ve bide evlennce falann illa anneme yakın oturalım diyo , benmde ailem var ben orta biyerde oturalım diyorum oyok illa benm dediğim olcak diyo.
bu anlamda bir anakuzusu.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ana kuzusu adam çok zor olur evlenmeyi düşünüyosan bin kere düşün derimm her erkek de böyle olmaz genelleme yapma orta yolu bulmak tamamen oturmuş bir karakterle alakalı... özgüvensiz insanların ebeveynlerinin çok ağzına baktığını ve karar verirken etkilendiğini düşünüyorum kendinden emin biri zaten aradaki sevgi saygı ve dengeyi korur sonuçta aile de önemli bu tamamen dediğim gibi kişilikle alakalı bu dengeyi kurabilenlerde sorun olmuyo
işte bırakabilsem bırakırdım ama onsuz yaşayamam :( karakteri bencede oturmamış çünkü hiç evden uzak biyere gitmemiş annesinden başkasın yaptığı yemekleri bile yemiyo ya benm çok tuhafıma gidiyo bu durum açıkçası :( 22 yaşında çocukta değil evlenene kadar olgunlaşması lazım yoksa ççok kavga ederiz yani.s
oowww evlenince naneyi yersin valla sen kaynana bişey söyleyince o evde huzur kalmaz szaten evleniceğim kişi ailesine düşkünse unutsun beni.bunları yazdım çünkü benim babamda düşkün anasına annemi çok üzdü pislikler
benim annemin kaynanasıda anneme çok çektrdi bende ondan korkuyorum .s
valla canım sakın kocanı bu konuda dinleme sen kendi annene yakın ol rahat edersin.kaynana ilk başlarda iyi davranır sonra sonra uyuz olursun cidden bak.zaten bana annem derdi kocan öyle çok annesini dinlemesin kızım derdi kendisinden bildiği için.bende bu olaya karşıyım kendi anam dururkene ne diye elin anasıyla kalıcakmışım?hayyatta olmaz bana göre tabii..şimdi evlenince onlar senin evindende çıkmazlar birsürü misafir getirirler ıyy çok uyuz olurum bn evlenince kimseyi sokmayı düşünmüyorum eve
bende birsürü saydım sövdüm canım kaç yaşındasın dedim annesiz 1 gün duramıcak konumda düşün yani :( şuan bende iyi anlaşıyorum ama çok sıkı fıkı oluncada b.ku çıkıyo yani bunuda anladım. bende evlennce öyle gidip gelmeyi düşünmüyorum açıkçası.
valla ccanım anlattıkların içimi kötü yaptı..yani o kişi bende olucak hiç evlenemem bile iyi düşün bak ailesi yüzünden yuvası yıklan çok oluyor demekki siz evlenince hep anasına gidicek..sen hep kendi annene git onu kendi evine çağır sana annenden fayda var unutma
benim orta yolu bulmam lazım yaa, onun anneside bana iyi davranıyo mesela bende ona iyi davranıyorum böylece sevgilimi daha çok kazanıyorum alttan allttan halletmem lazım benim :))
demek bişey olsa kocan seni değilde annesi gili dinlicek.şimdi iyi durduğuna bakma canım.hayırlısı alnında ne yazıyorsa onu yaşıcan
sanırım :( evet herkez yüzünü sonradan gösteriyo malesef .s inş güzel şeyler yazıyodur Allah herşeyin hayrlsını versin.
sadece naneyi mi?
sanane kalırsam kalırım öyle pislik bir hayat yaşıyacağım a yalnız sakin kalmayı tercih ederim.
sizin gibi anakuzuları varken kalırız merak etme !
@soran bu evliliğin düzgün yürüyeciğine inanıyormusun.adam okulunu bile bırakmış okulu bırakan senide bırakır valla düşün evlenirkene
Valla açıkçası bende de biraz vardır belki ama ben aileye cok önem veririm yani karşimdaki insan sizin kadar anlayıslı saygılı ve alttan alan birisiyse ben onun tarafında yer alırim ama zaman zaman ufak döneklikler olabilir denildigi gibi oglanlar anneye kızlar babaya düskündür hem sonra aģlarsa anne aģlar el yalan diye bir söz vardı beceremedim :) kızmayın lütfen :)
Ama aileye önem vermek farklı bişe tabiki önem verceksin benm sorduğum dert yandığım şey daha farklı güncelledim okursan görrüsün.
Ana kuzusundan kasıt nedir? Anneyi sevmekse, çoğu erkek böyledir. Anne sözünden çıkmamaksa, genelleme yapılamaz.
yani aslında anne sözünden çıkmamak değilde çok düşkün ya evlenince dibinde oturalım hergün hergün oraya gidelim istiyo normalmi bu ?
Vallahi ben öyle olmadığıma göre (ki lise ve üni. olmak üzere 8 yıldır uzağım onlardan), her erkek öyledir diyemeyiz. Hatta ben annemin sevgililerim, nereye gittiğim , hayatım vb. hakkında soru sormasına bile katlanamayan, tersleyen (ki çok severim annemi) biri olarak, her erkeğin öyle olduğunu söyleyemem... Senin şansına olmuş bu durum.
off offf :( bir keresinde sordum annenler beni istemeseydi bırakırmıydın beni die yani aile kararı önemli dedi :( ve bana seni annemden çok seviyorumda diyo hangisi dğru :(
Aile kararı elbette önemli ama oğlu sevdiği halde "çok çok ekstrem" durumlar olmadıkça kızı kabul etmeyecek anne ile de olmaz zaten. Sen görürsün zararını. :) Seni annemden çok seviyorum ne ya :D Bak o kesinlikle yalan. Anne her zaman daha çok sevilir ama hayatı anneye göre entegre etmek farklı bir şey...
haklısın , bilmiyorum ya ben inanıyorum daha çok sevdiğine açıkçası ::)
Bilemem. Belki de doğrudur ama o, o kadar kolay bir şey de değil. Annesine de dese ya ben bu kızı senden daha çok seviyorum diye... Sana söylemek kolay...
evett iştee inanmak için onuda yaptrmam lazım yaparsa zaten tüm korkularım biter..
Yaptırtma. Çok saçma bir şey olur. Kendine bir şeyleri kanıtlamak için çocuğu zor duruma sokma. Şahsen ben (olmaz ya) doğru da olsa gidip anneme böyle bir şey söylemem, söyleyemem. Ailemden kimseye söyleyemem. Ayıp denen bir şey var sonuçta. Ki söylese bile bu, durumun doğru olduğunu göstermez.
yani demi saçma olur zaten sinrlendim ben yaa ne dediğimi bilmiyorum .s
Eheuheue sakin ol şampiyon. Tamam en çok sevilen sensin. :D
evet evettt :D
Şimdi bırak o klavyeyi ve yavaşça uzaklaş. :)
tamam :))
Cevap
25Cevap
Her erkek öyle değil tabi,bu tamamen kişinin karekterine ve yetiştirilme tarzına bağlı bir durum.
Annesi nasıl bir insan bu da önemli. Annesi iyi biriyse senin için bir sıkıntı yok demektir ama annesi fena ve herşeye burnunu sokan biriyse bu ileride sorun yaratabilir
annesi iyi gibi görünüyo ama oğlunu benden kıskanıyo bunu farkediyorum , mesela ben onlara gittğimde çorabını falan giydiriyorum şımartma tepene çıkar die kızıyo bana ama kendi oğlunun bir dedğini 2 etmeyen bir insan kendi şımartçağı kadar şımarmtış bana laf ediyo. bence oğlunu sevdiği için bana iyi davranıyo gibime geliyo. Bitane daha gelini var o gelin fena biraz ona çok kötü davranıyo mesela ve onlar altlı üstlü oturuyoo ben o durumları gördkçe zaten hayatta yakın biyerlerine oturmam.
Bencede kesinlikle ona yakın biryerde ev tutmayın. Uzak olunca fazla problem yaratmaz diye düşünüyorum. İyi davran,yüz göz olmamaya bak.
haklısın canımm bende öyle yapıyorum evide uzaktan aldrcaam fazla sıkı fıkı zaten b.ku çıkar aramız iyi olsa bile.
Aynen.
Ozaman hayırlısı diyelim :)
diyelim :) ve diyorum hayırlısı olsun inş.
İnşallah
nasıl olmasın ya kadın taa nerelerden salça yapmış yolluyo "konserve yapam mı sağa guzzum" diye arıyor bana patik örüyor ya.. kocamın annesi müthiş bir kadın adam haklı eli mahkum sevecek anasını :)
bizimkisi nasıl ben daha çözemedim .s
bu seni deli etmiyor(etmemesi lazım) bence sen zaten delisin..Yahu herkes ana kuzusudur. Anneden daha kıymetli bişeyde yoktur.
Normal bir insan olsan bundan asla rahatsızlık duymazdın.
ya tamam ama o çok farklı evlencez mesela annesine yakın oturmak istiyo bu normal mi ?
Bak canım benim. Bazı çocuklarda annenin emeği çok fazladır anladınmı ve o çocukta vefa borcunu ödemek ister (hayırlı evlatsa ki seninki hayırlıymış). Annesi tektir ya da başına bişey gelmesinden endişeleniyordur her türlü olasılık mümkün yani ne var bunda?Anneler çok kıymetlidir ne olursa olsun kim olursa olsun onun tırnağına hiç bir şey değişilmez bunu unutma..
tabiki öyle canım haklısında , benimde annem var o niye bunu düşünmüyo ben kız olduğum halde zorlamıyorum anneme yakın oturalım diye ben kimse küsmesin die orta biyerde oturalım diorum yok illa anneme yakın oturalım dio kavga çıkarıyo. abiside annesiyle aynı apartmanda zaten , anneside tek değil kocası var 2 tane daha çocuğu var.
iyi işte annesi bazı şeylere yardım etmeye gelir, çocuk oldu mu bakar aradada olsa.
yaa sen öyle saan , 2 tane torunu var bebeler eve gitmiyo onlarıda alıştrmış kendine anne dioalar düşün yani kendi evlerinde uyumuyolar bile , benm çocuklarımn öyle olmasına asla izin vermem.
Tut yakasından çek o zaman :) Ayrıca şimdi böyle diyorsun ama. Yarın bigun o ana kuzusu dediğin efendi çocukalr yarın bigün tüm serserilerin gıybetle baktığı iş adamları yetkili isimler olacak :D
sen evlenmek istediğine eminmisin? annesini çok seviyorsa ilk geceyi annesiyle girsin.bak nikah masasına oturduğunuzda bile için sinmiyorsa bırak evlenme.tabiii senin kararın evlenicem diyosan evlen sonra ağlarsın neden evlendim diye.
evet eminim çok seviyorum 2 yıldır birlikteyiz bu yönünü aile hayatını görünce anladım , iştee kızıyorum suratına vuruyorum falan bir şekilde yola sokmam lazım evlnnce nasıl olur hiç bilmiyorum .s
evlenince değişmezimi insan 7sinde neyse 70 indede o olur seviyom ediyom diyosun görücez
annesiyle mi girsin? :)))))))))
Senin erkek arkadaşın ana kuzusu diye başlıkta erkekler diye yazıp tüm erkeklere mi bunu paylaştırman gerekiyor? Başkasını bul gör bak neymiş?
gurbette kalaydın, her işi kendin yapaydın, yemekleri de lüzumsuz arkadaşların yapaydı sen de olurdun emin ol
gurbeti bırak şehir dışına üniveriste okumaya gitti okula 1 ay bile duramadı annemi özledim die okulu bıraktı düşün yani 22 yaşında ya normalmi bu ?
o da abartmış. biz 3 senedir okuyoz gıkımız çıkmadı
yani iştee ben okadar bukadar takıyorum .
işin zor allah kolaylık versin
saol :(
rica ederim :(
Kimi analar kuzu gibi yetiştirir evladını evlatlarda öyle olur sonunda.:)
evet annesi öyle yetiştrmiş .s
kadinlar cocuklari olunca neden kuzu gibi yetistirmek istiyor acaba hepsimi boyle asdasdadasdada
benm annem öyle değill ben evlennce annemin evine sık gelsem kovar beni ben öyle gördm öyle ytiştim işte sevgilimn bu yanı ondan beni bayıyoo.
o cocuk anasına düşkünse ilerde gelin kaynana çatışması olur oglan arada kalır anasının sözünü dinler kıza s*tiri çeker
öylemi diyosun :(
aynen öyle tecrbüe knsyr ;)
nasıl bir tecrübe anlatrmısın ?
grk yok dil dökmeye
İlk defa mı erkek gördünde bu genellemeyi yapıyorsun?
sizin anneniz nekadar değerliyse bizimkide o kadar
ama zamane kızları saygı olmadığından
erkeğin annesi altın olsa çekemez
sevgilim annesine düşkün ama bu beni rahatsız etmiyor bir araya geldiğimizde annesi benden yana olup oğluna laf atıyor vs :) iyi anlaşıyoruz yani sıkıntı yok panpa :p
evet anneside beni seviyo bizde aynen senin dediğin gibiyiz ama o annesinn yanndsa çok laf sokuyo bana kızıyo falan :(
yaa onu şaka amaçlı yapıyordur tabi söyleyiş tarzını bilemiyorum ama bana da diyo ya sen de karşılık ver mizahi olarak falan.. takma bence üzülmene gerek yok, senin annenin yanında da sen ana kuzusundur :)
benm annemle daha tanışmadılarda gelsinde yapacağımı biliyorum ben ona :D
hah işte :D aynen böyle ;)
:D çok neşelisin
her zaman ;) hayat hüzünlenmek için çook kısa :)
evett haklısınn :))
kadın ittifakı ha.
Anne Kuzusu Olcak Tabi Kadın O Kadar Zorluklarla Yetiştirdi ANAM BENİM ANAM :D
Olmasında ne gibi bir sakınca var ki?
yorumlara yazdıkalrımı okursan görürsün.
genelleme yapmassan sevincemm
pardon .s
" Ağlarsa anam ağlar , el kızı yalan ağlar " ..
öle bir genellemede yapmassan sevinirim ayrıca senn sevdiğin kızlar yalan ağlıyo demekki..
Zoruna mı gitti? Kızlar da baba kuzusu o'na bakarsan.
anakuzusu tarifini alalım çek bir güncelleme
yaptım güncelleme.
bu kötü bir durum demi ? nasıl evcillikten uzaklaştrcam ki .s
yapamam iştee :( yani büyük konışmıyım.
bende aynen öyle yapıyorum , saol :)
öyle bir sevgiliyle napmayı düşünüyorsun
adam etmeyi düşünüyorum :)
öyle erkekmi olur ya de get yaw:D
adam edicem inşallah yavaş yavaş :D
gelecekte kaynana dırdırı cekmemek ıcı :D
Sadece anneme kuzuyum.
yazıkkkkk sana :) her erkek degıl
sen hiç kırık bardaktan su içtinmi?
seni köpek mi çıkardı
en makbulü odur , bence şansını zorlama :)
yok la ben öyle değilim,hadi onu bırak bana gel
genelleme yapmasanız
pardon .s
Sen nasıl hayatta kalıyosun ben ona şaşırıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar