Şimdi ben normal işçi çalışanıyım aylık en az maaşım asgari ücret tabi mesaili çalıştığım zamanlar fazla aldığımda da oluyor maksimum 300 lira o da her neyse ben ailemle yaşadığım için gelecek için para biriktirmem daha kolay her ay kenarıma mutlaka en az 1 çeyrek alırım maaşımdan bin lira harçlık bırakırım kendime bu ay 500 lira artı maaşımın yatmasına 1 hafta kaldı o 500 harcamayı düşünmüyorum bilirsiniz Türk lirası artık değerini kaybetti o para ile dolar mı alsam yoksa diğer maaşıma ekleyip çeyrek mi kafam da her ay harçlığımın artan parası ile dolar da alırım diye düşündüm ama mantıksız mı altınla devam mı edeyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada 5 senedir çalıyorum 74 adet çeyrek biriktirdim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çok iyi yapıyorsun tek seferde Altın alamayacaksan nekadar edersen dolar al ikinci ay üstünü tamamlarsın Altın alırsın
Peki şey olur mu bu ay 500 liralık dolar aldım bir daha ki ay yine o kadarlık dolar alıp diğer ay hepsini bozup bir çeyrek alsam mantıklı mı?
Evet onu söyledim ya Altını tek seferde alacak kadar para ayıramazsın bir sonraki aya Altın fitatı artmış olur paran erimiş olur onun önüne geçmek için 40 50 neyse dolar al
Altın al gerisine karışma. Asgari ücret ile de birikim olur. Daha iyi bir iş bulabilirsen bul.
altin al bence ne guzel asgari ucretle para biriktiriyo olman allah birine bin katsin emeginin karsiligini versin insallah
Sepet yap Biraz altın biraz döviz biraz hisse senedi biraz yatırım fonu
Altınla devam et dolar bitme ve batmaya doğru gidiyor çünkü dijital paraları devreye sokacaklar
Dijital para için Rusya Türkiye ve çini parçalaman gerekir bu ulus devletler buna izin vermez ve bunlar artık özellikle Çin sinyal yön verecek ülke olmayan en yakın aday
Olay ulus devletler değil dolardan sonra paranın yani dijital paranın sahibi kim olacak olay o senin ulus devletler dediğin zaten kendi aralarında alışverişlerini kendi paraları ile yapıyorlar dolarla değil yani olay şu an maden işleri ki altın çıkartma durduruldu piyasadaki altınlar eritilip yeniden işlenip satışa sunuluyor ve dijital para
Dünyanın iş gücü Çin tahıl ambarı ve petrol gaz satıcısı Rusya ve ticarette ülkelerin kendi orasını kullanması gerektiğini doları kullanmanın ABD ye teslimiyet olduğunu ilk dillendiren lider Türkiye’nin lideri
Bunları safdışı bırakmak gerek
@Pasaklıpisi zaten dolara teslimiyet olmaması gerekir yoksa abd istediğini istediği gibi yapardı ve geçmişte çin ile 3 defa savaşa girmemiş olurdu ama bu dönemde en büyük 7 banka kapanmış ve bu fed faizine bağlandığı için burada bi oyunlar var yani
Evet onun için engelleri kaldırmaları lazım üretim yaptırdığın ülke kripto para istemezse ver kardeşim ben Altın istiyorum derse ya da enerji için gereken akaryakıt faz satan ülke al gülüm ver gülüm algını ver gazı petrolmuşlar derse o para piyasaya giremez
@Pasaklıpisi oda ülkelerin kendisi arasında iletişime dayanır yani öyle dediğin gibi olmuyor perol hadi işleniyor ama gazı depolayıp kullanamazsın o boru hattı sürekli aktif kalmalı yani kaynağı sende ise öyle gazı verse de depolayamazsın yani öyle hiç bir ülke alışverişi öyle yapmıyor anlıyacağın ve değiştiremezler de alternatif yok yani
Mümkün değil gibi artık giderin olmaması lazım aile ile vs belki
Boy kg kac bi de güzellik var mı bunlar çok etkiler maddi durumunu
Altına yatır
Cook sacma cook
HALKA ARZ lara yatır biraz getirir