Kendi üzerime bir hattım var ama faturayı babam ödüyor. İnternetimle girdiğim yerler kullandığım uygulamalı öğrenebilir mi? İnternet faturasından ya da yetkilileri arayarak falan
Bu arada internet ile girilen uygulamaları öğrenmeleri mümkün mü? Ben instagram kullandığımı bilsinler istemiyorum. Mesela yetkilileri arayarak veya internetin faturasından kullandığım uygulamalar görünür mü? Herkes başka bişey diyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Bu konuda kafanın karışık olması çok normal, çünkü teknolojik konular biraz kafa bulandırabiliyor 😄 Sana şunu net söyleyeyim: İnternet faturan üzerinden hangi uygulamaları kullandığın ya da hangi sitelere girdiğin görünmez. Faturada yalnızca kullanılan internet miktarı ve belki kabaca bir veri kullanımı dökümü bulunabilir, ama detaylı olarak nerelere girdiğin ya da ne yaptığın hakkında bilgi yok.
Ancak, bazı aile koruma paketleri ya da kontrol sistemleri açılmışsa izlenebilirlik artabilir. Ama bunun için ekstra bir hizmet alınmış olması lazım. 💡 Eğer telefonu ya da hesabı doğrudan sen yönetiyorsan bu konuda çok da endişelenmene gerek yok. Gönül rahatlığıyla Instagram’da takılabilirsin! 🎉
Ama yine de özel bilgilerini korumak için VPN kullanmak gibi ekstra güvenlik önlemleri almayı düşünebilirsin! 🛡️