Saygı duymazlardı her şey de susturulardı
Nişanlım öyle yapmadı tam tersini haptı benle saygı duyuyor dinliyor terslemiyor kısaca bu
Değil olacaksın tabi
Niye yanlış olacağını düşünüyorsun🤔 Aile olacaksın ilerde herkesten önce gelecek zaten olması gereken o🤔 yoksa evlenme otur ailenle zaten
Ailem öyle düşünüyor ben değil
Ailen yanlış düşünüyor o zaman. Ailen seni, sen kendi yuvanı düşüneceksin normali bu
Nişanlım geldiğin de mutlu oluyorum hoşuma gidiyor uzak mesafe ilişkisi olacak o kadar
Annem kalkmış diyor ki bugün beni şikayet ediyor abimin eşine abimin eşi de beni annem şikayet ediyor
Abimin eşi bize niye öyle davranıyor diyor aslında normal ama eskisi gibi yakın davranmıyorum bana karşı düğün hazırlığından beni yok saydı bencilce davrandı o yüzden
Ama annem de nişanlısı gelince mutlu filan oluyor iyi oluyor dedi
Canım nişanlın o hergün görsen mutlu olursun en normali bu olmaman sıkıntı zaten bir de uzak mesafe diyosun hayli hayli normal. Ananı yengeni boş ver, sen mutlu musun ona bak. Tabiki mutlu olacaksın nişanlını görünce, yengeni görünce mutlu olacak halin yok😂 boş yapmasınlar
Anladım teşekkürler ☺️
Doğru
Cevap
14Cevap
Hayır, yanlış değil. Bazı insanlar aile olamıyor.
Merhabalar
Aile durumunu bilmiyorum ne desem yanlış olur
Bak anlattığına göre nişanlın iyiyse yakın olman iyidir
Değil , tâbi yakın olucan sen o adamla bir ömür yaşican
Wlisma döneminde olur ancak wilen sana daha yakın olmali
Anlamadım
Nişanlımın ailesi de yabancı değiller uzaktan akrabayız birbirine de çok girip çıkarlar
Aranızda gerçek bir sevgi varsa seni ölene kadar bırakmaz o yüzden doğrusu da o zaten sonuçta bundan sonraki hayatında onunla yaşlanacaksin
Tabiki normal. Ama gene de nişanlım daha iyi diye aileye mesafe koymayınız. En kötü aile bile ailesiz olmaktan iyidir.
Hayatını yaşayacağım kişi. Bi zahmet yakın ol yani 😅 bunda bir problem olmaması gerek.
Benim bildiğim kadarıyla olması gereken bu zaten 😃
Kızlarda genetik olarak nankörlük olduğu için erkekler kendini yetiştirip büyüten ailesine daha düşkün olurken kızlarda tam tersini o sıra kim kendisine iyi geliyorsa ona düşkün olur vefa nedir bilmezler.
Çok komiksin
Hayatında kötü şeyler yaşamışsa nankörlük yok aslında.
Herkes kötü şeyler yaşıyor öyle annem bana terlik fırlattı ühüü diye mazeret aramayalım.
Keşke terlik fırlatmış olsa sadece 😂😂
İnsanların hayatını bilmeden de bu kadar yargılamamak gerek.
Annemin yaptı ruhsal baskı pisklojik darbeler yedim
Maalesef öyle oluyor
yoo niye kötü olsunki kocan olcak sonuçta:)
Aileni bırakma nişanlın ters yaparsa döneceğin yer orası
Ters yapan ailem o değil bana yapacağını sanmam hadi yaptı diyelim Allah muhafaza bu sefer herkesten uzaklaşacağım
Normal ama dengeyi koruyun
Ailenize zaten yakın olun
Değiş
Neden yanlış olsun
dengeyı koru
Ailem dengeyi kurmazken ben mi kuracağım?
zaman gelir ailene ıhtyacın olur
Benim ihtıyacım oldu zaman yanımda olmadılar birine ihtiyacım olsada kimse yanına gitmem büyük ihtimale herkesten uzaklaşırım
burcun ne
Saçma sapan olan burçlara inanmıyorum
Evet yanlış
Neresi yanlış
Bence yanlış.
Yine de anne baba farkli
Ilerde anlarsin bunu simdi ne desem bos
Normal bunlar
Yanlış tabi
Yanlis
Aile önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?