Evde kendi odam olmasına rağmen çoğu zaman yalnız kalamıyorum. Nasıl bir çözüm üretebilirim?

22 yaşındayım. Evimiz 2+1. Odalardan biri yatak odası, diğeri ise çocuk odası yani benim odam ve genelde tek yatmayı istiyorum. Ancak abim bizde kaldığı için bu hep zor oldu. Çocukluğumdan beri hep benim odamda abimi yatırdılar, abimde odama el koyunca Ben tek yatıcam dedi, o yüzden senelerce annemlerin odasına yatak koyup onlarla aynı odada yatmak zorunda kaldım. Şimdi abim evlenecek, kendine ev tuttu. Evini tuttu gitti diye sevinirken bu sefer haftanın 2-3 günü yine bizde yatmaya başladı. Gelince hep yine benim odamda yatmaya çalışıyor ama ben itiraz ettim. Bende yetişkin bir insanım ve odama bundan sonra girmeni yasaklıyorum bende kendime ait özel alan istiyorum dedim. O yüzden geldiği günlerde annemlerin odasında yatıyor hemde tek. Genelde babam salonda yatıyor ve annemde benim yanımda yatabilmek için 2. Bir yatak koydu odama, bu seferde odam çok dar oldu istediğim gibi ayarlamalar yapamıyorum. Ben bu durumdan ne kadar şikayetçi olduğumu dile getirsemde değişen bir şey olmadı. Evladım gelme diyemem diyor annemle babam ve evladım dedikleri kişi 31 yaşında 🙄 Sinir oluyorum, odamda yalnız kalıp geceleri rahat rahat sigara içmek arkadaşlarımla telefonda konuşmak istiyorum ben. Ne yapmalıyım?

Evde kendi odam olmasına rağmen çoğu zaman yalnız kalamıyorum. Nasıl bir çözüm üretebilirim?