Güncellemeler
+1 yıl
Oturdum papatya içiyorum bakalım uyku ne zaman gelecek
Güncellemeler
+1 yıl
8 yıldır çözüm yok. Boşanmak istedim diye başıma gelmeyen kalmadı, karşı tarafın avukatı güçlü, adalet bakanınin kardeşi kendisi. Her türlü sefalete mahkum etti beni, kimi kime şikayet edeyim her yerden elim boş dönüyor birde kiracı belam çıktı gelde uyu uyuyabilirsen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Neden boşandın önemli olan bu
Boşandığın kişi kazanç kapısı değil sonuçta boşanmayı göze alsiysan önünü arkasını dusunecektin
Kazanç kapısı olduğunu kim söyledi ama bu çocukları ceyizimde getirmedim kendisi lüks içinde yaşarken bunların ilahi sonu geleceği günü dört gözle bekliyorum ve benim canımı yakan herkes bunun bedelini canıyla ödedi ben yıllarla ödesem de. Oysa beddua da etmemiştim ama ona ahım var Allah bir an önce çıkarsın
Ayni ahı ve bedduayi bende yapıyorum her ne kadar doğru olmasa da
Çocukların nafakasını giderini karşılamıyor mu orasını bilmiyorum
Hayır
Öyle olsa zaten bu kadar yipranmam adalet bakanının kardeşi olunca onlara yedirir yıllardır ki bize üç kuruş geçmesin görünen o. Yoksa şu piyasada 8 yıldır 500 olan hiç artmayan nafaka yıllar sonra kararda 750 olup yine artış diye bişey olmaz mı bu adalet değil adalet bakanının telefonun ucundaki hakime verdiği iki dudağınin arasındaki komut
Orasını bilmiyorum muamma
Derdim çok dermanınıda veriyor Allah ya sabır
Aslında hepimizin problemi şu şükürsüzlük çok isyankarız ama stres çok
Değil sandığın gibi değil
Herkes farklı yaş kaç sıkıntı nedir
Sıkıntı olmayan adalet
Sorunun ne
Orada mısın konuşalım mı
Bimden %85 kakaolu bitter çikolata al, 4 parça ye. Stresin gidecek ve hemen uykuya dalacaksın.
Saymakla bitmez o yüzden saymıyorum
Ben saymıyorum beyin susmuyor ki
Evet ama önemli olan bu zor süreci en az zararla atlatabilmek o yüzden çok kafana takmamaya çalış bir şekilde düzelir zamana bırak
Bıraktim 8 yıl bitti gitti ömrümden sonuç sıfır
Bendede öyle ama hayat devam ediyor bir sene daha kaybetmemeye bak
Keşke elimde olsa bir sene değil bir an beklemem.
Beklemekten başka seçeneğin yoksa eğer bu zamanı kendin için daha da zorlaştırma üzülerek
Neyi beklediğimi bilsem haklısın gelecek beklenecek bir çözüm yok al yaşa işte yaşam buysa ölsemde kurtulsam ama onu da yapamıyorum
Sakın düşünme böyle birşeyi, her şey gibi bu zor zamanlarında bi sonu vardır sabret lütfen
Sabır ile ömür bitti, her derdim 15 yıl sürüyor ama bende bittim bu kadarı fazla değil mi bana da yazık kimse bu karar yükün altında ezilmiyor bakıyorum. Benim dert adalet bakanının iki dudağınin arasında bu mu hak
Kıyaslama yapmamalısın herkesin derdi kendine göre. Yaşadıkların kolay olmayabilir ama bu sonsuza kadar sürmeyecek sakin kalmaya pozitif olmaya çalış kendine zarar veriyorsun bu şekilde
Sonsuza kadar sürmeyecek bu benim lafım her zaman ama sonsuz olmayan ömrümde 3te 2yi tükettim bundan sonra çok da anlamı yok
Öyle düşünme bir noktada hayatın değiştiğinde bu sorunların geride kaldığında sinirin stresin azalacağı için hatırlasan bile bu kadar etki altına girmezsin
O noktaya gelene kadar ben ölürüm daha iyi
Bende bunu çok düşündüm çok istedim ama inancım olduğu için yapmadım. Sabrın sınanıyor işte güçlü olmaya dayanmaya çalış
Sabrım ta çocuk yaştan beri beni sınıyor ömrüm bitti ama ben ölmesemde Bubi yapamadım hiçbir zaman ama ben bittim bu sınav bitmedi yenilenmeye devam etti edecek
Seni çok iyi anlıyorum tam her şey düzelecek diye umutlandığında yine her şey alt üst oluyor ama sende farkındasın tüm zorluklara rağmen bugünlere kadar gelebildik ve belkide en dip noktadayız şimdi bırakırsan bugüne kadarki sabrın emeğin her şey boşa gidecek
Bıraktığım bir şey yok çünkü istesem de ölmuyorum ama yaşadığım bir şey de yok. Bundan sonraki gelen şey de benim için heves diye bir şey yok ki sevinmeyide beceremem eminim ki sevineceğim bir durum da yok
Gelmeden bilemezsin ki önyargılı olma, tamam hayat tecrüben sana sürekli hayal kırıklıkları yaşatmış olabilir her heveslendiğinde umudun kırılmış olabilir ama bunca şeyi boşa yaşamadın bunca derde sıkıntıya boşa dayanmadın emeklerinin karşılığını elbet alıcaksın. İyi olan herşeyin yüksek bi bedeli vardır ve sen ne kadar bedel ödediysen o kadar iyi olucak alacağın karşılık
Keşke dediğin kadar kolay olsa neyse
Kolay değil farkındayım bende çok zor zamanlardan geçiyorum ama ne yazık ki seçme lüksüm yok hayat ne getirirse kontrolü kendi elime alabilecek duruma gelene kadar kabul etmek katlanmak mecburiyetindeyim başka seçeneğim yok. Böyle bir hayatı istemedim hayallerim hedeflerim bambaşkaydı çokta emek verdim ama olmadı, sırf şimdi olmadı diye hayallerimden vazgeçemem daha uygun koşullar oluşana kadar minimum psikolojik hasarla hayatta kalmaya çalışıyorum ki vakti geldiğinde hedeflerime ulaşabilmek için yeterli gücüm ve motivasyonum olsun hayata dair hevesim umudum kalsın diye korumaya çalışıyorum kendimi. Bunu sende yapabilirsin güven kendine
Kendime güvendiğim için her konuda hep tek yol aldım ama benim elimde olmayan şeyler ve bunları hak etmiyor olmak beni yıkılıyor yorgunum
Bende öyleyim, ama herşeyi kontrol edemeyiz edebilseydik hayatı yaşamanın bir anlamı da kalmazdı. Birşeyi ne kadar zor elde edersek bizim için o kadar değerli olur ve ne çektiğimizi bir biz biliyoruz, sen bugüne kadar elinden gelen herşeyin en iyisini yapmışsın ama olmadıysa vardır mutlaka bir sebebi. Vakti geldiğinde mutlaka olacaktır yeter ki umudunu kaybetme psikolojini koru kendine değer ver
Kendimi çok severim benden öncekiler öncelikli kimse yoktur ama bu durumlar ve bunları hak etmediğim için çok üzülüyorum bazen, insanlar bu kadar yıpranmadigi halde ne hayatlar yaşıyor ya ben demekten insan kendini alamıyor kader utansın, sen yazdıklarına göre daha yaşın çok genç gibi, v her şey hallolur diyebilirsin ama benim de yaşımda bir şey yok fakat çocukluğuma dayanan bir sorunlar silsilesi olunca umudum tükeniyor
27 yaşındayım, benimde durumum çok parlak sayılmaz ve birşeylerin iyiye gideceğine dair kanıta da sahip değilim ama öyle olacağına inanmak istiyorum. Bende çocukluğumdan beri onlarca yüzlerce sorunla mücadele etmek zorunda kaldım yalnız başıma ama bunca şeyi boşa yaşamış olamam bu kadar çalışıp çabaladım emeklerimin boşa gitmesine izin veremem pes edemem. Bu zamana kadar hangi yolu denediysem olmadı bir çıkış bulamadım ama bundan sonra hayatımın böyle olacağını da kabullenemem çalışmaya denemeye her fırsatta devam edeceğim ta ki istediğim hayata sahip olana kadar kendi özgürlüğümü elime alana kadar.
Şöyle eğer düşünmeden uyuyamıyosanız psikiyatrise gidebilirsiniz aynı sorun bende de vardı şu an güzel uyuyabiliyorum ilaç sayesinde
Aşk meşk. Uykun gelince uyursun sal gitsin
Hiç iyi haber yokki huzurla uyuyalım
Bunun sebebi insanların kötü olması ve adaletsiz düzen
Valla nası Bi döneme geldik bilmiypıem
Dönem değil insanlar kötü heba olup gidiyorum bu muydu yani hayat dedikleri
Sen iyi biri misin
Öyle olduğum için çilem bitmiyor
Umursamaz olmak lazım sanırım
Beyin susmuyor umursuyor ben değil
Kötü bir gün mü oldu
Her gün aynı sonuç yok
Nası Bi sebep ki sonucu yok
8 yıldır yok. Boşanmak istedim diye başıma gelmeyen kalmadı, karşı tarafın avukatı güçlü, Atalay bakanınin kardeşi kendisi. Her türlü sefalete mahkum etti beni, kimi kime şikayet edeyim her yerden elim boş dönüyor birde kiracı belam çıktı gelde uyu uyuyabilirsen
Bazı şeyler için bişey yapamazsın
İşte benimki de bu. Ölsem mi öldürsemmi diyorum işin içinden çıkarım ama bunu da yapamıyorum tabii, ama bunları hak etmedim ilahi adalet gelse yeter ama ondan da haber yok
Sağlığına dikkat et Jersey Bi sonuca ulsşır. Her kaos kendi düzenini oluşturur
Oluşturmuyor olan sadece bana oluyor kimseye bişey olduğu ve birşeyin düzeldigi yok
Gel beraber dertleşiriz
Yeterince atlattım oysa buna mecalim bile yok
Peki sen bilirsin o halde
Senin derdin ne ya da var mı
Var dertsiz olur mu
Gittin mi
Yoo nedir senin konu
Gel de m ye
Ya sadece konu başlığını söyle yeter detaylı soracak dinleyecek zaten kafam yok
Amaan çok önemli değil
Melisa çayı kullan ya da papatya çayı gerçekten insanın uykusunu getiriyor
Okul koca bardak içtim ama yine de 3 saatime mal oldu ve ben gün içinde Sürünüyorum hala
Okul değil iki koca bardak*
Eczaneye gidip uyku ilacı alabilirsin o zaman
stres her bir şeyin baş belası
Çözümsüzlük olunca sonuç normal
çözüme gitmek gerek
Elimde olsa keşke, konu devletin olmayan adaleti ve bunu kullanan insancıklar
aklını kullananların yüzdesi seçimde belli oldu
adaletsizlerin ahmmmmmakkkkarın da yüzdesi belli oldu
yapacak çok şey yok
tek üzüldüğm atatürk ve dönemi inanların çabası boşa gitti kül oldu
Bu toplumsal sorun ama ya bireysel sorunlar?
sonuçta aklla alakalı
Keşke dediğin kadar kolay olsaydı.8 yıldır yok. Boşanmak istedim diye başıma gelmeyen kalmadı, karşı tarafın avukatı güçlü, Atalay bakanınin kardeşi kendisi. Her türlü sefalete mahkum etti beni, kimi kime şikayet edeyim her yerden elim boş dönüyor birde kiracı belam çıktı gelde uyu uyuyabilirsen
dertlerimiz yakın
ben de 5 yıldır ayrı yaşıyorum. 4 yıldır boşanmaya çalışıyorum. pandemi girdi 2.5 yıl ertelendi. malum şahıs adanada yaşıyor. tam şubatta bitecekti. deprem olunca 21 kasıma ertelendi. tamam bitti dedik. bu kez sgk eksik belge göndermiş şimdi Mart 2024 e ertelendi. yılan hikayesi gibi.
aklıma kemal sunalın filmi geliyor bitmeyen mahkemeleri var yıllarca süren.
ben de öyle oldum
yine de umudumu yitirmiyorum
Neyin umudu, gelecek olan ne beklediğim bişey yok, karar çıktı verilen nafaka 500 şu yıllardır artış yok şimdi diyor ki 750 lütuf gibi. İtiraz etsen yıllarca oradan gelmeyecek sonuç biliyorum yeniden dava açsan avukat benimki adlı yardım yakıt uğraşmıyor, adalet bakanının iki dudağınin arasından çıkan sonuç bu. Neyi bekliyorum hala, kimi kime şikayet edeyim Allah belamı vermiş daha ne olsun. 750 nafaka mi olur ki hiç artış yok al harca işte sana yeter hakkın bu demek bu
kemal sunalın rahmetlinin davcı filmini izle.
bizimksi o hal inan
www.youtube.com/watch
tanıdığım bu siteden bir bayan arkadaş var. o da nafaka sorunu yaşadı. ama sonunda adamın iplerni çözdü
aylık yaklaşık 25 000 tl harcıyor.
aklını kullan
Nasıl kullanayim. Adamı geri eve almam ki lazım bunu yapamam asla
o eve almadı tam terrsi evden uzaklaşıtrma aldı
çocukların ihtiyaçlarını öne sürdü
huyunu suyunu bildiği için ona göre psikolojik baskı yaptı. işi çözdü
belki inanmazsın ama şu an adamın evinde kalıyor. adam ise ablalarının evinde.
o derece yani
Bizimki bundan da anlamıyor bile bile yapıyor umurunda değil
Sana anlatsam bu kadar olur dersin. Bu 8 yılda yapmadığım denemediğim şey kalmadı ama anladım ki adalet bakanının iki dudağınin arasındayım ne yapsam boş adamda da vijdan çocuk düşüncesi yok adaletten hayır yok bari ilahi adalet gelse diye bekledim o da yok sonuç biten benim kimse değil
adalet bu ülkede yok
çünkü müslüman değiller. müslüman görüken münafık bunlar
uzun adam eline kuranı seccadeyi aldı
bu akılsız toplum onu peygamber ilan etti
Bunları bilmek neyi değiştirir ki olan bize olur. Tam da paylaştığın Kemal Sunal filmi benimki bu kadar olur senin durum benden iyi. 4 yıl diyorsun benimki 8 bitti 9a gidiyor hala daha sonuç bu
benimki de nere gittiği belli değil
daha ortada kesin sonuç yok hala erteleniyor
Adana'da isen yine daha kolay biter benimki İstanbul gibi yerde git gel ama işte asıl sorun Adalet bakanının elinde olmam. Hakime bir telefon yeter konu bu başka açıklaması yok
yok yahu ben istanbuldayım o kadın adanada.
kartal adliyesine üç araçla gitmek durumda kalıyorum. zaman kısıtlı olunca takisye biniyorum 400 tl yazıyor
Yani dava Adana da ise demiştim daha çabuk bitebilir
yok dava anadolu mahkemesi kartal adliyesi
çünkü dava açan benim davacı benim
Niye 3 araç Avrupa tarafında mı yaşıyorsun
Benimki de orada, o koskoca heybetli bina hiçbir işe yaramıyor. Yaşın doğrumu merak ettim
3 aralıkta 56 oldum
03.12.1967 modelim
çekme köydeyim. bur çok ters bir yer. en yakın yere 2 araç
yaşım seni neden olumsuz etkiledi anlamadım. birden sohbeti kestin.
ilgin
ya da yaşadığım mahal mi.
Herkesin derdi kendine büyük
Öyle de benimki gibisini göremiyorum
Moralimin bozulması sinir stres
Hiçbirşeyi kafaya takmayın, stres yapmayın
halay cek yor kendini uyu sonra
Benim yanımda hatun yok ondan uyuyamıyorum
Stres benim de
Hep boyleydim
Sebep
Yok bi sebebi bilmiyorum duzenim bozuk diyodum ki duzenim boyleymis
Asıl sorun da bu ya
uyuma, ölünce de uyuyacaksın :D
Seviş uyu
Sekisss
Tek derdim bu olsaydı keşke
Benimkisi şu an bu yapacak bir şey yok
Ne basit dertlerin var çok şanslısin
Senin yaşın kaç ki
40
Oooo bir sürü derdin vardir senin anlıyorum evliysen birde
Papatya yerine ıhlamur iceydin
Onu da içerim daha sabaha çok var nasıl olsa
Ayni annem gibi
Anneler çilekeştir bu ülkede bu yüzden Salim çocuk sahibi olmayın bir çocuğun hayatına da sebep olmayın
Senin var mı
Ne var mı?
Çocuk falan
Kimin yok ki herkesin evinde çocuk vardır
burada genelde bekar anneler var o yüzden dedim
Uyku hapı
Dua oku
Artık o da etli etmiyor