Si̇zce bu ayak kaydirma hasetli̇k mi̇ ve ordan ayrilmali miyim yoksa devam mi etmeli̇yi̇m?

4 yıldır çalışıyorum çalıştığım alandaki diğer kadın arkadaşlarım tarafından mobinge maruz kalıyorum. her işe her yere benim koşturmama rağmen yönetimden ve bakanlıktan da teşekkür belgelerim olmasına rağmen en üst Sorumlumuza çok yavaş çalışıyor sıkıntıları var biz onu kendi aramızda idare ediyoruz şeklinde söylenmiş ve orada çalışan başka bir erkek arkadaşım tarafından bana ben yokken benim hakkımda beceremiyorsa yetersizlik belgesi verirsin aramızda hep beraber konuşalım ve hep beraber sorumlu yöneticiye söyleyelim denmiş. halbuki orada en çok çalışan kişi benim ve işten kaçan kişilerin de yükünü ben çekiyorum ve buna rağmen ne sorumlum ne de başka birine tek bir şikayeti dedikodu da bulunmadım. ama buna rağmen işimi hakkımı yapmama ve teşekkürlerimi olmasına rağmen ayağı kaydırılmaya çalışılan kişi ben oldum ve ben bunu öğrendim eğer öğrenmesem haberim bile olmayacaktı. bunu ortaya çıkardım ve yüzlesildi ama bunları inkar ettiler biz öyle bir şey demedik dediler birim Sorumlumuz bana yönetici koordinatörle görüşmem için ve hesap vermem için aşağı indirdi ve başka bir orada çalışan arkadaşımdan da benimle ilgili olmayan iftiralar ve gerçekdışı şikayetlerde bulunduğunu öğrendim. ben bunların hepsinden artık çok dolduğum için gidip yüzleştim ama suçlu olan kişi gene ben oldum. bir grup toplanıp beni hedef alarak aşağılayıcı konuşmalar özel hayatıma dair bile yorumlar yapılması. ve biz eşimle birbuçuk yıldır evliyiz ve çocuğumuz olmuyor ve ben konunun kapatılması için düşünmüyoruz şeklinde net bir söylemle bu durumu açıkladım ama buna rağmen baskılarla üstüme çocuk doğurmıycaksan neden evlendin o zaman eşinle nikahsız yaşasaydın tarzı yorumlar yapıldı evdeki bir kedi köpek beslemeyi düşünüyor musun diye bir soru soruldu madem çocuk yapmayacaktın ben de hayır diye bir cevap verdim üstüne o zaman zaten sen eşini besliyorsun ya diye had sizce bir yorum yapıldı. ve sürekli hamile misin tarzında SORULAR soruldu antidepresan kullanmamı bildikleri halde bununla ilgili Bakırköy’de yatsan diye baskılar yapıldı ben her şeyi takılan bir insan değilim oldukça neşeli psikolojik tedavi görmeme rağmen hayata pozitif bakan ve işini oldukça seven ve hakkıyla yapmaya çalışan bir insanım ve kimseye karşı da hiçbir kötü niyetim kalbimde yok temiz kalpli bir insanım. maddi durumun iyi olması eşimle aramın iyi olması bile bu arkadaşlarda rahatsızlık oluşturmuş işin ilginç yanı ben kimsenin ne malına ne ne de taktığı bir şeyi gram dikkat etmezken benim Taktığım takıları bile gözleri o olacak derecede ince ben incelemeleri ve son zamanlarda sürekli Taktığım bütün takılar evdeki bardaklarım bütün evdeki eşyalarımın çoğu elime alır almaz bozulmaya da kırılmaya başladı toplamda altı tane takım üstüste her gün durduk yere çatladı kırıldı bardaklarında aynı şekilde sürekli uyuyorum artık ya yaşam enerjim kalmadı piskolojim o kadar etkilendim ben de bunları bir günlük tutarak kaydettim ama hali hazırda tedavi gördüğüm (Fotoğraftaki kişi benim )

Si̇zce bu ayak kaydirma hasetli̇k mi̇ ve ordan ayrilmali miyim yoksa devam mi etmeli̇yi̇m?
Güncellemeler
+1 yıl
düzenli aralıklarla tekrar psikiyatri doktoruna muayene olup mobbing‘e uğradığımı ve bu durumdan dolayı uyku beslenme ve psikolojik sosyal fiziksel olarak kötü etkilendiğimi etkilendiğini belirttim. ileride dava açacak olursam elimde delil olması için gerçekten işini hakkıyla yapan insanlara bu şekilde olaylar yaşaması gerçekten size de çok üzücü değil mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Ve koordinatör sorumlu ya orada çalışmak istemediğimi artık söyledim fakat klinik şefimiz benim çok çalışkan olduğumu ve benden çok memnun olduğunu koordinatörü hemşiremize belirtti ben sizce oradan ayrılmalı mıyım yoksa devam etmeliyim