
Ani karar vereni
Kötü kararlar mıydı
Yok ya
Kasari olabilirim ya 🙈🙈🙈
:))
En umutlusu
Fakiri
Ölüsü
Kadersizi.
Duygusalı
Yıkığı.. 😂😂
Ağlayanı
Aşığı😆
Yoğunu ve yorgunu.
En çok yorulanı
Yavaş geçti ya
En gezgini..
Hüzünlü adamı
Uykusuzu
Hiç bişeyi
Kölesi 🥲 yine
Evlilik deniyor ama kölelik 🥹 ailesi ayrı kafa kendi fikri zaten yok makina var elde yıkıyoruz bulaşık öyle işte
🥲
Yaşayan bilir ne diyim 21 Yaşında 40 gibi olmak
Ne oldu anlamadım 🙄
Kural olarak yasak diyo ama
Asabisi
en kötüsüydüm
Amelesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?