Tahminimce hamile kalmadan da aldatiliyormusum zaten ama farketmedim. 2.5 aylik hamileyken ogrendim. Ayrilmak istedim, ailemin evine döndüm. Iste cocuk var vs dediler, beni rahat birakmadilar. Ozellikle onun ailesi. Benim ailem arkamda. Esimde ozurler, cicekler, sevdigim seyler vs klasik. Erkeklerin kafasinda her sey niyeyse bir cicek bir pirlanta alimca halloluyor.
Zaten hormonsal olarak iyi degilim. Hamilelik belirtileri, yorgunluk, halsizlik vs derken. Daha fazla ustume gelmesinler, ben bu sureci rahat atlatmak istiyorum bebegim ve kendim icin diyerek ayrilmayi rafa kalırdım. Eve dondum.
Ama tabi eski ben degilim. Sadece işe gidip geliyorum. Evde yemek, temizlik, camasir yikama hicbir sey yapmıyorum. Ilk bana bunu dedi yemek va yok mu diye.
Beni aldatacaksin bir de ustune sana hala yemek, utu falan yapacagimi, boyle hizmetler sunacagimi mi zannediyorsun. Ben bu eve sana hizmet etmek icin degil, kargaşadan, senin ailenin cenesinde kurtulmak icin geldim. Ben seni affetmedim.
Seninle kagit ustunde evli olsakta artik degiliz. Benden kadinlik ya da kafanda kadin gorevi diye dusundugun hicbir seyi bekleme sana edeceğim hizmete degmezsin. Kazandigim parami da ortak hesaptan ayırıyorum. Bundan sonra sana ne emegimi, ne hizmetimi ne de parami yediririm. Her işini, her sorumlulugunu bundan sonra kendin göreceksin. Bana bulaşma dedim. Bir sey demedi.
Eve dondugumden beri sadece kendi kiyafetlerimi, kendi yemegimi vs hazırlıyorum. Ayri odada kalıyorum. Cocuk dogduktan ve lohusaliktan sonra bosanma dusuncem var ama simdi bile zorluk cikardilar kendisi ve ailesi.
Bundan sonrasi icin psikolojik olarak vs iyi hazirlikli olmam lazim. icimdeki ses bu simdi topa gir diyor ama hem sen hemde bebek bu halde, bu hassaslik ve duygusallikla daha da uzulursun. Sorun cikaracaklar olan sana olacak, sen yipranacaksin, bir dur kendine gel, ikiniz icinde en iyisini zamani gelince yap diyor.
Bilmiyorum ne yapacagimi. Ayni evde cok karsilasmamaya calisiyorum ama bu bile zor. Midem bulaniyor gordukce. Belki sonra seninle kalamiyorum, yuzunu gordukce icim bir tuhaf oluyor diyerek ailemin yanina da gidebilirim bilmiyorum.
Iyi o şokla, uzuntuyle bebegime bir sey olmadi, dusuk vs falan olmadi. Gercekten canım cok sıkıldı ve cok uzuldum. Sonra uzuntumu buyuk bir nefret aldi zaten.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer