Romantik ve nazik olmayan erkekler için kullanılır genellikle. Ama bu kelimeyi kullanan kişilerde bir öküz kadar öküz dur. Çünkü karşındaki kişiyi incitir miyim diye düşünmeden söylenen sözler, kişiyi o söylediği kötü sözün kişiliğine sokuyor. Erkekler kaba olabilir ama bu hakaretleri haketmiyor.
ikisinin de ortak özelliği var o da güç ve incelikten uzak olma😂✌ Hoş, çok ince adamları da biz tercih etmiyoruz bu itirafı da bırakalım şöyle bir kenara😂😜
Neymiş efendim kıllı tüylüymüşte!! boyu kısaymışta kassız çelimsizmişte!!! bunlarla harmanlanıp kokteyl yapılıp erkeğe öküz diyen bir kadın profili oluştu ülkemizde somurtgan tatminsiz ne istediğini bilmeyen hayeller aleminde koşan ama sonunda o (öküz!!) dediği kişiden hor gördüğü profilden pek de farkı olmayan ya da daha vahim her neyse artık :) onunla evlilik yapanları görüyorum yorumsuz!! ilk önce ruhunuzun kaptanı olun kızlar ayağınızı denk alın!!
Kadınlar hep erkekler romantik olsun isterler ama kendileri hiç anlamaz bu işlerden kendi yapamadıkları şeyleri bizden ister biz yapsakta kızların %90 ı Kezban olduğu için illa bir mallık yapıp o ortamı bozarlar ama çene pabuç gibi olduğu için ihale bize kalır öküz oluruz
@fındıklıbadem Nasıl bana düşmez banada dokunuyor ucu iyi alıştınız burda birini eleştirdinmi sono doşmoz diyor, baban harbi öküzmüş senin gibi Kezbanı dünyaya getirtmiş
Kadınlar İyi Bir Erkek Aradığını Söylüyor Ama Genelde Serseriler İle Çıkıyorlar ; Bir kadına böyle bir adam ile birlikte olmak isteyip istemediğini sorarsanız “asla” cevabını alırsınız. Mantıklı olan da budur. Kimse kaba davranan bir pislik ile birlikte olmak istemez. Ama gerçekte olana baktığımızda bir çok kızın bu tarz erkekler birlikte olmak için çıldırdığını görürüz.
Bazen birbirimize gıcıklık olsun diye takılıyoruz orda odun öküz diyorum o da bana inek diyor 😄 bunlar kötü anlmda kullandığımız şeyler değil tabiki. Bazen de romantik bir an beklediğim bir şey oluyor fakat karşıdan bir hareket yok o zaman da diyorum ama bu kelimeleri herkesin içinde söyleyip sevgilimi eşimi rezil etmem.
Çoğu hayatı boyunca öküz denilen hayvanı gerçekten ne görmüş ne duymuş ne de dokunmuştur. Öküzün ne olduğunu bile bilmeyip sırf laf olsun diye konuşuyorlar
Ben eski sevgilme diyince kahlahalar atar senin okuzunum derdi. Galiba nasil soyledigimize bağlı biraz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Türkiyedeki kadınlar hindulara fazla özendiğinden öküze tapmaktan gayet memnunlar. Kadınlar öküz erkekleri bulmak konusunda o kadar ustalar ki iyi erkekleri ne görürler ne severler.
Kardeş kızların yorumunda bitane fındıklıbadem diye bir kopuk var şu mesajı o mala kopyalayıp yapıştırırmısın beni engelledi cvp vermezsem çatlarım saygılarımla :)
Nasıl bana düşmez banada dokunuyor ucu iyi alıştınız burda birini eleştirdinmi sono doşmoz diyor, baban harbi öküzmüş senin gibi Kezbanı dünyaya getirtmiş
En İyi Cevaplar