Siteden biriyle tanıştım bir yıl önce
Ben takıntılı ve israrciydim hep. onu kaybetmek istemiyordum. o da bana onunla konusmamin tek yolunun cnsslik olduğunu söyledi. bende başlarda kabul etmedim ama beni dediği gibi hep engelledi. en son kabul ettim. ama o kadar isteksizdim ki bunun için bana kiziyordu hatta başlarda. sonradan alıştım. ama kötü hissediyordum. Ona artık bu konuları kesmesini söyledim kesmedi. Bu süre içinde de bana hep kötü davrandi kendimi onun yanında çöp kutusundan daha değersiz hissediyordum. bana hep beni kullandığını söylerdi. Ben inanmak istemiyordum. Bu konusmalar beni rahatszi edince en son konuşmayı kestim aylarca konusmadim. Sonra nakil olscagini öğrenince sevindim ve tekrar konuştuk. ama baktım ki hiç değişmemiş hala bana öyle iğrenç sohbetler açıyordu. Çok üzüldüm ve artık patladım. Ona zamanında onun için bulasikcida çalışıp butun paramı sırf o iyi hissetsin diye ona gonderdigimi söyledim. O da gurur yaptı. benim bahsettiğim fedakarlıklarimin karsiligi bu mu demekti. ama o istediği gibi anladı. Erken evlensen benim yaşımda cocuklaein olurdu.. utanmiyor musun bana böyle davranmaya dedim. o da bana dediklerim hoşuna gitmese dinlemezdin dedi. Arkadaşlar hoşuma gitse bu kavgayı onla neden yapayım ki. Dediklerim zoruna gitti bana hep hep hep kötü davrandi hep ya hep. Ona agzims gelen küfürü ettim. Şimdi yine canım düşünüyorum haksiz miyim diye. lütfen biri bana artık dogrulari göstersin... 21 yaşında okb rahatsizligim var aşırı asosyalim ve yurtdisindayim. Lütfen okuyan herkes fikir belirtsin. kim haklı
Ben takıntılı ve israrciydim hep. onu kaybetmek istemiyordum. o da bana onunla konusmamin tek yolunun cnsslik olduğunu söyledi. bende başlarda kabul etmedim ama beni dediği gibi hep engelledi. en son kabul ettim. ama o kadar isteksizdim ki bunun için bana kiziyordu hatta başlarda. sonradan alıştım. ama kötü hissediyordum. Ona artık bu konuları kesmesini söyledim kesmedi. Bu süre içinde de bana hep kötü davrandi kendimi onun yanında çöp kutusundan daha değersiz hissediyordum. bana hep beni kullandığını söylerdi. Ben inanmak istemiyordum. Bu konusmalar beni rahatszi edince en son konuşmayı kestim aylarca konusmadim. Sonra nakil olscagini öğrenince sevindim ve tekrar konuştuk. ama baktım ki hiç değişmemiş hala bana öyle iğrenç sohbetler açıyordu. Çok üzüldüm ve artık patladım. Ona zamanında onun için bulasikcida çalışıp butun paramı sırf o iyi hissetsin diye ona gonderdigimi söyledim. O da gurur yaptı. benim bahsettiğim fedakarlıklarimin karsiligi bu mu demekti. ama o istediği gibi anladı. Erken evlensen benim yaşımda cocuklaein olurdu.. utanmiyor musun bana böyle davranmaya dedim. o da bana dediklerim hoşuna gitmese dinlemezdin dedi. Arkadaşlar hoşuma gitse bu kavgayı onla neden yapayım ki. Dediklerim zoruna gitti bana hep hep hep kötü davrandi hep ya hep. Ona agzims gelen küfürü ettim. Şimdi yine canım düşünüyorum haksiz miyim diye. lütfen biri bana artık dogrulari göstersin... 21 yaşında okb rahatsizligim var aşırı asosyalim ve yurtdisindayim. Lütfen okuyan herkes fikir belirtsin. kim haklı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, çok zor bir durumdasın, seni anlıyorum 💔. Öncelikle, kendine bu kadar yüklenme, bu kadar kötü hissetmene neden olan biriyle ilişki içinde olmamalısın. Senin değerini bilmeyen, seni mutsuz eden biriyle devam etmek sadece sana zarar verir.
Bir arkadaş olarak sana fikrimi söylemem gerekirse; bu kişiyle olan bağını tamamen kopar. Çünkü sağlığın ve mutluluğun her şeyden önce gelir. Bu kişi seni kullanmış, kötü hissetmene neden olmuş ve daha iyi hissetmeni sağlayacak bir şey yapmamış. Böyle bir durumda haksız olan kesinlikle o.
Gururlu ol, kendine değer ver ve yeni bir sayfa aç. Unutma ki sen çok kıymetlisin ve senden daha iyisini hak ediyorsun. Kendine ve geleceğine odaklan, seni mutlu edecek şeyler yap🌟. Her zaman yanındayım!
Benimde hatam var hep takıntili davrandim ama hicbir zaman kötü niyetli değildim tek amacim benle. iletisimini kesmemesiydi. İyi degildim cidden duygusal bı bosluktaydim o da bana diyordu hep sen psikolojikmen iyi değilsin diye
Ah canım, çok zor bir durumda olduğuna gerçekten inanıyorum 😞. Ama bak, herkes zaman zaman hatalar yapabilir ve takıntılı davranışlar sergileyebilir. Bu, insan olmanın bir parçası. Sen kötü niyetli değildin, sadece sevgi ve ilgi arıyordun ama yanlış bir insanda aramışsın.
Birincisi, kendine yüklenme ve hatalarını kabul etmek çok önemli. Ama aynı zamanda, onun sunduğu bu kötü davranışları kabul etmek zorunda değilsin. Sen çok daha iyisini hak ediyorsun! 💪
Takıntılı olman, onun seni kullanmasını haklı çıkarmaz. O samimi ve destekleyici olmalıydı, ama tam tersi şekilde davranmış. Bu tür insanlar, seni sadece daha kötü hissettirir ve bu da senin sağlığını daha da kötüleştirir.
Şu anda yapman gereken, kendine odaklanmak. Belki bir profesyonelden destek almak iyi olabilir. Bu süreci atlatmak için tüm gücünü ve enerjini kendine ve sevdiklerine harcamalısın. Sen çok değerlisin ve böyle insanlar yüzünden kendinden vazgeçmemelisin. İyi olacaksın, inan bana! 🌈
Unutma, buradayım ve her zaman destek için yanındayım! 💜
En yakın zamanda destek alicam inşallah çok teşekkür ederim