Ayrilmalimiyim yoksa devam mı etmeliyim?

Merhaba, Öncelikle 1 yılı biraz aşkın süredir devam eden bir ilişkim var. İlk birlikteliğimi de onunla yaşadım. İlk birlikteliğimiz görüşmemizin 3. Gününde gerçekleşti. Anlayacağınız gibi onunla birbirimizi tam tanımadan birlikte olduk. Zamanla onu tanıdıkça sevdiğim yanları da var sevmediğim bir çok yani da var. İlişkimizin dinamiklerinden biri de sekis. Sekise düşkün birisi ama beni sevdiğinden de eminim. Aklımda ona karşı bir tane kuşku yok. Ama nedense ben bir çok kez ondan ayrılmayı denedim ve beceremedim. O beni bir türlü bırakmak istemiyor bense bir öyleyim bir böyle. Bazen onunla çok mutluyum ama bazen bu ilişkinin bitmesi gerektiğini düşünüyorum. Aşik olmadığımdan eminim biraz alışkanlık var ama onunla bir ömür geçirebileceğimi sanmiyorum. Gün içinde 5 kere ayrılmayı düşünüyorum ama aradığiginda yüzünü gördüğümde bu düşünceler geçiyor. Sonra yine çok güçlü bir şekilde tekrar geliyor. Bana karşı 1 2 hatası olsdu ve ben hatalara karşı tahammülü biri değilim. Bunlar için benden çok kez özür diledi. Ama bir şekilde bir yarım ondan nefret ediyor bir yanım onu seviyor. Sizce ne yapmalıyım. Bu ilişkinin motivasyonu ayrılık bende. Bir gün gelip ayrılacağız diye düşünüyorum ben isim gereği yakın zamanda tasinacagim ve bu beni Motive ediyor ama ona asla açık açık nedenler sunmadim hep bana karşı küçük bir hata yaptığında ayrılmayı deniyorum ama kalbini kırmamak için devam ediyorum. Benim içim bir suru sey yapıyor ve ona kendimi borçlu da hissediyorum. Onu sevdiğimi hissettiğim anlar genellikle yakinlastigimiz anlar ve bu da beni üzüyor hayatımdaki erkeği tamamıyla sevmek istiyorum. Sizce ne yapmalıyım ve böyle devam ettikçe artık daha da yakinlastik birbirimize alıştık. Ayrılmalı miyim yoksa burdan taşınmayı mi beklemeliyim.
Güncellemeler
+1 yıl
Aslinda eklemek istediğim bir iki şey daha var. O okumamış birisi bense masterimi da yaptım ve iyi üniversitede okudum yakında yurt dışına taşınma planım var o yüzden ayrılacağız. Kendisi suriyeli ve Kürt kökenli bir şekilde çekimle başladı her şey ama ben zamanla tanıdıkça hayalimdeki erkeğin kişiliğiyle uyuşmayan yanları var. Orjinini söylemenin sebebi benim ailemin asla kabul etmeyecek olması ve bu da beni biraz üzüyor geleceğimin olmadığı biriyle zaman harcamak ona da yazık bana da yazık. O
Ayrilmalimiyim yoksa devam mı etmeliyim?