Neden sürekli haksızlığa uğradığım durumlar yaşıyorum?

Üç arkadaşım kendi arasında tartıştı, Ayşe, Aylin, Aygül olsun diyelimki isimleri. Aygül bana özelden yazdı valla bu Aylin m. al, ben Ayşeye çok konuşuyor falan derdim ama yok Ayşe mantıklı, bu Aylin resmen laftan anlamıyor m. al dedi. Sonra ben alttan almaya çalıştım ergen değiliz uzatmayın şimdi arkasından konuşuyor gibi olmayalım gerilme olabilir ama uzatmayalım falan diye. Sonra Aygül dediki arkasından konuşmuyorumki ben yüzüne de söylerim m. alsın sen diye dedi fakat öyle bir şey söylemedi kızın yüzüne karşı. Neyse başka bir zaman diliminde Aygüle gidicez bize dediki gelirken şunu getirir misiniz dedi sonra Aylin ben ve Ayşe beraber gitmek için buluştuk. Aylin dediki Aygül de resmen bize kilitledi bu yiyecekleri dedi. Ben de yine alttan aldım belki o an maddiyatı yoktur, elimiz boş gitmemiş oluruz hem dedim. Birkaç hafta sonra Ayşe tek başına Aygüle gitmiş kızlar senin arkandan böyle böyle dedi diye biraz da abartmış cümleleri. Aygül beni aradı senden hiç beklemezdim kanka dedi. Halbuki benim alttan almaktan başka yaptığım bir şey yok ona da dedim neyse uzatmadık. Neden kızlar birbirinin arkasından atıp tuttuklarında "ben yüzüne de söylerim" diyerek birbirlerine laf söylüyorlar ama birbirlerinin yüzüne söylemiyorlar ve böyle insanlar kıymetli oluyor. Fakat ben alttan aldığım halde ben suçlu oluyorum ve sevilmiyorum? Bana ne önerirsiniz?

Neden sürekli haksızlığa uğradığım durumlar yaşıyorum?