Sürekli haksızlığa uğramış hissetmek?

Arkadaşlar merhaba 25 yaşındayım flörtüm 33 yaşındaydı o şeye düşkün olduğunu söyledi hep bende onu hiç yaşamadım yüzeysel bişeyler yaşadık ama olmadı istemedi saygı duydum sonra aradı aylar sonra evlenicez uzatmıcaz dedi bende olmuyor benimle o şeyde mutlu olamazsın basit değil dedim benden istediklerin benim sınırlarım var dedim tamam dedi seni çok özledim dedi vakit geçirdik evine gittik ama ben memnun olamadım çünkü hep tek başıma yaptığım bişeyi başkasını bile hayal ettim öyle söyledim ona mutlu olsun diye ama peki dedi sadece bişeyler yazdım tek çizgi oldu engelledi sandım durumu gözüküyordu aradım sürekli meşgul çaldı beni engellemiş çoktan birinin yanına gitti benden arama gelmesin diye engelledi internetini kapattı bende sinir oldum 20tane mesaj attım sonra sildim yapmamam gerekiyordu biliyorum sevmediğim kişilere bile saplantılı olabiliyorum karşı tarafada haksızlık belki ama hep hayatında sadece beni istediğini sevgili olmak istediğini söylüyordu bu yüzden kızdım yoksa herkes ne isterse onu yaşar hep kendimi haksızlığa uğramış hissediyorum kurban rolündeyim sürekli anlayamıyorum gerçekten kötü bi niyetim yok asla ama hep kendimi saldırı halinde buluyorum karşı cinse bi türlü mutlu olamıyorum ne yapmalıyım sizce?

Sürekli haksızlığa uğramış hissetmek?