İnternette görüp derdimi anlatmak için ben de kullanmak istedim, sorun ben miyim?

Annem babam ampul beyinli şeriat kafalı insanlar, müslümanım ama onlar yüzünden dinen çok soğudum, babamın iğrenç karanlık düşüncesi hakaretleri ve davranışları altında eziliyorum bütün kadınları obje olarak görüyor herkesin çarşafa girmesini kadınları eve hapsolmasını istiyor kendisi namaz dahi kılmaz oysaki, bana nasıl davrandigini anlatmama gerek yoktur sunu gordukten sonra. Annem ve babam cocuklarindan nefret ediyor ama seviyormuş gibi yapıp zorla hizmet ettiriyorlar, annem olacak kadın doktora gideceğim sırf muayne parası gitmesin diye doktora gitmeme izin vermiyor, yedi yirmi dört bağıriyor... sesine katlanamiyorum daha cok, simdi uni sinavina hazirlaniyorum... daha dogrusu hazirlanamaiyorum Şu an gordugunuz uzere iş bul terk et diyeceksiniz çevre full bunları taniyor isten attirirlar beni yani oyle kolay cikamiyorum evden, annem olacak kadın keko gibi sürekli küfrediyor böyle sesini kekolar gibi yapıp lan lun yapıyor tiksiniyorum, babam isten geliyor yatiyor televizyonun karsina bana hizmet ettiriyor yapmiycam diyince kopek gibi bagiriyor susup boyun eğmesem döver, barinma ve karnimi doyurdugu için bunu cok bile goruyor, annem ev işlerini bana yaptırıyor diyorum ki yapmak zorunda miyim benim sorunum mu aynı sekilde peki ben yapmak zorundamiyim diyor, aslinda herkes herseyin farkinda onlardan ne kadar nefret ettigimi bilseler de bu aptal sorularinin cevaplarini bilselerde sırf iş yaptirmak icin bu b*ktan oyunu oynuyorlar ama göreceğiniz üzere bu oyundan tek faydalanan onlar. Hizmetçilik yapıyorum bari onun parasını versinler aylık 200 lira veriyorlar ya... antidepresan kullanıyorum kalbime carpinti yapmis doktor kardiyolojiye sevk etti diye demediğini bırakmadılar sen ne yaşıyorsun ki diyorlar 🙂 hepsine bagirip vurup bütün öfkemi ve nefretimi kusmak istiyorum, o kadar canım insanlar ki...

Devamını guncelleme kısmına yazıcam 🙂

Güncellemeler
+1 yıl
Hayatım boyunca panik ve endişeyle yetiştirildim, annem ve babam olacak oro*pu çocukları bunu aşılamadılar direkt enjekte ettiler çünkü.
Güncellemeler
+1 yıl
Herzaman ya ödiyemezsek, ya şu olmazsa ya bu olmazsa ya para bulamazsak ya evsiz kalırsak korkusuyla yaşadılar ve onların çocuğu olarak ve bunları duyarak bende korktum, normalde çalışmak gücüme gitmez calismak para kazanmak kendi gucumle yasamak istiyorum ama ya calisirken bir anda kovulursam korkusu var hayatimin her saniyesi korku ve endiseyle geciyor ki daha işim bile yok asla rahat edemiyeceksem niye yaşıyorum ki ben, belimde 20 tane kimisi yumru kimisi ceviz kitle var doktor ödemdir bu su
İnternette görüp derdimi anlatmak için ben de kullanmak istedim, sorun ben miyim?