Hoşlandığınız erkek konuşurken hafif bir tebessüm edip kaşını neden kaldırır?
Cevabın nedir?
O nasil bir soru ya adamin tiki vardir o da öyle davraniyo ne bilek biz her erkek hoslandigi kariya kas kaldirmiyoki adama demezlermi senin gözun gözdeyil gözün kasin ayri oynuyo kim bilir neyin pesindesin diye derler sende ona de bakalim neyin pesindeymis
03 Yorumla
Soran+1 yılNormalde böyle davranışlar sergileyen biri değil hatta ortalarda bile dolanan biri değil de o yüzden garipsedim :/
Soran+1 yılAnlayamıyorum :/
En İyi Cevaplar
Kas kaldirmak normalde ilginc demenin vucutta tepkisel aciklamasidir. ama uzaktan bakisirken attiysa o bakisi. ne yaparsan yap benim olacaksin demek istemis olabilir :p
234 Yorumla
Soran+1 yılHayır oyle uzaktan degil cafede çalışıyor dun hesap odicektim merhaba dedi merhaba dedim nasılsın dedim iyiyim sen nasılsın dedi iyiyim dedim afiyet olsun dedi tsk ederim dedim sonrs birden gormedim dedi bana ablamadim bende ne demek istedi de kasini kaldirip hafif tebessum etti bole
Soran+1 yıl:) hep kasada merhaba der ki o :) umarim hoslaniyordur öyle ihtiyacim var ki gercek sevmeye sevilmeye mutlu olmak istiyorum ama herseyimle kabullensin beni seven bende oyle kabullenirim
Soran+1 yıl:) belkide bir daha gittiğimde merhaba der ansızın :)
Soran+1 yılYarın gitsem mi dicem ama sonrada yalnış anlasılmim :/
Soran+1 yılBir ara sürekli gidiyordum tek basımada ne bileyim yalnış anlasılıyor gibi hissetmiştim kendimi :/
Soran+1 yılOlaylarda hep ilginç en basından beri ilginç ötesi :/
Soran+1 yıl(: keske nuarasını falan verse tam olcak :)
Soran+1 yılBirdel dünden sonra kafam bulandı benim dün bir kız arkadasımla gitmiştim baya uzakta oturuyorduk sonra bir masaya gitti kızlarla konuştu o kişi sonrada kızla tokalasıp yanaktan öpüştüler ben çok bozuldum ama kötü düşünmek istemiyorum yinede. Öyle olsa çıkarken görmedim dedi bana ben anlamadım tabi de işte böyle karştı kafa.
Soran+1 yılNormal arkadasca gibiydi bilemiyorum ki sevgilisi değildir heralde :/
Soran+1 yılUf bilmiyorum da sinir odlum ben içtiğim gazozu kafasına dökesim geldi :D
Soran+1 yılBen biraz kıskanç bir tipim sinirlenirim de yani ama bence hoşlanıyor benden 2 aydır çok garip seyler yasandı.
Soran+1 yılOf sen bizim hikayeleri bilsen roman roman :D
Soran+1 yılHoşlanıp hoşlanmadığını çok kestiremiyorum hersey aralık ayında basladı çok kötü bir zamanımdı cafeye gitmiştim oturdum falan nese merhaba dedi merhaba dedim bende sonra işte lavaboya gittim ben uzun kalınca kapı tıklattıldı çıktım o merak ettim sizi dedi tersleyerek önemli değil dedim. 1 hafta sonra cafenin önünde tesaddüfen karsılastık özür dilerim dedim önemli değil dedi. Sonra biraz zaman geçti gene gittim garsonlara hesabımı ödedim çıkacaktım hesap mı ödicektin dedi yok dedim ödedim ben dedim güldü pardon dedi tekrar özür dilerim ben dedi güldü iyi günler dedi bende iyi günler derken elim istem dışı yukarı kalktı. O da elimi sıkıp merhaba deyip güldü sasırdı tabi bende aynı şekil ve utandım :D sonra iki gün geçti hesap ödicektim kasadaydı merhaba dedi merhaba dedim nasılsın dedi iyim dedim sen dedim iyiym dedi adın ne dedim söyledi falan. 15 gün sonra yine gördüm bunu hesap ödicektim kasadaydı nasılsın dedi hastayım biraz deidm bende olur öyle dedi :D devamı varda neyse :D
Soran+1 yılVar mı bir hoslantı belirtisi :/
Soran+1 yılHım anladım yine bana hüzün yine bana keder (:
Soran+1 yıl(: gazoz deme bana biri aklıma geliyo :D
Soran+1 yılÇünkü öyle oldu :D
Kaşlarını kaldırma hoşlanma diye okumuştum bak doğru olabilir
33 Yorumla
Soran+1 yılSonrada bana gormedim kusura bakma dedi ben tabi anlamadim ne demek istedigini
Soran+1 yılBilmiyorum ki iki aydir merhaba nasilsin falan diye cafede kasada kisa kisa konusuruz bakar tebessüm eder falan yani ilk defa boyle yapti da ben şaşırdım hatta bilmiyorum ki
Seksi görünmeye çalışıyor olabilir. Bana seksi geldi 😄
213 Yorumla
Soran+1 yılAy ben ona kurban olayım :D
Soran+1 yılİnsallah bide numarasını verse.
Soran+1 yılEn baslarda ne kadar cool canım diyodum :D
Soran+1 yılBen gidince beni görünce etrafimda karsimda veya garsonlarla ya da cafe isletmecileriyle konusuyormuscasina bana bakiyor arkadaslarimla gittiysem onumuzden yan yan bakarak gidip gulumsuyor cok ortada dolasan biri degil ayrica cafe sahibinin ortagi yani genelde oda gibi bir yer var orda duruyor ya da kasada 😊
Soran+1 yılSen benim attigim adimlari bilsen gulmekten geberirsin 😂
Soran+1 yılNapayim mesela :)
Soran+1 yılZaten eskisi gibi gitmiyorum cafesine (: ama biliyorum hoslaniyor gibi ama kestiremiyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
13Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılAhahah güldürdün gece gece 😄
Bende yüz mimiklerimi çok kullanırım ve bir sebebi yok alıskanlık qwe12 Yorumla
Soran+1 yılGül gül ben sinirliyim :)
- +1 yıl
Peki Allahta seni güldürsün o zaman 😄
+1 yılBunun binlerce sebebi var. Ayrıca senin hoşlanmanla bir alakası yok.
19 Yorumla
SoranTek taraflı değil bu hoşlantı ama.
- +1 yıl
Bu soru denizde neden balık var gibi bir soru olmuş. Biraz daha detaylı ve betimleyici şekilde sor.
Soran+1 yılBugün çalıştığı yere gittim bir kız arkadasımla ama uzakta oturuyorduk baya bir uzakta ama arada etrafta dolanıyordu aslında görmesi imkansız arkadasım bir ara telefonla konuşmak için dısarı gitti yan masada biri de bana bakıyordu dik dik ama ben hiç bir sekilde tepki vermedim. Hatta o hoşlandığım kişi nerdeyse dibime kadar geldi gitti sonra da kasaya ödeme yapmaya gittiğimizde merhaba dedi merhaba dedim nasılsın x dedi iyiym sen nasılsın dedim. Sonrada kusura bakma görmedim dedi bende önemli değil dedim anlamadığımı çaktırmadım yani ama neden öyle dedi ben anlamadım. Sonrada kaşını kaldırıp gülümseyerek afiyet olsun dedi normalde hiç biöyle bir hareket yapmazdı garipsedim :/
- +1 yıl
Yüz ifadesi önemli.
- +1 yıl
Olay değil.
Soran+1 yılVallaha suratı neşeliydi gayet. Baktı baya sonra kaşını kaldırıp gülümsedi :/
- +1 yıl
Şüpheli. Çok da düşünme bu kadar.
Soran+1 yılOf kafamı karman çorman etti ya :/
- +1 yıl
Etmesin. Sal gitsin.
vöhhh soruya bak :D benimde hoşlandığım bir kız var yürürken ilerliyo
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ciddi sormuştum :)
Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı. Belki kaş kaldırmaya programlanmıştır.
haşırt.31 Yorumla
Soran+1 yılHiç boyle yapmiyordu garip geldi
Alıcı gözle bakıyordur :D
11 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya 😂
Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. Niyeti bozmuş derim bu is ya karakolda ya da yatak odasinda biter 😊
11 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim biri degil hatta kimseyle konusmuyor desem yeri
+1 yılayy ne kadar seksi :D
11 Yorumla
Soran+1 yılAh gelde bana sor gerisini :/
Cok hoslandigin icin pitircik 😆
217 Yorumla
Soran+1 yıl:D o zaman neden numaramı istemiyor 2 aydır :D
Soran+1 yılO da hoşlanıyor biliyorum hissediyorum.
Soran+1 yılYa bizim iki aydir muhabbetimiz var az cok merhaba nasilsin okuyo musun adin ne tarzi kisa kisa yani (:
Soran+1 yılZaten ben birsey beklemem eger birsey hissetmiyorsa bakip etrafimda dolanmalar az da olsa muhabbet neden belki cekiniyor olabilir cok etrafta dolasan biri degil normalde cafe ortagi oldugu icin garsonlarla dahi muhabbeti az 2 senedir takip ediyorum uzaktan cok cool biri kimseye baktığını gormedim ama tabi bilemem ki erkek milleti sagi solu belirsiz uzulmem olmazsa da ilk degil ya (: kırılır aglarim gecer
Soran+1 yıl(: hatta dun aksam gittik bir kiz arkadasimla baya uzak mesafeye oturduk hatta beni hic gormedi ilk baslarda sonra iste ben bir lavaboya gittim geldim aslinda görmüş olmasi lazim beni arkadasim telefonla konusmak icin disari cikti bende oturuyorum yan masadan biri bakti da bakti ben kafami çevirdim hala bakiyordu nese iste bu hoslandigim kisi aslinda ta dibime kadar geldi arkam donuktu gerci de kasaya gittik arkadasimla odeme yapcaktik o genelde kasada veya oda gibi yerde durur merhaba dedi gulumsedi bende merhaba dedim gulumsedim nasilsin dedi iyiyim sen nasılsın dedim gormedim dedi bende anlayamadim ne demek istedi ama bozuntuya vermedim onemli degil dedim. Gormedim diyerek ne imaladi kafama takildi
Soran+1 yılYani neden bole dedi bnim kafa hala basmadi hani ahim sahim biri de deglim
Soran+1 yılYani cok cok waow degil de ben biraz şişkoyum 1.65 boya 71 kg benim o da kumral yesil gözlü biraz zayif ama asiri degil 1.70 var veya yok boyu 60 - 65 kg flndir tahminim
Soran+1 yılBen oraya 2 senedir giden biriyim hic ortalarda dolanan yavsaklik tabiri yapcak biri degil tabi yinede insan bilemiyor ben bikaç kiz arkadasimla gittim hic yuzlerine bakmadi mesela ama tabi guvenemem yinede sadece en zor animda tanistik onunla o tabi bilmiyor
Soran+1 yılYok kafa bulandircak birsey yok ben olmazsa da zorlayacak biri değilim aliskin sayilirim ama ne bilim efendi biri gibi duruyor belki onunda korkulari vardir ben yinede emin olmam tabi olsa da mutlu olurdum
hoslanıldıgını anlamıstır.
21 Yorumla
Soran+1 yılAma sonrada kusura bakma seni görmedim dedi bu ne?
+1 yılBen bazen farkında olmdan kldırıyorum ama nedensiz
113 Yorumla
Soran+1 yılAma alttan tebessümde eder misin :/
- +1 yıl
Ederim evet
Soran+1 yılSonrada kusura bakma seni görmedim der misin :/
- +1 yıl
Onu demem. Sen baştan anlatsana bir noldu
Soran+1 yılBugün çalıştığı yere gittim bir kız arkadasımla ama uzakta oturuyorduk baya bir uzakta ama arada etrafta dolanıyordu aslında görmesi imkansız arkadasım bir ara telefonla konuşmak için dısarı gitti yan masada biri de bana bakıyordu dik dik ama ben hiç bir sekilde tepki vermedim. Hatta o hoşlandığım kişi nerdeyse dibime kadar geldi gitti sonra da kasaya ödeme yapmaya gittiğimizde merhaba dedi merhaba dedim nasılsın x dedi iyiym sen nasılsın dedim. Sonrada kusura bakma görmedim dedi bende önemli değil dedim anlamadığımı çaktırmadım yani ama neden öyle dedi ben anlamadım. :/
- +1 yıl
Senin hoşlndığını anlamış işine geldiği gibi davranıyo işte
Soran+1 yılhım kendide hoşlanıyor gibi :/
- +1 yıl
Emin misin?
Soran+1 yılOlaylar öyle garip ki anlatsam roman olur :/
- +1 yıl
Valla anlat istersen istersen mesaajdan yaz. Uykun geldiyse yrın yazz. Kısaca nsıl rahatsan öyle davran 😊
Soran+1 yılBende uyku ne gezer :D
- +1 yıl
Aşıksın ondan mı 😅
Soran+1 yılAsik degilim hoslanti
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlgilidir.
11 Yorumla
Soran+1 yılOf ins 😊
Mekanizması öyledir belki, format atıver. :D
09 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim olsa formatlarim onu 😂
Soran+1 yılNumarasi bile yok daha
Soran+1 yılInsallah birgun benimle olur herseyimle kabullensin her anlamda soz bende kabullencem onu
Soran+1 yılHoslaniyorum sevgi degil
Soran+1 yılOf ama karsilikli bu
Hiç yaşamadım bilmiyorum sjdbdb
10 Yorumla
+1 yılKaldirmayi seviyodur.
00 Yorumla
+1 yılSempatik oldugu icin
17 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D her hali tatlı gerçi :D
- +1 yıl
Asik misin ☺
Soran+1 yılAşık değilde hoşlantı diyelim karşılıklı gibi :)
- +1 yıl
Ne guzel :))
Soran+1 yılAh ah birde numarası olsa :/
- +1 yıl
Bu kotuymus. s
Soran+1 yılGelde bana sor :D
+1 yılSana aşık olmuş artık
11 Yorumla
Soran+1 yılKeske oyleyse neden numarami istemiyor ya da uzun sohbet etmiyor ki bende cok hoslandim ondan
+1 yılKızlar bayilir o tipe
16 Yorumla
Soran+1 yılHic oyle yapmazdi oyle yapinca sasirdim
- +1 yıl
Etkimi yapti :)
Soran+1 yılYok da garip geldi 😂
- +1 yıl
iyi yapamamis demeki :)
Soran+1 yılKeske biraz daha yakın olsa bana hani dost olsa benimle o bile mutluluk verir.
- +1 yıl
Ne ograsiyonki o zaman onla
+1 yılAnasının nikahından kaldırır kaşını
00 Yorumla
+1 yıltiki vardır
01 Yorumla
Soran+1 yılAma hiç öyle yapmıyordu bugün öyle birsey yapti da merak ettim
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim gibi tiki vardır
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz