Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu tamamen sizin kişisel kompleksniz öyle bir şey yok yani netice itibarıyla güzel olduğuna kanaatte vardın yani kendinizi böyle uç noktalarda görmeyi bırakın sizde bir insansınız yarın bir trafik kazası geçirirsin Allah korusun çok güzelim çok güzelim dediğin şeyden eser kalmaz o yüzden böbürlenip durmayın herkes kendince güzeldir yani boyunuz var saçınız uzun fiziğiniz düzgün diye çok mükemmel çok güzel bir insan olarak tanımlamayın kendinizi
15 Yorumla
Soran+1 yılYazdığımdan bunu mu anladın
Soran+1 yılNerenle okuyorsun soruyu
Cevap sahibi+1 yılHani insanlar senin için küsur demiş ya belki de kusurlusun fiziki olarak görüntün düzgün olabilir ama fikir olarak güzel iyisindir
Soran+1 yılHayır onların düşüncesi bir kız güzelse sevgilisi olmak zorunda. Niye geri çekiliyor demek'ki başına kötü bişi gelmiş diye düşünülüyor. Bende diyorum ki ne alak
Cevap sahibi+1 yılBak sen insanların önünü kes insan herhalükarda dedikodu yapar yani ben bu tip şeylere eskiden çok takılıyordum artık o kadar Freee takılıyorum ki benim hakkımda kim ne demiş ne konuşmuş umrumda bile değil değil erkek olan diyorum ki yüzüme konuşsun yüzüme konuşamıyorsa ben o zaman çok iyiyim iyiliği mi arkandan anca konuşabilirsiniz diyorum
En İyi Cevaplar
Öyle zihniyeti buzok insanların derdi temiz insanlarıda kendileri gibi pis yapmak onları pek takmayın üstünüze geldiği zaman ağızlarının payını ver ben de dinim gereği sevgili ve flört olayına karşıyım ama üniversitede bazı erkekler sen niye sevgili yapımıyorsun erkek değil misin erkek adamın kız arkadaşı olur hatta bazıları siz hem cinsinize mi ilgi doyursun deyip iğrençleşenler bile oldu ben pek takmadım nasıl olsa bu dünyada 60 70 yıl yaşayıp ağır hesaba çekileceğiz akıl bir müslüman hem dünyası hemde ahiretini düşünerek hareket eder akılsız bir insan ise sadece dünyaya aldanır dorur
16 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Yorumları okudunuz mu
Soran+1 yılNe düşünüyorsunuz
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok şaşkınım nasıl bu kadar cahil insanla aynı yerdeyim
+1 yılİnsanlar artık kolay lokma olduğu her şeyi cinselliğe bağladığı için , önüne gelenle çorap değiştirir gibi sevgili oldukları için bu tür şeyler onlara ilginç geliyor dini açıdan düşünen sayısı da az o yüzden o tür insan çok umursama bile boş boş insanlar
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum. Yaşım 35 geldi. Maddi imkansızlık... ameleyim. 10 tane üniversite bitti.
Dün kadınlık hormonu aldım 10 kutu kadına ilgimi azaltmak için. evlenmekte kadın da istemiyorum. Lanet ediyorum her şeye. İyice doldum.
İnsanlar manasız00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yılcanım bir toplum sikter et seninle aynı düşünüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoş soru sormussun tamam en ahlaklı sensin yaşın kaç senin 13 falan mi buradaki insanlar nerden bilsin, ayrıca kesin çok çirkinsin.
10 Yorumla
+1 yılGüzel değilsin sadece gereksiz ve yersiz özgüven patlaması yaşıyorsun aptal kadın, fındık kadar beynin yok, çok zenginsen de paranla beyin al kendine, ar damarı çatlamış namussuz lanet.
00 Yorumla
+1 yılKimse yapıp yapmamana karışamaz bu düşünceyi nerden çıkarttın
00 Yorumla
+1 yılİyide sevisdemiyor kimse sana
05 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsun milletin ne dediğini?
- +1 yıl
Sevis mi diyorlar sana
Soran+1 yılİlla sevişmek mi gerekiyor ne boş yorum yapmışsın
- +1 yıl
tamam çocuk hakliisin boşsa cevap verme
- +1 yıl
Sil hatta yorumu
Kıskanç ve fesatlar çünkü
048 Yorumla
Soran+1 yılYorumları okusana bi
Soran+1 yılMesele ne biliyormusun bu orta yaş ve üstü genç kızları yoldan çıkarmaya çalışıyor özellikle lise ve üniversiteli kızları. Milleti yoldan çıkaramayınca böyle kuduruyorlar
Soran+1 yılOkulda sadece ders çalışıyorum ama nalet olası kadın milleti kurcalıyor
Soran+1 yılHayır kadın milletinin çoğu fesat zaten yaş alması birşeyi değiştirmiyor. Erkek olan özellikle orta yaş ve üstü kızları yoldan çıkarmaya çalışıyor
Soran+1 yılHer yerden kızları tuzağa düşürmeye çalışıyorlar
Soran+1 yılAllah'ın izniyle gelmem ben o oyunlara.
Soran+1 yılBirde bu milletin ciddi bir okuma sorunu var ben ne sormuşum millet ne demiş. Sen kendini güzel mi sanıyorsun bilmem ne kaza geçirirsin diğeri çirkin bilmem ne 😂
Soran+1 yılKişisel bilgi paylaşmıyorum
Soran+1 yılYinede teşekkür ederim
Soran+1 yılYa pislik arıyorlar. Erkeklerle takılmaya çalışıyorlar ben istemiyorum çünkü namaz kılıyorum ve doğru bulmuyorum normalde açık bir insanım bir kısmının şaşırma sebebi şu çok güzelsin nasıl olmaz bir kısmıda böyle demese de nasıl sevgilisi yok mümkün değil niye erkeklerden uzak duruyor demekki naşına kötü bişi gelmiş belki tecavüze uğramış gibi pis düşünenler var. Ya anlamıyor musunuz istemiyorum ya istemiyorum herkes evlenmeden önce kendini elletmek zorunda mı yapanı kınamıyorum ama bu benim çizgim bana göre flört bile çok sakıncslı bir durum.
Soran+1 yılBöyle olunca açık aramaya çalışıyorlar bir insanın düşüncesine saygı duymak bu kadar zor olmamalı bu benim kendi hayatım.
Soran+1 yılŞimdi anladın mı neden bu kadar sinirlendiği mi ve buraya soru sorduğu mu birde verilen alakasız cevaplara bak
Soran+1 yılBunu düşünüp ağzımı aramaya çalışanlar oldu açık aramaya çalıştılar bu nasıl bir nefret nasıl bir kıskançlık
Soran+1 yılKeşke piskolojimi bozdular. İlk üniden mezun oldum kaç yıl önce telefonumu başkalarına bile dağıtmışlar en son numarayı iptal ettirdik 2. Ünideyim millet yine aynı hayret ediyorum
Soran+1 yılPislik yapmak için
Soran+1 yılNiye bu kadar taktılar anlam veremedim ama onları Allah'a havale ettim Allah 6 şubatta belalarını verdi kaç yıl geçti unutmadım çünkü Allah büyüktür
- +1 yıl
6 subatta belalarını verdi ne demek doğal afetti o çocuk bebeklerde öldü sen nasıl bir insansın ya bir insanda kim ve nefret bu kadar olmamalı sözde namaz kılıyordu o depremi bende yasadım ve sana su lafın yüzünden Allah'a havale ediyorum onu yasamıs biri olarak hakkımı da helal etmiyorum
Soran+1 yıl@Smsmaksm etme ben suçluysam Allah belamı verir zaten ama sen beni tanımıyorsun ve neler neler yaptıklarınıda bilmiyorsun bende sen Allah'a havale ediyorum sen Allahtan daha mı vicdanlısın burada ahkam kesiyorsun
Soran+1 yıl@Smsmaksm bebekleri ben mi öldürdüm ecel diye bir şey var kadere imanın olsa bilirdin.
- +1 yıl
Biliyorum ama sen belalarını bulmussun demişsin bunun kader olduğunu söylemeyi o öfkeden saldırıya geçmişsin resmen dalga geçer gibi o hallerine düşman olsalar üzülmen gerekiyor sen nasıl müslümansın orada insanlar acı çekerken sen Allah'ın huzuruna gidiyorsun birde vicdanın yok en basta. Benim kızdığım sey sen onu bizzat yasamadan direkt o günü alaya vurdun ben annemi ve karnındaki bebeği kurtarmak için canımdan vazgeçtim durdum binanın basıma yıkılmasını bekledim sevdiğim insanlar o enkazda kalacaksa ben neden yasayayım Allah'ım müsaade etme onlar çıkmıcaksa beni kurtarma ölmek istiyorum dedim sen kalkmıs belalarını bulmussun demişsin ya sen yasasaydın? Sevdiğin insanların ölümünü görüp yasattırmaya çalısmalarının nasıl bir his olduğunu bilmiyorsun insanlar malından oldu ailesinden annesinden babasından. 2 tane pislik insan yüzünden tüm insanlığı kötüleyemezsin. Kimse senin ne yasadığını elbette bilmez ama sen o güne mutlu olamazsın kim gülüyorsa bu duruma mutluysa ben hep ona yasattığını yasamadan ölmemesini diliyorum
Soran+1 yıl@Smsmaksm ben senin ve mazlumlar adına demedim ben canımı yakanlar adına dedim bana orada neler neler yaptılar sen Allah'ın gördüğü gibi gördün mü iyi ki Allahın adaleti var Allah ol demese hiçbir şey kıpırdamazdı zaten ama sen benim müslümanlığımı sorgulayamazsın.
Soran+1 yıl@Smsmaksm sen biliyor musun günde mescide kaç kişi gelip ağladı beddua etti biliyor musun neler yaşandı biliyor musun Allah herşeye şahittir içim çok rahat. Sonuçta orada ne yaşadığımı ben ve Allah biliyor hee Allah zaten herşeyin hesabını sorar merak etme zannın bile hesabını soracak ama bende sana hakkımı helal etmiyorum çünkü orada o kadar inkarcı namaz kılınmasına engel olan ve bunun gibi birçok şey varken sen bilip bilmeden acaba naptılar da bu kıza bu kadar zaman neler yaptılarda bu kız bu hale geldi Allah bela verdi diyeceğine zan yapıyorsun acın olabilir ama sonuçta ben mazlumlara bir şey olsun demedim ama hakkımı sana helal etmiyorum.
- +1 yıl
Müslüman insan ölümünü istemez Allah'a havale eder Allah'ın adaletine bırakır. Et bedduanı hakkını helal de etme sen Allah'ın adaletinden şüphe mi ediyorsun? Bu dünyada zalim insanlara cennet oluyo bizim gibilere olan oluyo ama öteki tarafta yanlarına kalmaz ben en sevdiğim adamı baska kadınla evleneceğini biliyorum beni aldatarak o kadında ohh ben aldım sen yıllarca uğrastın diye gülüyor.. kim yani iyi olupta kazanıyor? Ee ben napayım. Pislik insan karaktersiz insan her yerde var Allah seni belkide onunla imtihan etmek istiyor görmezden gel hayat senin hayatın kim ne demiş bu kadar takarsan hiçbir sekilde ilerleyemezsin. Bende çok travmalar aldım Şu an etrafımda insan olmadığı için arkamdan çok konusuluyo laflarını arkamdan duyuyorum ama gram umursamıyorum kimseyi ve halada gülümsüyorum..
Soran+1 yıl@Smsmaksm Allah'a havale etmediğimi nerden biliyorsun bilmediğin çok şey var konuşuyorsun bazen insan çaresiz kalır ama sen bilemezsin söylediğimi bilmen için yaşaman gerek benim can güvenliğim bile yoktu ama umurunda değil tabi. İman konusuna gelince seninle tartışmayacağım istediğni düşün benim kalbim çok müsterih merak etme sen. Birsürü kişide beddua etti napacaklardı? Siz bize kötülük yaptınız yanınıza mı kalsın diyecekti. Sen ne şekilde dua ettiğimizi bilmiyorsun kim olduğumuzu bilmiyorsun ama tabi tipik halk bilip bilmeden konuşur.
- +1 yıl
Sen bilirsin ben bir sağlıkçı adayayım düşmanımda olsa mezun olduğumda yemin ederim ben düşmanının da sağlığını görmezden gelip can vermesine göz yumamam. Gebermesini istemiyorum çünkü sürünmesi varken. Senin beni anlayabiliceğini hiç zannetmiyorum.. neyse istediğin gibi sen düşün
Soran+1 yıl@Smsmaksm imana müslümanlığa karar verecek olanda sen değilsin buna Allah karar verir peygamber bile böyle bir şey yapamıyor ya hani.
Soran+1 yıl@Smsmaksm Bu arada Allah'ın adaletinden şüphem olsaydı Allah beni o zalimlerin elinden kurtarırmıydı?
Soran+1 yıl@Smsmaksm yazdıklarımı okuduğunu sanmıyorum.
Soran+1 yıl@Smsmaksm bende senin ne olduğunu tahmin ediyorum o yüzden fıkıh bilgin zayıf o yüzden tartışmayacağım
Soran+1 yıl@Smsmaksm İsrail Gazze'ye saldırdığında da aynı vicdanın yerinde miydi
- +1 yıl
Bizde bugün o durumu yasayabilirdik Atatürk olmasaydı bizde bugün o durumdaydık orada onları yönetecek akıllı birisi olmadığı gibi savasta kaçan zayıf bir toplum var sorun burada kimse çözüm üretmiyor kimse yardım etmiyor sen nereden biliyorsun ben onları bile desteklemiyorum annemlerin protesto ettiği seyleri bile sülalede yasakladık mesela almıyoruz yardımcı hayli veririm ama benden de insanlık olarak en fazla bu kadarı gelir. Biz depremden kurtulunca ilk babamın işi annemin ameliyatından sonra kurtulduğu için tek kurus yardım almadan maasının 3 te ikisini bağışta bulundu
Soran+1 yıl@Smsmaksm kimi desteklemiyorsun CHP yimi
+1 yılDoğru düşünüyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılŞu yorumları bir okusana
- +1 yıl
Okumam. Tahmin ediyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe malum güzel olduğun kendini ne sanıyorsun kesin çirkin zayıf sıska bi tipsindir
10 Yorumla
+1 yılBüyüyünce salarsın toplumu felan sakin ol
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAma sonuçta birine vermek istiyorsun değil mi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevlenmeden yap diyen kim?
021 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu okumadın herhalde
Cevap sahibi+1 yılyoo okudum..🤷♂️bşii sormamışsınki, haleti ruhiyeni yazmışsın
Cevap sahibi+1 yılsen ders alsana, soru nedir, nasıl sorulur falan diye.. herkese aynı eleştriyi yöneltiyosun.. kafa biraz kıt senin galiba.
Soran+1 yılSen ders al yaşındanda belli niyetinin ne olduğu genç kızları kullanmak için elimizden geleni yapıyorsunuz milletin namuslu olması zorunuza gidiyor tabi heee o yazdığın lafla dava açarsam kazanacağımı biliyorsun değil mi
Cevap sahibi+1 yılbaltayı taşa vurma sakın, ben avukatım, borçlar hukunda uzman olsamda, senln söylediğin anlamda haliyle bilgi sahibiyim.. o hakaret dili sende var, bem de hiç yok.. ama sendeki tam değil.. ama ileri gidersen başına iş alırsın, efendi efendi git kahvaltını yap
Soran+1 yılİstediğin kadar avukat ol bizimkilerle baş edemezsin seni barodan attırırım.
Soran+1 yılSen karşında sıradan bir insan mı var sanıyorsun
Cevap sahibi+1 yılo özellikle soru başlığını, verdiğin cevapları ss aldım
Soran+1 yılAl bende seninkini aldım
Cevap sahibi+1 yılbirde tehdit.. yandın sen... sıradışı olduğun sorduğun sorudan belli.. acıdım sana sadece. hadi uza şimdi.
Soran+1 yılAcıdın mı 😂😂
Soran+1 yılSen herkesi gariban mı sanıyorsun bir avukat sen misin
Soran+1 yılÇık gizliden
Cevap sahibi+1 yılgariban mı? benim zikretmediğim lafları söylemişim gibi yazıp durma.. hadi uza.. başkasına sar.. tehdini yazdım kenara.. hangi üniversitede okuyosun bakiim sen?
Soran+1 yılÇık gizliden bakıyım sen öyle gizliden yorum yapmakla olmuyor
Cevap sahibi+1 yılsen çık.. gizli sorana gizli cvp veririm. saklıya saklı.. ayrıca emir kipi kullanma. burada emirleri ben veririm.
Cevap sahibi+1 yılgizliden soru sormak hç olmuyo.. bir tek uyanık sensin yani?
Soran+1 yılNot ettim bunu bir kenara 😅
Soran+1 yılSakıncalı bir soru sormadım şahsi bir soru sordum bu kadar rahatsızsan yorum yapmayacaksın
Cevap sahibi+1 yılsana acilen hayırlı bir koca gerekli, onu net anldım
Cevap sahibi+1 yılbak hep saldırı pozisyonundasın, bi soru sorduysan cevaplarada katlanacaksın... ki, şahsım adına kötü bişii yazmadım.. kşmse senşn istediğin, beklediğin cevabı vermek zorunda değil
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar