İnternetten tanıştığım takintili durum lütfen herkes yazsın?

Siteden biriyle tanıştım bir yıl önce
Ben takıntılı ve israrciydim hep. onu kaybetmek istemiyordum. o da bana onunla konusmamin tek yolunun cnsslik olduğunu söyledi. bende başlarda kabul etmedim ama beni dediği gibi hep engelledi. en son kabul ettim. ama o kadar isteksizdim ki bunun için bana kiziyordu hatta başlarda. sonradan alıştım. ama kötü hissediyordum. Ona artık bu konuları kesmesini söyledim kesmedi. Bu süre içinde de bana hep kötü davrandi kendimi onun yanında çöp kutusundan daha değersiz hissediyordum. bana hep beni kullandığını söylerdi. Ben inanmak istemiyordum. Bu konusmalar beni rahatszi edince en son konuşmayı kestim aylarca konusmadim. Sonra nakil olscagini öğrenince sevindim ve tekrar konuştuk. ama baktım ki hiç değişmemiş hala bana öyle iğrenç sohbetler açıyordu. Çok üzüldüm ve artık patladım. Ona zamanında onun için bulasikcida çalışıp butun paramı sırf o iyi hissetsin diye ona gonderdigimi söyledim. O da gurur yaptı. benim bahsettiğim fedakarlıklarimin karsiligi bu mu demekti. ama o istediği gibi anladı. Erken evlensen benim yaşımda cocuklaein olurdu.. utanmiyor musun bana böyle davranmaya dedim. o da bana dediklerim hoşuna gitmese dinlemezdin dedi. Arkadaşlar hoşuma gitse bu kavgayı onla neden yapayım ki. Dediklerim zoruna gitti bana hep hep hep kötü davrandi hep ya hep. Ona agzims gelen küfürü ettim. Şimdi yine canım düşünüyorum haksiz miyim diye. lütfen biri bana artık dogrulari göstersin... 21 yaşında okb rahatsizligim var aşırı asosyalim ve yurtdisindayim. Lütfen okuyan herkes fikir belirtsin. kim haklı
İnternetten tanıştığım takintili durum lütfen herkes yazsın?