Birisi egomu cok zedeledi hazmedemiyorum cok aci cektim o beni hic umursamiyo. İnstagramda fake hesaptan gay dedikodusu falan cikaricam. Baska ne yapabilirim boyle onu rezil edecek egosunu yerle bir edecek ne olabilir?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
En güzel intikam umursamamak ve mutlu olmaktır yapacağın her saçma şey karşı tarafa ego kazandırır kendini küçük düşürürsun
Ve adli olarakta basın belaya girebilir
İyi düşün
Bu suc degil ki
Benim onu umursamamam onun umrunda degil ki. O kadar umursamiyo ki beni. Biseyleri gorsun istiyorum artik
Kesinlikle suç o yüzden iyi düşün. Sonra fevri kararlarinin bedelini ödersin
Boşuna takıntı yapıyorsun. Ona daha fazla ego kazandirirsin. Unut düşünme her bitiş yeni bir başlangıçtir diyerek hayatına devam edeceksin
Yetetince ego kazandirdim zaten bu durum ego kazandirmaz bence. Ve benim bunu yapacagimi dusunmez cunku hep ona hayran oldugumu dusunuyodu
Siz bilirsiniz
Herkes tercihlerinin bedelini öder
Ne olabilir ki? Bi arkadasima yaptiricam.
Ya gidip suç duyurusunda bulunsa sizi devlet eliyle koymuş gibi bulur neyin kafasını yaşıyorsunuz. Birde suç değil diye düşünüyorsunuz
Suc duyurusu gibi seylerle ugrascak birisi degil
İyi yap o zaman
Hazmedemiyorum ya gecmiyo icim sogumuyo delircem
Ne yaptı ki sana bu kadar takıntı yaptın
Ya takildik bi sure ama bana cok degersizmisim gibi hissettirdi. Ondan cok etkileniyodum. İlk baslar guzeldi sonra bana çöp gibi davrandi. Alistigim icin vazgecemedim. Bu kadar kotu davrandigi icin bunu yapmak istiyorum
İşte boşuna hırs ve takıntı yapiyosun.
Sizi değersiz hissettiren birini hala düşüne düşüne duygular yoğunlaşır aşka dönüşür
O yüzden düşünmeyi bırak. İntikam alma düşüncesini sil aklından.
İyi sonuçlar tecrübe ile yaşanır. Tecrübe ise kötü sonuçlanan şeylerle kazanılır
Hazmedemiyorum onun kotu bisey yasamasi gerekiyo. Ben cok aci cektim cok agladim o da kotu bisey yasasin banane ya.
İyi o zaman ne yapmak istersen yap
Yine bedelini sen ödeyeceksin nede olsa keyfin bilir
Nasil bi bedel onu anlamadim
Yaşayınca anlar onu da tecrübe edersin
Bazen ben de dusunuyorum basima bi sey gelir mi ki diye
İşte şüphe tek gercektir çünkü emin ol başına bisry gelir. O yüzden bu saçma düşünceden vazgeç ve ondan kurtuldun bir tecrübe oldu sana.
Ve eskileri klozete atıp sifonu çekin kendinizi üzmek için çaba harcamayin
Peki baska ne yapabilirim onun egosunun zedelenmesi icin? Kendimi toparlayamiyorum
Unut , düşünme ve dersini alıp hayatına devam et. Bir pislikten kurtuldum iyi ki kurtuldum diyerek hareket etmelisin
Yahu unutamiyorum kac aydir cekiyorum cektiigm yetti be. Kotu bisey yasasin istiyorum. Yeni birilerine de odaklanamiyorum olmuyo iste hazmedemiyorum cok canimi yakti
İyi o zaman ne yaparsan yap aynı şeyleri yazıp duruyoruz.
Sen bilirsin
Ya ne demek bana tecavüz etti. Bu iftira ile bir insanın hayatını yakıp sen mutlu olabileceğini düşünüyor musun? Azıcık akıllı ol.
Onu sen tercih ettin. Madem hayatına hiç almassydin
Cidden iftira vs gibi şeylere hiç kalkma. Bir ömür o vebali tasirsin mutluluk huzur görmezsin. Bir insanın hayatını yakmak bu. Gidip altına yatıp zevk alırken iyiydi. Sonra o kişi artık seninle olmak istemediğini söyleyince mi kötü oldu
Olmak istemeyecegini soylemek kotu bisey degil. Ama bana oyle kucumseyici ego zedeleyici davranma hakki yoktu. Medeni bi sekilde yapsaydi bunu tamam
Ya o da onun ayıbı karaktersizligi. Ama karaktersiz biri diye sende onun seviyesine inmeye çalışma. Kendinizi daha çok değersizlestirmek için uğraşıyorsunuz resmen. Gidip psikolojik destek alın o zaman. Cidden iyi değil ruh haliniz
Hazmedemiyorum atlatamiyorum 😭😔
Git psikolojik destek al. Bak iftira vs bunun altından kalkamazsin. Huzur görmezsin hiçbir zaman.
Düşüne düşüne daha çok takıntı yapıp unutamıyorum diyorsun
Bu soruları sorarak hala saçma sapan şeyler düşünerek unutmak istemiyorsun ki
Hayatim boyunca destek aldim hicbir ise yaramiyo istemiyorum artik
Niye kalkamicakmisim altindan
Geçmişi yani sonucu değişmeyen şeyleri düşünmek sana bişey kazandırmaz sadece kendini uzersin
Üzerine nekadar yorum yapsan, intikam alsan yine onları yaşadığın sonucu değişmeyecek. Düşünmeyi bırakacaksin. Böyle saçma intikam vs almayi da unutacaksın
Unutmak için susmak gerek kendi kendine bile anlatmayacaksin onu hatirlatan ne varsa silip atacaksın stalk yapmayacaksin engelleyeceksin dertleşme adı altında bile anlatmayacaksin
Neden altından kalkamazsin sorusuna gelince ister inan ister inanma ilahi adalet er ya da geç tecelli eder. Herkes yaptıklarının bedelini öder sen görür ya da görmezsin. Sen unutursun Allah unutmaz
O yüzden inancını güçlendir. maneviyata yönel
Ben gormeyince bedelini odese nolur? Benim gormem lazim
İyi o zaman ruh hastasi gibi devam et. bir insanın kendine yaptığı kötülügu 7 düel toplansa yapamazmis senin ki de bu hesap
Devam o zaman
Acaba Instagram hesabini calabilir miyim ki
Bol şans 😂😂
boş ver. sonunda intikam uğruna kendin rezil olabilirsin. buna değer mi?
haklısın ya aslında korkuyorum da yani bi suç duyurusunda bulunsa benim de hayatım mahvolcak. hani tamam çok üzüldüm takıntı yaptım falan da heralde zamanla bu da geçer
sultanın yüzüğünde ne yazıyormuş: "bu da geçer ya hu"
Senin beynin harika çalışıyor yaaa sabah sabah sayende çok güldüm 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Valla hazmedemiyorum biseyleri
Yani düşüncen komik geliyor ayrica bu işte dava açılıp sabika kaydı arti para cezasi alacaksın.. hazmedemiyorsan eline al bıçağı git hadım et
Bi mantikli fikir ver egosunu nasil zedelerim
Ozaman senin için tek bir yol var
Neymis o yol allah askina
Oyun oynamak deki gel sevişelim.. cagir geldiğinde tamamen soyundugunda kıyafetlerini de al orada terk et böyle dag başı ıssız bir yere götür
Her yerden engelledi beni. Ayrica hayatta gelmez
Çok basit şeyler bunlar keyfine baksana
Cok canimi yakti hazmedemiyorum.
İğrençsin
Valla o daha igrenc neler neler hissettirdi bana. Bunu hakediyo
Sana iftira attı mı
Hayir. Ama degersiz hissettirdi umursamadi cok saygisiz davrandi egomu paramparca etti
Beter ol
O beter olsun banane
İğrençsin
Cok canimi yakti hazmedemiyorum artik o bana cok kotu davrandi degersizmisim gibi davrandi umursamadi bi karsiligi olsun istiyorum
Bana tecavüz etti de
Kanitim yok
gerek var mı dedikodusu yeter
Sosyal medyada bunu yapmam suc sayilmaz mi
Tabiki suç saçmalama böyle bir şey yapılır mı hiç adamın hayatını karartacaksın sonra
Adamin hayatindan ziyade belki benim de basima bisey gelir ama bisey yapmak istiyorum
özelden yazsana düşünelim
İkimiz de gizliyiz?
açtım bekliyorum
Nasıl bir akıl vermek bu. Böyle bir iftira senin istemediğin red ettiği bir kadın tarafından sana atılsa ister misin? Cidden pes. Şurada birkaç kadın ile özelde sohbet etmek için olmayan karakterinizi ortaya koyuyorsunuz. Allah hidayet versin
@zevk-i-alemmmmm farkında mısın zaten saçmalama diye uyardım ya :)