Evlenen kadınların kilo almaya eğilimli olmasının başlıca sebebi evde oturmaya başlamasıdır. Okul, iş zamanlarına nazaran hareketsiz geçen zamanı ve boş vakitten dolayı atıştırdığı sağlıklık besinlerle davul gibi şişerler. Götü göbepi sarkan kadın artık ne yapsam boş edasıyla bakımını da aksatınca ortaya bu sonuç çıkıyor
Evliliğin gençleştirici etkisi de vardır genellemeler olumsuz yönde olsa da sağlıklı bir ilişkide yıllarca gençler gibi flörtlesen zevklerinden ödün vermeyen ve bakımına iki kat özen gösteren evliliklere de şahit oldum yaslanma konusuna gelince de kim köprüyü geçene kadar ayıya dayı dedi misali bakımlı kişi evlendikten sonra da bakımından vazgeçmez bakımından vazgeçmediği halde saç dökülmesi oluyorsa genetik bir husus olabilir evliliğe suç atmamak lazım bekar hayatına nazaran daha fazla sorumluluk bindiren evlilik sürecini olumlu geçirmenin en güzel yolu bir gün en zor geceninde sabahının olacağını bilip kendi içini de eşinin içini de ferah tutmasıyla mümkün olur. Eğer size sahip olduktan sonra ne de olsa aldım o da beni aldı birbirimizi de bırakmayacağız rahatlığına kapılıp kendine ve size yeteri özeni göstermeyen bir partner varsa ve rahatsız oluyorsaniz anlaşılır bir dille isteklerinizi dile getirmenizi tavsiye ederim ☺️
Bak şunu astım bunu annemde çok anlayışlı bir kadın 1 kez düstum bu yanlışa ne olursa olsun saygı duyuyorlar bir kez dinledim ama pişman oldum ya da olmadim arasında kaldım
Nasl düştün bu yanlışa. Bekarım diosun olayın içinde olmadan bilemezsin bunu. Erkek anneleri oğullarını evlendirmek icn uğraşırlar gelin adaylarına da melek gbi davranır oğulları evlendikten sonra da gelinlerini kıskanmaya başlar böyle değişikler ( bnde mı acaba ilerde ole olcm bnde erkek annesiym😄😄🙈)