Aile & Toplum Erkekler 40 yaşından sonra hanımına karşı değişir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merhaba erkekler 40 yaştan sonra degisir derler hanımına karşı bu doğru mu? Erkekler 40 yaşından sonra hanımına karşı değişir mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yerçekimli_karanfil Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Gençliğini yaşamamışsa 40'ından sonra azar derler. 1 0 Yorumla
lacıvertkartal Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 582 cevap paylaştı. Bir insan 7'sinde ne ise 70'inde de odur lafı boşuna söylenmemiş 2 0 Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Değişmezler. 7sinde ne ise 70inde de odurlar. Hatta bazen daha da fazla cozuturlar.Kafasına saksı düşecek de ancak o zaman, belki, bir ihtimal. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İlgisiz olan her erkek degişir hatta kadında degişir kısacası her insan degişir 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. aynen değişir başka kadınlara kayar ilgisi 😂😂 1 0 Yorumla
barbar8888888888 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Ben degişmem digerlerini bilmem 0 0 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yani tam olarak nasıl değişiyorlarmış? 0 0 Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Değişir değişir insan her yaşta nankör olabiliyor 0 0 Yorumla
HaYLaZ_Ve_GıCıK Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 849 cevap paylaştı. Ben şimdi senden duydum :D 0 0 Yorumla
black_ww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı. degisir 0 0 Yorumla
HAYATveİNSAN Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 317 cevap paylaştı. Ne açıdan sordun 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Sanmıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Gençliğini yaşamamışsa 40'ından sonra azar derler.
Bir insan 7'sinde ne ise 70'inde de odur lafı boşuna söylenmemiş
Değişmezler. 7sinde ne ise 70inde de odurlar. Hatta bazen daha da fazla cozuturlar.
Kafasına saksı düşecek de ancak o zaman, belki, bir ihtimal.
İlgisiz olan her erkek degişir hatta kadında degişir kısacası her insan degişir
aynen değişir başka kadınlara kayar ilgisi 😂😂
Ben degişmem digerlerini bilmem
Yani tam olarak nasıl değişiyorlarmış?
Değişir değişir insan her yaşta nankör olabiliyor
Ben şimdi senden duydum :D
Evet daha bi bağlı Sevgi ve şehvet dolu oluyorlar
degisir
Ne açıdan sordun
Değişmez
Sanmıyorum
Saçma