Nişanlıma 2 aya düğünümüz vardı her şey güzel giderken ailesinin binasında ev tutmuşlar nişanlıma istemiyorum ailemde istemiyor dediğim halde tuttu ailesi bi arayıp haber bile vermedi neyse annem nişanlımla kavga etti ailesi istemediğimi duyunca onları istemediğimi düşünmüşler ailesi aşırı ilgisiz zaten bu ilişkinin başından beri böyle biz kız tarafı olarak hep daha ilgilendik ettik zerre aramıyorlar sormuyorlar annem zorla veriyoruz seni sanki diyor mesela bunca olay oldu arayıp da sormadılar ne yapalım başka bi ev tutalım o zaman diye kaldı gitti öyle hiç umurlarında değil olmadık şeyler söylediler mesela suçlular şu an nişanlımda biliyor bunu ailesiyle küstü sırf bu sebepten anneme yalan yanlış şeyler demişler öğrenince nişanlım küstü ve pişman oldu annemle kavga ettiğine bunca olay oldu ailesi bi kwre bile aramadı üstünden günler geçti düğüne kalmış kaç ay ilgilenmiyorlar nişanlıma diyorum neden böyleler istemiyorlar mı onlar hep öyle hiç sevmiyorum diyor hep böulelerdi annem hiç hoşlanmıyor evlenmemi de istemiyor zaten bu ilişki bu seviyeye geldiyse benim sayemde hep ben itekledim nişanlımı ailenle tanışayım sende benimkiyle tanış zorladım ettim oldu eşya almaya gidelim hiç hazırlık yapmıyorsunuz nasıl bi nişanlılık bu ya dedim zerre bi şeye kalkışmıyorlardı ben ayaklandırdım ama artık yoruldum ve hevesim de kalmadı nişanlıma çok pişmanım keşke yapmasaydım belki şu an bu durumda olmazdık dedim eskiden yapıyordun o kadar yaptın artıl neden durdun diyor devam et diyor ama benim yapacak hevesim kalmadı evlenmeye hevesim kalmadı eski ben olsaudım çabalardım gel ev bakalım falan derdim ama ne bileyim ailesinin umrunda değil aileler arası kötü annem istemiyor her şey kötü ben bide evlilik mi yapayım bu şekilde bilmiyorum her şey bana bağlı aslımda nişanlıma gel nikah günü alalım ev bakalım desem zorlasam tamam der ama artık benim zorumla olmasından bıktım
bunlaron hepsini erkek tarafı yapması lazım ama sanki biz erkek tarafıyız annemde sana çok dedm dinlemedin eğer istiyorsan git hallet her şeyi onlara kalırsan evlenemezsiniz diyor bilmiyorum napsam ileride ailesi o başıma kalkarlar diue düşünüyorum bu yüzden pişmanım geriye baktığımda evlenmek için hep ben çabalamışım devam etmeli miyim?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer