Özellikle bir kadın bunu diyorsa sinir oluyor erkek milleti 😂 neden ama? Herkes Nuri gibi mi düşünüyor 😅😂

Özellikle bir kadın bunu diyorsa sinir oluyor erkek milleti 😂 neden ama? Herkes Nuri gibi mi düşünüyor 😅😂

Sevgililik veya flörtlük durumunu pasifize ettiği için lsşdllddlfö biz erkeklerin amacı bir kızla kanka olmak değil onunla flörtleşip sevgililiğe taşımak. Kanka dediğinizde erkeklerin şevki kırılmış oluyor 😃
Aslında sinir olmuyor, kanka dediği anda şansının bittiğini düşünüyor.. Sinirlendiği şey kanka kelimesi değil çizdiği sınır.
Kanka kelimesini duydugu anda erkeğin düşündüğü sey: İyi günde kötü günde yanında ol,. o gitsin başkasına aşık olsun, bir de gelsin sana anlatsın. Üstüne bir de o kişi onu uzerse bir de gunlerce , aylarca teselli etmek zorunda kal. Hele bir de ayrılırsa offff offfffff😂Emeğini biz çekelim, kaymağını başkası yesin. P
Cevaba bak 😂😂 helallll
😂😂 ilginc bakış açısı
Rica ederim 😄
Çünkü amaçları kızlara yürümek sdfsdf :D yani bir kadın kanka derse flört ihtimalini kaybetmiş olurlar ondandır.. bense kanka demeyi çok severim :D çünkü amacım sadece arkadaşlık.. :)
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim 😌
Seninle arkadaş ise (ki böyle bir şey yok) mutlaka bir beklentisi vardır. Sen kanka diyerek sınırını çizmiş oluyorsun bu yüzden hoş karşılamıyor.
Cevap
17Cevap
Kanka lise zamanında kaldı ya. Dicem ama halen daha kullanıyoruz bazen 🤦♀️🤦♀️ Kanka yerine kanki kullanıyoruz arkadaşlarla tek fark o 😂 knka gene iyi bazıları panpa, pampi falan diyordu 😅
Güzel kızlar bana kanka diyince seviniyorum. Yani en azından kankası olmuşuz. Fatih Terim'in de dediği gibi, kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin.
Kanka diyince bütün ümitleri kurutuyor kızlar çünkü gün gelir lazım olur kanka dememek gerek 😂😔
Onlara asıldığımızı zannetiklerini dusunuyoruz. Bu da onur kirici. Sanki her kiza o gozle bakiyormusuz gibi
Bacım kelimesinden siz rahatsız oluyorsanız bizim de olmamız normal
Knk kelmesi kadar sinir bozucu kelime yok kim olduğu farketmez iğrenirim ezikçe
Erkeğinde kadınında kanka demesinden hoşlanmam. Kelimeyi sevmiyorum.
Tanımadığım kişiler dediği için sevmiyorum
Ben onların hiçbir şeyi değilim
Sınır çizmek olduğu için çoğu erkek etkilendigi kadından arkadaş olur.
Bir erkek bana bunu dese sorun yok da kız diyince cidden çok itici.
Kanka kelimesi basli basina itici bir kadinin baska bir kadina kanka demesi de kötü
Ben daha çok nefret ediyorum erkek değilim ama bu kelime çok irrite, söyleyen kullanan da aynı
Basit bir kelam olarak değerlendiriyorum ve çok haz etmiyorum..
Kanka kelimesini 34 yıldır kullanmadım.. Bir sebebi yok, kulağıma yakıştırmıyorum..
Kanka ayağı gtt ayağı muhabetti yüzunden
😂😂😂
Çok ergence. Özellikle belli bir yaş grubunun üzerindeki kişilerin de ağzında dolanıyor hiç hoşuma gitmez
Bir bayanın erkek arkadaşı olmamalı
Neden?
Gunah çünkü
Bende nefret ederim erkeklere has değil
Gardasım demek daha iyi 😂😂😂
Samimiyetsizliğin sembolü haline geldi çünkü.
Abazalıkları ellerinde kalıyor çünkü
yoo ben herkese kanka derim dfgdfg
Hoslanmiyo demekki
O sadece manita olmak istedikleri kisilerdr oluyor
Yoo ne alakası var
Kanka olarak görmüyor çünkü
Ediyor mu
Paşam diyin
Ben etmiyorum
Yavşamak için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?