Hanım efendi öncelikle tek yaşayabilir insan. Ancak size olan yanlışlarından dolayı kendinizi kimseye kapatmayın. Şu anki düşünceniz böyle olabilir ancak bir bakarsınız karşınıza çok iyi bir insan çıkar. Bunu söylememin sebebi olumsuz düşünmeyin. Olumsuzluklar oldukça bunlar hayatımızın başka yerlerine de yansıyor. Dolayısıyla bu ister istemez kötü etkiliyor. Ayrıca hayat tek başına gerçekten kolay değil. Açıkçası ben bekarım yalnız yaşayabiliyorum. Her işimi yapabiliyorum. Ancak bu durumdan mutlu değilim. Ayrıca bunu hata olarak görmeyin, kötü de olsa sağlam bir hayat tecrübeniz var ve bu tecrübe aynı hataları yaptırmayacak size.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın bu gerekçeyle evlenmeyi düşünmemekte, çoğu erkek vur kaç taktiği yapıyor kızlar da seviyor beni sanıp aldanıyor bunlara. ben saf duygularla sevdim birini o kıçıma tekme attı aynı sana denk gelen erkeklerin dişi versiyonuydu. Demek ki denk gelmiyor bu insanlar birbirleriyle. yani kaderi kontrol eden biri var aslında.
07 Yorumla
Soran+1 yılUmarım hayırlı bir ömür geçirmenize Allah yardım eder
- +1 yıl
inşallah sana da.
Ama sen yine de bu kadar umutsuz olma, illa ki çıkar istediğin biri karşına.
Burcun ne senin? balık veya yengeç mi?
Soran+1 yılAkrep
- +1 yıl
anladım tutturamadım.
Ben de bazı sıkıntılarım yüzünden kaçtım evlilikten hep
Soran+1 yılÇok geçmiş olsun. Niyetiniz iyi ve temiz olduktan sonra her şekilde kendinize uygun birini bulursunuz. Umarım ömrünüz çok güzel geçer , dilediğiniz hayatı yaşarsınız.
- +1 yıl
valla niyetim iyi de ben kendi sorunlarımı aşmadan elin kızını yakmak istemiyorum. beni anlıycak birini bulsam kaçırmam zaten hayatıma kimse girmedi bu yaşa kadar
- +1 yıl
Tavsiyelerini merak ettim
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBen insanları anlayamıyorum
Evlilik gerçekten zor iş
Evliliği zorlaştıran insanlar
İnsanlar menfaatçi
Düğünde saçmalık bana göre insanların bu mecburiyete katlanması takı işleri üzüyor
Ve yanındaki insanda gerçekten iyi ve dürüst olmak zorunda yoksa maddi manevi ölmüş oluyorsun00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılnormal. Erkekler bize hep başka amaçlarla yaklaşınca biz de soğuyoruz erkeklerden. O düzgün insana da denk gelemiyosun denk gelsen seni sevmiyo.
Ben de güvenmiyorum erkeklere. Senden 1-2 yas büyüğüm. Şimdi tamam da 10 20 yıl sonrası yalnız olmaz gibime geliyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır gayet normaldir.. kimse karışamaz sizin hayatınıza zaten
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet normal. Bende 30 yaşındayım ve düşünmüyorum halimden mutluyum. Bekarlık özgürdür. Bana da çoğu insanlar anormal bakıyordu benim umrumda değil önemli olan kendine önemsemek ve kendi kararıyla kendi seçimleriyle yaşayacaksın bu daha özverili olur. Evlilikle bekarlık mutluluk derecesi pek bir farkı yok. Düşünsene bu sene boşanma sayısı çok arttı, demek ki her insan mutlu değil. Başkalarının dediklerine değil kendine önemse.:)
97 Yorumla- +1 yıl
Samsunlu musun aşko sen 😂
- +1 yıl
Heaa anladım aşko
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. cogu bayan senin gibi zaten. bu yüzden bazı sosyal sorunlar da yasanmıyor değil. hayırlısı diyelim karar senin tabi. evlenmeyebilirsin. evlilik zaten resmi bişey. sen kalbinde evlenedebilirsin biriyle. onla resmi olmadan karıkoca hayatı yasayabilirsin. ya da komple erkekleri hayatından da cıkartabilirsin. soru şu ama. bundan 5 yıl sonra bu düşüncelerin ya değişirse. malum bi dogurganlık var. mesru yollarla en azından bunun ıcın evlilik lazım. ve saat tik tak. süre dolunca kacıcak tren. bence anormal değil ama ilerde pişman olmazsın umarım
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik dışı kimseyi evime sokmam hayırlısı olsun her şeyde. Tüp bebek seçenekleri var.
- +1 yıl
Babasız çocuk büyütmek zor babasız büyüdüm o psikolojiyi iyi biliyorum
- +1 yıl
@Baharın_Kraliçesi tup bebektede bir yas sartı var. diye biliyorum
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAynı dertten muzdarabim.
Herkes evlen diyor. Ee ben bir kere sevdim evlendim ama öyle şeyler yasadım ki kurtulduguma sevindim.
Şimdi cevremde ve tvlerde görüyorum. İnsanların neler yasadıgını neler cektigini ne sıkıntılarda oldugunu biliyorum ve boşanmak için 3 yıl ugrasanı biliyorum.
Bunca şeyden sonra cinsellik ya da cocuk için insan evlenir mi?
Bence kadını erkegi kalmadı.
Birine güvenmek, onun sadakatine, saygısına, vicdanına, kalbine,
insanlığına inanmak;
benim gözümde aşktan, kariyerden ve paradan daha çok önemli hale gelmiştir.
10 Yorumla
+1 yılKadın olarak tek yaşamak ve evlenmeyi düşünmemek normal mi?
Evet, normal.
Neden normal?
- Kadınlar daha bağımsız ve kariyer odaklı hale geliyor.
- Evlilik artık kadınlar için tek seçenek olarak görülmediğini hissediyorlar.
Bu tercihin faydaları nelerdir?
- Özgürlük
- Bağımsızlık
- Kişisel gelişim
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl25 senedir 5 farklı şehirde yapayalnız tek başına yaşayan ben yalnızlığa methiye düzecek zeka özürlü değilim Çünkü yalnızlık insana mahsus değildir Allah'a mahsustur Ben de senin gibi aileyle sorun yaşayanlardanim ben de görüşmüyorum senelerden beri fakat gel gör ki ne kaldırıp atabiliyorsun ne de tutup sahiplenebiliyorsun Arafta kalmak yoruyor insanı en çok. Senelerce evlenip dünyamı düzene sokacak ahiretimi kurtaracak bir eşim olsun diye dua ettim uğraştım çabaladım fakat hiçbir şey değişmedi bu vakitten sonra hiçbir şeye hevesim kalmadı evliliğe de hevesim de cesaretim de kırıldı
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeninle aynı şehirdeyiz. Tanışmak ister miydin desem ne cevap verirsin? Yukarıda yorumlarda gördüm şehrini de...
Cevap sahibi+1 yılCevap verecek misin
insanlar yalnız olmamalı yalnızlık allaha mahsus derler. neler yaşadın bilmiyorum ama aşka olan inancını yok etmiş. ama unutma ki etrafta düzgün insandan çok var. eğer karşına temiz, kibar biri çıkarsa ona şans tanı derim. inş kalbine göre sana denk biri çıkar
23 Yorumla
Soran+1 yılAllah yardım etsin
+1 yılŞu anda sorun yok. Ama ilerleyen yaşlarda yalnız kalmak daha fazla koyacak. Yaş kemale ermeden evlenmelisin bence. Geçmişinde yaşadığın bir kaç hayırsız erkek ilişkisi devamında.. bu genellemen bence doğru değil. Seninde ruhunu oksayacak.. sıfır cikarla.. kıymetli hissettirerek sevebikecek birileri mutlaka bir yerlerde var. Allah karşına çıkarsın inşallah. Yani bugünün yarininida düşünmek lazım. Ve evlat sevgisini mutlaka tatmalisin derim.
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah çıkarda evlenirim
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn iyisini yapıyorsun, ben de iş bulur bulmaz sen olacağım. Ailesiyle arası kötü kadınlara erkekler, nasıl olsa sahip çıkacak kimsesi yok gözüyle bakıyor değer vermiyor, en iyisi çalışıp çabalayıp ne ailene ne el adamına muhtaç olmak. Ailen bile olsa sana kötü gelen insanlarsa eğer kimseye katlanmayacaksın. Kimse güvenilecek gibi değil zaten, anormal hiçbir durum yok, senin gibi çok var.
50 Yorumla
+1 yılanormal bi durum tabi ki de yok. siz kendiniz bir birey olarak istediginiz hayati secmekte ozgursunuz. isterseniz evlenirsiz isterseniz evlenmezsiniz. toplumun kadinlara dayattigi bu normlari kafaniza takmayiniz. tek yasadiginiz evinizde huzurla mutluluklar diliyorum🙌🏻
10 YorumlaHalinden memnunum ayaklarının üzerinde duruyorsun karışan yok hayat sana güzel daha ne olsun bunlarda kader kısmet işi gerçek seven bir erkek te bir gün çıkar karşına elbet çıkma sada çokta önemli bir durum yok bence
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Evine de tavsiye etmiyorum çünkü heyecanı ve tutkuyu birkaç yıl sonra erkek kadın gibi değil de aynı gibi hissediyorsun
Kedinize guniyorsan n izle evlenmeyin balanmayin birine ben dimdik allim olsa evlenmem evlendim ustune birde sevgili yaptim gine moton heycan yok bali kaldinmi her şey bitiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlın bunu 🤭😁 40 yaşına geldiğinde eren köy ruh ve sinir hastalıklarına yatırın... Tabi o zamana kafayı karpuz gibi dağıtmaz ise 😃
İler de anlıycaklar da binicek var belli ki 😉 Evlenme sakın. Bizim de kafa rahat olsun kedi aması firmalarında hissem vardı onların değer kazanması için siz bekar ve hayata küsmüş kadınlara ihtiyacımız var biz yatırımcıların 😏
18 Yorumla- +1 yıl
Bunların nesli tükenmez. Kendilerini böyle avutuyorlar. Birilerini bulamadıkları için normalleştiriyorlar. Dedıgınız gibi 40 ından sonra görürüm ben. Özgürlük deyip para kazanmam deyipte parayı harcayacak bir aile kuramadıysam sonra yatırım yapmanın da özgür olmasında bi önemi yok. Özgürlük hem neye göre kime göre
Cevap sahibi+1 yılboş ver KS hesabını kapat madem henüz daha kafan bulanmamış. Hiç karıştırmadan kapat hesabı. Burası tımarhane olmuş.
- +1 yıl
Kesinlikle öyle yok benim kafam bulanmazda sadece bu tarz insanları görünce enerjim düşüyor
Cevap sahibi+1 yılBenim daha çok enerjim yükseliyor. Bu kadar kolay vazgeçen. Çok basit mazeretlerle kendilerini yanlızlığa ve tekilliğe itenleri görünce daha da gayretli kürek çekesim geliyor. Vazgeçmek dünyanın en kolay şeyi. Zaten ölüceğiz. Bunu vazgeçtiğimiz şeylerle mi yoksa yapıpta pişman olduklarımızla mı gözlerini kapatmak istersin diye sorsalar... Ben vazgeçtiklerim derim. İnsan ölürken yaptıklarıyla değil yapmadıklarının pişmanlığıyla ölüyor.
- +1 yıl
Ya bu gibi kadınlar zaten travmatize geçmişi var ama bunun farkında değiller işte bi yandan çalışmayan kadınlara çok hakaret ediyorlar
Cevap sahibi+1 yılBazı konular da var ki çözümü zor... Günümüz de evlenmek çok zorlaştı. Maddiyatan bağımsız. Özellikle bir erkeğin evlilik düşünmesi çok riskli ve tehlikeli bir seçim haline getirildi evlilik bizler için... Tabi bu toplumu bozmak demek. İler de ciddi cinsiyet çatışmaları bekliyorum. Özellikle lezbiyenlik ya da gaylığın ciddi oranda artışı. Bununla ilgili kapitalizim , devletler , feminizim ve benzeri akımların etkisi var. Özellikle kapitalizim ve devletlerin.
Soran+1 yıl@__ks_üyesi__ Sende kendini böyle avutuyorsun demek ki. Belli ki evde gece gündüz yatıyorsun çok hakaret yemişsin. Hayatımda benimle ciddi düşünen bir erkek var belkide? Tüm her şeyimi buraya dökmek zorunda değilim. Bu kadar dar düşünceli insanların tavsiyelerinin bir faydası olmadığı için hesabı silip gitmenize bende katılıyorum.
Soran+1 yılSenin yorumunu ilk gördüğümde bilerek cevap vermedim. Çünkü yorumdan karakterini çözdüm. 260 tane insan neden tek yaşıyorsun yazmış. Hangisine açıkladım? Demek ki yazamayacağım kadar büyük bir darbe. Ne aldatma , ne ihanet. Küçücük dünyanızda yaşadığınız küçük meselelerle burada insanları anlamaya çalışamazsınız!!!
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi değil ama ileriki yaşlarda mutkaka bunun pişmanlığını yaşarsın bir bardak su getirenin bile olmaz beni şimdi anlayamazsın ama yaş ilerlediği zaman keşkeler sarar etrafını çünkü yalnızlık Allah'a mahsustur
213 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle doğru dediklerin
Özgürlük budalası tipler hürriyet zannediyorlar yalnızlığı... - +1 yıl
@SeyyahÖküz1 kesinlikle öyle 👍 ama dediğim gibi bunu ileriki yaşlarda anliycaklar gençken yalnızlık çok güzeldir hayat dolu olursun ama belli bir yaştan sonra duvarlar üstüne üstüne gelir
- +1 yıl
Eşekten düşenin halini, eşekten düşen anlıyor tabi. Yeni neslin düşmeleri eksik olunca, tecrübeleri de eksik oluyor
Soran+1 yılÖyledir tabikide. Ama kimse yalnız olmak istemez. Evde başına bir şey gelse yardım edenin yok yani. Maalesef her şey mecburiyetten. Allah herkesin yardımcısı olsun.
- +1 yıl
Soran+1 yıl@SeyyahÖküz1 hayır değilim.
- +1 yıl
Peki hiç mi iletişimin yok ailen ile şimdi?
Soran+1 yıl@SeyyahÖküz1 erkek kardeşimle var sadece arada bir geliyor kalıyor yardımcı oluyor başka kimseyle yok
Soran+1 yıl@SeyyahÖküz1 ders çalışmaya ya da Balıkesiri gezmeye geliyor kısacası.
- +1 yıl
Sen Balıkesir'de ne yapıyorsun peki
Bir işin var mı
Soran+1 yıl@SeyyahÖküz1 tarih öğretmeniyim.
- +1 yıl
Merkezde ve MEB'de mi
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaf duygularla seven erkekleri vakti zamanında * yemin edebilirmisiniz? Önce saf ve temiz duygularla seven insanların hayatının içine ediyorsunuz yapmadığınızi birakmiyorsunuz o insanlar size ufak bı kötülük yapincada sof doygolorlo sovon orkok kolmodo.
04 Yorumla
Soran+1 yılBeyefendi bir insan ailesini bırakıp herkesten uzak yaşıyorsa burada tek kabahatli kendisi değildir. Haklı olduğunuz yerler elbette vardır.
Cevap sahibi+1 yılBen ailenizle alakalı bişey söylemiyorum hanfendi saf ve temiz seven erkek kalmadı lafiniza cevap verdim elbette her insanın ailesiyle problemleri olabilir kiminin büyük kiminin küçüktür
- +1 yıl
Sen nerede yaşıyorsun bay gizli?
Cevap sahibi+1 yılDünyada
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle halinden pek de memnun olduğunu düşünmüyorum. Kadın dediğin 50 yaşına bile gelse evlenmek ister. İkincisi kendi değerinden daha değerli bir erkek bulma kriterlerin varsa sadece avucunu yalarsın, bulsan bile elinde tutamazsın erkeği (eğer kendin de yüksek değerli değilsen).
Son olarak da aklı başında erkekler evlenmek istemiyor. Size de saf erkekler kaldı. Onlarla da evlenip evlenip boşanıyorsunuz. Evlilik kurumunu el birliğiyle bu toplum berbat etti.
05 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilim benim hayatımı bitirdi aşka olan inancımı , samimiyetimi yerle bir etti. Ailemde de aram bozuldu senelerdir görüşmüyorlar benimle. Bu saatten sonra kimseye güvenmek beni anlamalarını beklemek istemiyorum.
- +1 yıl
Sizde mi aynı şeyleri yaşadınız benimde o biri hayatımı mahvetti ailemle tartışma vs onun yüzünden 😔
Cevap sahibi+1 yıl@Baharın_Kraliçesi hayatınız nasıl bu kadar mahvoluyor anlamak zor
- +1 yıl
Oluyor demek ki boşluğa da düşünce hatalar üstüne hatalar
Soran+1 yılYaşarsanız anlarsınız.
+1 yılRobinson kuruzu gib yanlız hayat yanlız geçmiyor şimdiki erkekler çok * ve şerefsiz köpekler düzgün erkek çok zor bence hayatına birini aşma zamanı geldi dene olmasa görücü usulü tanı gör konuş karar ver
111 Yorumla- +1 yıl
Türk erkekleri kadınları seks aracı olarak görüyor ev işi yapsın yemek yemek yapsın yatakta memnun etsin maalesef Türk erkekleri bu keşke yabancı etkekle evlense çok duyarlılar kadına eşit davranırlar bak işte kafa dengi sana uygun namuslu temiz iyi yetişmiş biri bulursan evlen bu duruma çok üzülüyorum toplum çıkarcı olmuş bizim eski nesil çok temiz dik kadınlara kıyamazdık merhametliydik şimdiki nesil çıkarcı
Soran+1 yılMaalesef bende kendimi bu çağa ait hissetmiyorum. Bundan 70 sene önce belki de daha da eski zamanda doğmuş olmak çok isterdim
- +1 yıl
Yooo inan yabancıların çoğu da öyle görüyor yabancı sevgililerim oldu kadın temizlik yapsın seks yapsın kıçımı toplasın kafasında çoğu yani. En iyisi tek yaşamak.
Soran+1 yıl@ofsıkıldımyine haklısınız elbette. Yabancı kadınlarda evin genel temizlik vs işlerinde başrol gösteriyor hep. Sadece onlar biraz daha anlayışlı oluyor. Modern düşünüyor ama her erkekte sorun var
- +1 yıl
Bence olay karakter. Türkiye’de de moder erkek var yurtdışında da kıro maço zorba erkek var. Olay karakter.
- +1 yıl
Acele etme galiba sen öğretmensin işin var bu iyi işin olması herkes evinin erkeği deyil ben 30 yılık evliyim iki çocuğum var çocuklarımı çok iyi yetiştirdim temiz dürüst namuslu efendi yetiştirdim aslında evlilik çok güzel her karşılıklı sevgi saygı çerçevesine sürüyor ve hayat müşterekrir bazen eşime ev içlerinde yardım ederim biz iyi yetiştirdik bizede iyi yetiştiriyoruz her şey kaderde senin KADERİN senin elinde iyi kara ver birde insanlara yanlız yaşadığını söyleme bilasa erkek milletine hemen nasıl kandırırm nasıl yatağa ataraım hep kötülük işallah kısmetin açılır mutlu olursun
Soran+1 yılTebrik ediyorum sizi , Rabbim hayırlı bir ömür nasip eylesin size. Mutluluk , huzur eksik etmesin. Erkek arkadaşlarım pek yok. Lise zamanlarından sadece var. Onlarla da görüşmüyorum. Yoksa dediğiniz gibi kötü niyetli çok erkek var.
- +1 yıl
Evlilik cinselilk deyil hayat akadaşı herşeyini paylaşan aynı yolda yürüyorsun karı koca bir elmanın iki yarısı gibi düşün iyi günde kötü günde beraberler erkeklerden korma sadece sana uygun seni kıriterini uygunsa artık yaşın gelmiş Allah' nasip ederse sana uyan bileri olursa evlenirsin
- +1 yıl
Birde hadislerde var Allah' kadını erkeği aynı topraktan yaratmış her şey gönlünce olsun hep mutlu hep gül 🌹🌹😂😂
- +1 yıl
Hep gülümse
- +1 yıl
Tamam 🙂🙂🙂
Merhaba evden gitmeyi ve tek yaşamayı nasıl başardınız aileniz sizin arkanızdan gelmedi mi detaylı anlatabilir misiniz bende öyle ona benzer bı durumdayim
25 Yorumla
Soran+1 yılİstek attım
- +1 yıl
Bende öğrenmek istiyorum lütfen fikir verin
Soran+1 yıl@Baharın_Kraliçesi istek attım
- +1 yıl
İstek görünmüyor
+1 yılBende ailemle sorunlar yaşadığım için tek yaşıyorum, yalnız yaşamak birçok şey kattı bana sürekli kendi kişisel gelişimim ile ilgilendim kişisel gelişimimde çok yol aldım, ilişki konusunda bir kadından darbe yediğim için ilişkiyede küstüm. Bu durum dahada yalnızlığa itti beni. Yalnızlığın en güzel yanı sana senden başka kimsenin zarar veremeyecek olmasıdır. Halimizden her ne kadar memnun olsakta bazı durumlarda bazı anlarda ruh kendine eş arar.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılCok haklisin bende kesinlikle sende ayni fikirdeyim Şu an aileyle yasasam bile gitme fikri heo aklimda (kacarak degilde) onun disinda ztn biz evlenmek istemiyosak bu düzgün biri yok diye
21 Yorumla
Soran+1 yılBende mecbur kaldım zaten. Hakkımızda hayırlısı olsun
Şu zaman kadar verdiğim en doğru karar diyeceksin, yaşasın özgürlük🗽 diyorum. Senin adına ben bile sevindim. Çoğu kişi bunu istese bile yapamıyor boş ver tadını çıkart. Emin ol böylesi daha iyi.
22 Yorumla
Soran+1 yılMecburiyetten dolayı tek yaşıyorum ama bu devirde kimseye güvenilmez en doğrusu
+1 yılMerhaba bir şey sorabilir miyim evden ailevi sebeplerle neden ayrıldınız bende çok kötü günler yaşıyorum cesaretim yok. Konuşabilir miyiz?
31 Yorumla
Soran+1 yılİstek attım
29 yaşındayım gerçekten sevildigime inaninca evlenmek istiyorum iyi bisey yapmissin bnce
61 Yorumla- +1 yıl
Sizin gibi kadınlarla gurur duyuyorum sevgili saygıdeğer hemcinslerim 👏
Yalnız olmak kadar kötü başka bir şey olmadığını zor zamanlarında anlarsın bu zor zaman da duygusal olanı değil hastalığı var kazası var belası var her şey insanlar için hayatının en büyük hatasını yaparsın yalnız olmak ile unutma sevgili bir yere kadar eş başka bir yere kadar
13 Yorumla
Soran+1 yılYok ki doğru düzgün adam
- +1 yıl
Yok haklısın yok işte 😔
+1 yılBebeğim erkeklerden hayır gelmez hayır gelenlerde bir bir tükendi maalesef kendi ayaklarının üzerinde dur. Kendi evin işin araban olsun bu turkiyede ne kadar mümkünse hiç bir kadın erkeğe muhtaç değil bu şartta değil şahsen ben evlenme gibi bi düşüncem yok 25 -30 yaşına gelipte arkasını toplamayan adama annelik yapamam
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı. boş ver bende senin gibiyim son zamanlarda. İnsan bir kere aşka olan inancını kaybedince... Aldığın karar seni bağlar tamamen. Sadece ileride pişman olur muyum diye düşün öyle karar ver.
20 YorumlaIstedigini yap tabi. Bu yobazlar ulkesinde ne yapsan laf oluyo zaten. Kendileri ne haltsa.. baskasinin yaptigini iyi veya kotu diye degerlendirebiliyolar o kucuk beyinleriyle. Ulke igrenc oldu.
01 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum
- Aile & Toplum konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılKedilerle dolu bir odada hayata gözlerini yumarsın. Komşular evden yayılan koku yüzünden polisi ararlar. Sonra show haber gelir komşularınla röportaj yapar. Seçim senin teyzecim.
07 Yorumla
Soran+1 yılNe anlatıyorsun ablacım? Sende evde tek kaldığın bir gün ölürsen ya da gece yatağında ölürsen seni bulduklarinda yine aynı durum yaşanır. Herkes ölecek.
- +1 yıl
Öyle denk gelip ölmek var, bunu bile bile senelerce yalnız yaşayarak ölmek var.
Soran+1 yılYapacak bir şey yok öldükten sonra bilincimiz gidiyor bunları oturup düşünmem
- +1 yıl
1 sene yalnız yaşa da, yine aynı şeyleri diyebilecek misin bakalım hahha. Ciddi bir depresyon seni bekliyor, hazırlan.
Soran+1 yılSenelerdir yalnız yaşıyorum yazdım. 7 sene olmak üzere.
- +1 yıl
Tamam.
- +1 yıl
Tövbe estağfurullah yoruma bak biraz iyimserliğe davet ediyorum
+1 yılInsanin yedigi kaziklardan sonra hayatta karsi durumu degisiyo seni cok iyi anliyorum. Ama kendine biraz zaman ver dogru zamanda dogru insanla karsilastiginda inan keske daha once o kisiyle karsilasmisim diceksindir. Biz kadinlar tek basimizada gucluyuz fakat hayat paylasinca daha guzel. Umarim kalbim e gore biri cikar karsina
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılSenin hayatın, senin kararların. Diğer insanlara sadece buna saygı duymak düşer.
10 Yorumla Kilit soru şu, sende bu düşünce tarzı nasıl oluştu?
Kim bu kadar büyük zarar verdi sana?27 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum kesinlikle bunu düşünmeli
- +1 yıl
Kim olacak haysiyetsiz bencil birini çok sevmiştir de olmamıştır aşka inanci kalmamış olabilir ve görünce çevreden erkeklerin çoğunun seks peşinde olduğunu
Soran+1 yıl@myphonex maalesef insanlar çok korkunç
- +1 yıl
İstek gelmedi istek attım demişsiniz mesaj mi takip mi hiçbiri görünmüyor
Soran+1 yıl@Baharın_Kraliçesi ikinci defa istek atıyorum
+1 yılBunun anormal bir tarafı yok evet ama övünülecek tarafı da yok takdirlik veya teşekkürlük bir tarafı da yok kişisel tercihler yadırgamam senin hayatın senin tercihin 😉
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenenlerin çoğu boşanıyor zaten. Normal ya, evlenip napacan. Ha çok ilerleyen yaşlarda bir ihtimal pişmanlık da olabilir ama boş ver yinede. Ailenle ne sorunu yaşadın ki aile çok önemlidir.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben de bekarım zaten
Evliliği düşünmeyen insanın uygusal ve psikolojik açıdan çok güçlü olması lazım ve hayatta hiçbir şeyin garantisi olmadığına göre evlilik en mantıklı olanı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin adına sevindim. Kendine yetip mutlu olman takdir edilesi bana göre. İnsanların ne kadar yaşayacağı belli değilken senin yaşama şekline dil uzatmaları da ayrı komik dkfkf
00 Yorumla
+1 yılinsanlar sana iyi baksın diye hayatını onların bakış açısına göre mi şekillendireceksin :D senin durumunda anormallik yok. sana kendi düşüncesini dayatmaya çalışanlar anormaldir.
00 Yorumla
+1 yıl1-Lezbiyen olduğunu düşünebilirler.
2-Frijit olduğunu düşünebilirler.
3-Geçimsiz olduğunu düşünebilirler.05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir durum yok aksine düzgün anlayışlı bir adam olsa evlenirdim ama yok.
- +1 yıl
Düzgün adam çok,
sana denk gelmemiş.
Ancak bu zamanda kimseye kefil olmam,
oda bir gerçek.
Soran+1 yılYok maalesef. Başlarda düzgün gibi davranıyorlar bir süre sonra foyaları ortaya çıkıyor kimseye gerek yok
- +1 yıl
Şerefsiz çok piyasada hak veriyorum size. Hiç mi aşk yaşamadınız.
Bir kişi üzerinde uzmanlaşıp mutlu olabilirdiniz.
Neyse Umarım bütün her şeye rağmen İyi bir ilişki yaşamanız mutlu olmanız dileğiyle.
Soran+1 yılÇok yaşadım. Hayatımı mahvetti. Ailemle aram bozuldu herkese rezil oldum intihardan döndüm. Hala psikolojik destek alıyorum. Düzgün adam yok maalesef... Yorum için teşekkür ederim
+1 yılOoohhhh ne güzel valla kızzz sefan olsun benim için de yayıl 😂
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı. Niye anormal olsunki belirli bir yaşa gelmişsin ve bu senin tercihin. Elalem için değil kendi tercihlerini yaşıcaksın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılmutluysan kimin ne dedigi umrunda olmaz ve trde cogu kisinin isteği hayati yasiyorsum (benim degil ama)
15 Yorumla- +1 yıl
olur zamanla
- +1 yıl
ne olur
- +1 yıl
tek yasarsin
- +1 yıl
benim hayalim degil demek istemistim aslinda..
- +1 yıl
tek yasamak istemiyorum
Aile & Toplum konusunda 557 cevap paylaştı. Neden sorun olsun bu hayatın keyfinide zorluğunuda yaşayan sensin sen mutluysan kimene
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 526 cevap paylaştı. Çok normal ve sağlıklı bir şey. Ben 20li yaşlarımdan itibaren tek yaşıyorum. Aile ile dip dibe sevmiyorum.
10 YorumlaKadınlarda erkeklerde hep böyle konuşuyor niye herkes saf temiz insan bulamıyor? bukadar insan iyiyse birtek bizmi kötüyüz
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 900 cevap paylaştı. O kadar haklısın ki bende saf duygularla sevecek bir kadın bulamadığım için yalnızlığı tercih ediyorum
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle anormal bir durum değil evlenmek zorunda değilsin
11 Yorumla
+1 yılBen de yirmi yediyim. Ayni durumdayim. Anormal degil.
20 YorumlaEvlenmeye gönlün yoksa hiç evlenme bekar halin evlenip tekrar ayrılıp dul kalma halinden daha iyidir ☺️
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılNeden anormal olsun, böyle yaşamayı istiyorsan senin tercihin. Kimseye kulak asmaya gerek yok. Sen mutluysan gerisi boş..
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılHayat senin kim karışırki ben 16 yaşımdan beri aynı şekilde yaşıyorum aynen devam
02 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim özgürlük herkesin haklı hakkıdır
+1 yılAnormal değil. Sizi tebrik ediyorum hanımefendi güçlü ve dimdik durduğunuz için. Kimseye ihtiyacınız yok 🤟
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Anormal bir durum olmadığı gibi Kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü bir kadınsın. Bununla da gurur duymalısın. 👏👏👏
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılUmarım hayatında güzel insanlar karşına çıkıp, güzel anlar yaşarsın. Sana saygı duydum.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🌼 dualarınız yeter
- +1 yıl
Rica ederim 🙏🏼
+1 yılBu senin hayatın senin kararın anormal bir durum yok. Sağlık ve mutluluğu yakaladiysan bundan daha güzel bir şey var mı?
00 Yorumla
+1 yılBöyle ağlandıkça kimse debk gelmez çünkü kaçar durursun eninde sonunda birine güvenip evlenmek lazım
00 Yorumla
+1 yılBence hiçbir problem yok. Ama 3 yıl 5 yıl sonra bu fikir değişir ise biraz işler değişe bilir insan bulman zorlaşır vs vs
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok gecmiş olsun ve umarım istediğiniz hayatı istediğiniz gibi yaşarsınız
01 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Akisina birakmisin ne guzel zaten.. neden biri olmali hayatinda ki? sen istedigini yap gez toz evlenme bak keyfine..
00 Yorumla
+1 yıldaha iyi erkeğin arkasını toplayıp hayatını zehir etmektense zaten erkekler hizmet için evleniyor
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum. Erkeklerin işine geliyor evlenmek.
+1 yıl18 imden beri ben de yalnız yaşıyorum ve evlilik gibi bir hayalim de yok. En doğrusunu yapıyorsun. Hayatını yaşa...⚡️😃👍
00 Yorumla
+1 yılNe güzel tek yaşıyosun paran var özgürlüğün var daha ne istiyosun onu diyen 60 yaşında akpli teyze falandır
00 Yorumla- Devamını Gör (205)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat