22 yaşındayım. Evimiz 2+1. Odalardan biri yatak odası, diğeri ise çocuk odası yani benim odam ve genelde tek yatmayı istiyorum. Ancak abim bizde kaldığı için bu hep zor oldu. Çocukluğumdan beri hep benim odamda abimi yatırdılar, abimde odama el koyunca Ben tek yatıcam dedi, o yüzden senelerce annemlerin odasına yatak koyup onlarla aynı odada yatmak zorunda kaldım. Şimdi abim evlenecek, kendine ev tuttu. Evini tuttu gitti diye sevinirken bu sefer haftanın 2-3 günü yine bizde yatmaya başladı. Gelince hep yine benim odamda yatmaya çalışıyor ama ben itiraz ettim. Bende yetişkin bir insanım ve odama bundan sonra girmeni yasaklıyorum bende kendime ait özel alan istiyorum dedim. O yüzden geldiği günlerde annemlerin odasında yatıyor hemde tek. Genelde babam salonda yatıyor ve annemde benim yanımda yatabilmek için 2. Bir yatak koydu odama, bu seferde odam çok dar oldu istediğim gibi ayarlamalar yapamıyorum. Ben bu durumdan ne kadar şikayetçi olduğumu dile getirsemde değişen bir şey olmadı. Evladım gelme diyemem diyor annemle babam ve evladım dedikleri kişi 31 yaşında 🙄 Sinir oluyorum, odamda yalnız kalıp geceleri rahat rahat sigara içmek arkadaşlarımla telefonda konuşmak istiyorum ben. Ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence konuşun onlarla..
oturma odası yok mu 2+1 dediğimiz şey mutfak+oturma odası+yatakodası+çocuk odası
2 +1 dediğimde şunu kastettim. Mutfak var, ayriyeten salon, 1 yatak odası 1 çocuk odası yani benim odam. Abim bize kalmaya geldiğinde babam salonda yatıyor annemde benim yanımda yatıyor.
neden? anne ve baba ayrı yatiyor onu çözemedim
anne baba yatakodası abinde salonda yatabilir
İstemiyormuş beyefendi. Gözü benim odada normalde çünkü yıllarca benim odamda kaldı rahatça. Bende itiraz ettim artık ben kendim odamda yatacam dedim. O zaman salonda yatmam ben dedi annemlerin odasına geçti. Babamda salonda yatıyor, annemde yer olmadığı için benim odama yatmaya geliyor. Cidden bıktım artık bu durumdan fazla eşyaları atamıyorum odamdan 2. Yatağı falan atıp kendime ait alan yaratmak istiyorum artık
abin senin odanda yatarken sen neden yatakodasında annenlele yatiyordun ki salon varmış sonuçta önce anne ve babanı çözmen lazım onlar yatakodasında yatsın abin laftan anlamıyorsa salonda yat
Yok salonda daha önce yatmayı denedim o zamanda abim akıllısı zırt bırt ikidebir tuvalete kalkıp duruyor rahat vermiyor bana. Üstüne üstlük birde kızıp bağırıp durdu bana yat ışıkları açma ses yapma sakın diye
@__JustYou__ iyi geceler , sitede yeniyim de bir şey sordum kaldırıldı. ilk seni görüp yazdım rica etsem mesaj atar mısın bişey soracağım da. Ben atamadım xper diye bişey varmış yetmiyormuş
İnanılmaz gerçekten, otuz bir yaşında evli insan ailesinin evine iki güne bir yatılı gelmemeli
Geliyor ama. Annemlere kaç kere dedim gelmesin evde sıkış pıkış yattığımız yetti bunca zaman diyorum evladımız o gelme diyemeyiz diyorlar. Gece telefonda konuşacak oluyorum sigara içecek oluyorum bakıyorum ya annem ya da babam ellerine yastık alıp geliyolar abin bizim odada bugün senin odadayız diyorlar. Bolur bana bir akıl verin yoksa delircem
Peki eşi ne diyor bu duruma yani tek başına neden anne babasının yanına geliyor, bence uyuyacağın zaman kapını kilitle ve kapına yazı as
Eşi yakında yanına gelecek tuttuğu evde kalmaya başlayacak, ev hazır şu an. Eşi yanında olmadığı için canı sıkılıyormuş o yüzden de yanımıza geliyormuş. Eşi hiçbirsey demiyor normal karşılıyor, hatta ben gelince beraber gideriz yanlarına falan diyor telefonda 🙄 ama yeter artık. Yarın hepsinin gözü önünde bu konuyu acicam karın gelince bidaha buraya kalmaya gelmiceksin artık bu evinde bir düzeni var dicem. Çocukluğumu yaşayamadım ya şaka gibi
Tek kalmak İstiyorsun
Evet ama müsade edilmiyor çünkü abim her seferinde bize kalmaya geldiğinde odamda tek yatamıyorum ve bu her hafta yaşanıyor 😑
Anladim Özel Tabi Ihtiyac
Ya hem özel hemde ben küçüklüğümden veri ayrı odanın avantajlarını yaşayamadım ki elalemin çocuklarının ayrı odaları onlar 14 falan olunca olur ben 22 yaşımda ayrı odama kavuştum ve hala rahat yok bana napiyim ben şimdi. Annemlere ne kadar şikayetçi olduğumu desende evladım o gelme diyemem diyolar 🙄
Haklılar Biraz Sabret Sende
Ama haksızlık bu ya, kuzenlerimi arkadaşlarımı eve çağıramaz oldum. Ne zaman arkadaşımı yatıya davet edecek olsam bugün olmaz abin gelecek diyolar. Her gün kavga eder olduk bıktım artık
Gel Hadi Misafirim Ol
Annen baban kaç yaşındaa
Annem 52 babam 54
Neden ayrı yatıyolar
Soruyu okumadınız sanırım
Okudum
Sende evlen
Ne alaka illa evlenmek mi şart bunun için
Evet abin evlenecek kendi eşiyle kalmak isteyecek ilerleyen zamanlarda sonra çocuğu olacak o da bazen gelecek ev ortamı öyle olacak ya taşınmanız şart ya da evlenip artık kendi hayatını kurmalısın
He şimdi evlendirme bizimkiler beni 🙄 okul bitene kadar evlilik yok diyo bizimkilerde
Okul hızlı bitiyor birisini bul valla
Bu devirde doğru biride yokki evlensem gitsem
Doğru diyorsun valla bende bulamıyorum daha doğrusu aramıyorum bile böyle rahatım kafa dinliyorum