"Ben 90'lar Çocuğuyum" Diyenler İçin Test Zamanı! 90'lar Hakkında Ne Kadar Şey Biliyorsun?

Ben 90'lar çocuğuyum ve o dönemi yaşadığım için çok mutluyum. Biz çocukken her şey daha samimi ve sıcaktı. Şimdinin de kendine göre güzel tarafları var ama iyi ki 90'larda çocuk olmuşum. ❤️

Eminim aranızda benim gibi 90'lar çocuğu olan çok kişi vardır. Peki, 90'ları ne kadar biliyorsun? Testi çöz, bilgini göster. Cevaplarda sonucunu benimle paylaşmayı unutma! 🫶🏻

Ben 90lar Çocuğuyum Diyenler İçin Test Zamanı! 90lar Hakkında Ne Kadar Şey Biliyorsun?

90'larda televizyon izlemenin keyfi bir başkaydı. 📺 Aşağıdakilerden hangisi bir 90'lar dizisidir?

Mahallenin bakkal amcasından alışveriş yaptığımız günleri özledim. 🛒 Aşağıdakilerden hangisi 90'ların sevilen abur cuburlarındandır?

Onun lezzeti hiçbir yerde yok! 🥖 Sokakta oyun oynadıktan sonra annemizin bize yaptığı favori öğle yemeği aşağıdakilerden hangisiydi?

Çocuk olmak o zamanlar başkaydı! 🛝 Aşağıdakilerden hangisi 90'ların en sevilen çizgi filmlerinden biri değildir?

Zamanda yolculuk zamanı! ☎️ Hangisi 90'larda kullanılan bir alet değildir?

Evim evim güzel evim! 🪴 90'lar ev dekorasyonunda hangisi kullanılmazdı?

"Ben 90'lar Çocuğuyum" Diyenler İçin Test Zamanı! 90'lar Hakkında Ne Kadar Şey Biliyorsun?