Erkek arkadaşım chat uygulamaları indirmiş görüntülü sohbet etmiş sitede kızlarla. Bir de ayrı olarak tinder indirmiş. Tinderdan kimseyle konuşmadım dese de bilemem sonuçta. Diğer siteden ise uygulamaya para yatırmış kızlarla görüntülü sohbet etmiş azardan.. kendisini sevsem de ayrılma kararı aldım. Haklı mıyım sizce kararımda bir de her erkek böyle mi arkadaşlar sevgilisi varken gözü dışarda mı cok güvenim kırıldı
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aldatma sadece fiziksel bir şey değil, ayrılmakta haklısın asla pişmanlık duyma.
Can sıkıntısından girdim kafa dağıtmak icin diyor. Ama azara para yüklenmiş kızlarla görüntülü sohbet edilmiş kötü bir şey konuşmasa bile bu ihanet değil midir sizce? Cok pişman cok ağlıyor ama hiç hoş karşılanacak bir sey değil yaptıgı
O tarz uygulamalara para yatırmanın mantığı zaten kızlar ile konuşmak aksi taktirde 1/20 kız gelir buradan da anlayacağın üzere kesinlikle başka kız aramış o sitelerde, ilişkinizde cinsellik olarak ne düzeydeyseniz belliki ona yetmemiş, yol vermekle en iyisini yapmışsın timsah göz yaşlarına kanma.
Cok haklısınız cok hem de
Geç gelen pişmanlık duygusunun kimseye faydası yok bitirmek konusunda ki ciddiyetini fark ettiği zaman ilk işi Azar, Tinder gibi uygulamalara tekrar koşmak olacak bu saaten sonra güçlü bir kız olarak sana düşen verdiğın karardan vazgeçmeyip, yoluna emin adımlarla devam etmek bir nebze olsun gerçekleri anlatarak yardımcı olabildimse ne mutlu bana iyi akşamlar... 💫
Teşekkür ederim iyi aksamlar
Hayatımda hiç tinder kullanmadım. Chat uygulaması falan indirmedim hiç.
Kendisi sevgilisi varken azar indirdi tinder indirdi. Azardan premium paket satın aldı kızlarla görüntülü konusmak icin. Diyor ki hiç kötü bir sey konusmadım hayat nasıl napıyorsun ne iş yapıyorsun tarzı konustum dedi. Tinderdan hiç konusmadım dedi sizce yalan mıdır? Sonucta para yüklemiş hal hatır mı soracak? Baya konusmustur azardan. Tinderdan da konusmustur bence. Fikriniz ne bir erkek olarak
Nude bile atmıştır ve istemiştir :))
Katılıyorum. Farzımisal dediği doğru olsun azar tinder gibi siteleri indirip üstüne bir de azara para yatırıp kızlarla görüntülü chat yapması kötü bir sey konuşmamış olsa bile bu bile tek basına ihanet değil mi
ihanet kelimesini sevmem hiç. Ahlaksızlık edepsizlik bu
Haklısınız
Hayır gelmez öyle erkekten. Ama parası varsa ve paraya önem veriyorsanız bırakmayın derim.
Hayır öyle şey olur mu ne parası ne yakışıklılığı hepsinden tam olsun yine de sadakatsizliği kaldıramam
Bazıları paraya önem verir ondan dedim
Hayır inanın alakası yok kendisi dövme yaptırmıştı koluna adımı yazdırmıştı dövme yapan bir insanın gözü dışarda olmaz sanmıstım
Eski sevgilim benimde telegram indirmis haberim olmadan sonradan baska seyler soyledi ayrıldım bende
Telegram en azından whatsapp gibi. Ama benim dediklerim arkadaşlık sitesi
Cinsellik fallan mesala tiner de indirmiş arkadaslari ile
Evet o zaman sıkıntı. Benim de eski erkek arkadaşım azar indirdi uygulama da kız cıkmıyor para yüklersen cıkıyor para yüklemiş premium paket almış tinder indirmiş azardan kötü bir sey konusmadım nasılsın napıyorsun tarzıydı tinderdan hiç konusmadım dedi ama kesin konusmustur tinderdan da azardan da hal hatır sormak icin para yüklememiştir fikrimce bu yüzden bitirdim
Baska birisi ile konuşacağını gelsin senle konuşsun elin kızları ile niye konusuyor iyi yapmışsın
haklısın tabi aldatılmışsın
Haklısın bence
Azarda para Ödemiş diyor ki kimseyle kötü bir sey konusmadım merhaba merhaba ne iş yapıyorsun hayat nasıl tarzı konustum azardan diyor. Tinderdan kimseyle konusmadım diyor doğru olabilir mi sizce bir erkek olarak görüşünüz ne
hayır olamaz onları zamanında ben de indirdim sonra sildim oradaki olay tamamen flört başka bir amaç yok orada bir erkek onu indiriyorsun flört etmek için indiriyor dur bu kadın için de geçerlidir kadın indiriyor sa flört için indiriyor dur bunun başka bir açıklaması yok moralini bozmak istemem
Evet mutlaka kötü şeyler de konusmustur. Ama farzımisal dediği doğru diyelim azardan bu sekil konuşmuş olsun tinderdan konusmamıs olsun biriyle. Ama sonuç olarak tinderı da indirdi azarı da azara da para yatırdı kız cıksın diye. Kötü bir sey konusmamıs olsa bile azardan bu olanlar bile ihanet değil midir?
yani gözü yukarlarda maymun iştahlı daha ne dememi istersin arkadaş doymuyor demek ki bu seninle mi alakalı onunla mı alakalı bilmiyorum bence iyi yaptım
Evet yaptığı açıkça sadakatsizlik ihanet değil mi ben mi bir tek böyle görüyorum anlamıyorum
ya anlamıyorum senin nasıl inandırabilirim ki şimdi oradan biriyle tanış sa bir kız ona cilve yapsaydı buluşup yapacakları şey belliydi anlatabildim mi istiyorsan özelden yaz anlatayım
Takip attım siz yazın
Aldatıyor resmen
Sevgilisi varken baska kızlarla görüntülü sohbet etmesi sizce de aldatma mı yani.. kötü bir sey konusmadım diyor da zannetmem
Bana göre aldatma sizin vicdanınız veya kalbiniz genişse bilemem
evet öyle ayrıl