Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
duruma göre değişir bir kadının iş bulması elbet bir erkeğe göre daha zorlayıcı olur ama kadın kendi ayaklarında rahatça durabiliyorsa çocuk sahibi de değilse pek gerek olduğunu düşünmüyorum. çocuk varsa şart kesinlikle.
Kadınların iş bulması erkeğe göre zor falan değil.
İstiyorsan bir erkek kardeşinle beraber başvur, bakalım hanginiz daha çok geri dönüş alacaksınız.
Erkeğin ön plana çıktığı işler çok ağır, amelelik, demircilik, maden işçiliği gibi.
Feminizmin yetiştirdiği bir erkek nesli orada çalışamaz.
Ayrıca dikmişim kadının işini, o halde evlenmeye gerek yok her kadına her erkek para ödesin karşılıksız
Duruma göre değişir bu.
Magdur bir erkekse gercekten magdursa evet karşıyım ama evlilik hayatı boyunca yapmadg şey kalmayp da nafaka verip magduru oynayan serefszler icn ölene kadr ödenmesinden yanaym
İlla mağdur mu olmalı? İkisi de mağdur değil ve ayrılmak istiyor. Bu durumda erkek niye ödesin? Sen erkeksiz yaşayamıyorsan evlenmesen bile erkekler olarak toplanıp sana para ödeyek
Yorumumda bn ne demism. Önce adam akıllı yorumumu oku ondan sonra yaz
Peki kadın her türlü şeyi yapıp boşansa bu sefer destekler misin kadının nafaka ödemesini
Nafaka denen kavram cezalandırma işlemi değil ama feministler buna çevirmiş
Türkiye Cumhuriyetinin kendisine verdg haklardan bı haber sadece işine gelen şeyleri yorumalrdan öğrenen biriyle yoeumlasiyrm belliki.
Nafaka sadece kadına verilmiyor. Nafaka durumu iyi olanın mağdur tarafa verildg bir seydir ve ülkemizde nafaka ödeyen erkek de var kadında.
Kadınlar da nafaka ödüyor ister inanın ister inanmayın. Ama kadinalr nafaka ödüyoruz diye aglamazken erkekler evlilik hayatı boyunca kadına yasatmadg psikolojik şiddet kalmamisken evlenmeden önce kadn calisiyorsa ve evlendkten sonra buna engel olduysa bosandktan sonra nafaka öderken magdurz diye zirlamasini biliyor işinize gelene sesinizi çıkartıp işinize gelmeyen şeylere sesini cikartmayacagniza eliniz boş altnda internet açın bakın Türkiye Cumhuriyetinin bir vatandaşı olsrk nafaka hangi şartlarda verilir vermek istemezsen napabilrsn hang şartlarda ödeme kesilir nafaka alan erkek hang durumda alir. Allah biliyor bunu bile şu an bnden ogrendn erkeklern nafaka aldgno yani smdi işine gelene sesini cikarttgn yettyse smdi işine gelmeyen şeylere susup gt arastr öğren
Bir hak mücadelesi zaten hali hazırda uygulanan yasaya karşı çıkarak yapılır.
Ben nafakanın hukuki boyutunu biliyor ve buna karşı çıkıyorum.
Kadın çalışmaz diyen dağ ayısı elbet ödemek zorundadır fakat sen benim verdiğim misali cevaplanmamışsın.
Kadın evlilik hayatında erkeği hep mağdur ettiyse ve erkek bunu kanıtlarsa zaten nafaka alamaz mahkeme lafla değil kanıtla iş yapıyor.
Delil için iyi bir avukat, rüşvet için iyi bir cüzdan gerekir.
Mağduriyet olmadığı halde yoksulluk nafakası alan tonla kadın var. Ben de diyorum ki arkadaş o halde evlenmeye, boşanmaya ne gerek var? Erkeklerden vergi alınıp kadınlara verilsin.
Delil icn avukat napabilr delili sn bulacaksn kadınla sn aynı evin icindesn avukat değil avukat deliller nitelignde sana sadece yol gösterebilr yani ayrıca yolsuzluk nafakası işine gelince madem böyle yaparak kadnlari çok düşünüyorlar o zaman devlet versin bu parayı da kadına onu anlamiyorum ( iki taraf anlaşmalı bir şekilde bosandgnda) her ota bka vergi çıkartan devlet buna da bı kolaylık yapsn yani
Onu diyorum ben de
Anlaşmalı olanda zaten nafaka odemesin dio herkes ama iki taraftan biri suçluysa eğer cezasını da ceksn bı zahmet
Cevap
3Cevap
Karşı değilim.. insan doğru kişiyi seçerse nafaka ödemek zorunda kalmaz
Yani kadın zordaysa benim gücüm varsa her şekilde yardımcı olurum ama şu anki uygulama cidden berbat.
Çocuk yoksa evet, karşıyım.
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar