90’ları hatırlayanlar burada mı, ilk aklına gelen şey nedir?

90’ları hatırlayanlar burada mı, ilk aklına gelen şey nedir?

Burada efenim 😊
Pek çok olumsuzluk yanında (terör, Susurluk, 28 Şubat ) bilhassa müzik konusunda altın çağı yaşadık adeta.
Yüreğimize işleyen şarkılar, lise, aşk, ilk heyecan..
83 doğumluyum ama pek bişey hatırlamıyorum 80’lere dair.
Sokak oyunları benim de favorim: )
Kendimi bildim bileli nostaljiye ilgim vardı. Hani “Bu çağa ait hissetmiyorum.” derler ya; işte o söz, ben olabilirim. İnsan ilişkilerine yüklediğim anlamlar, değerler, yaşam tarzı, kıyafetleri, müzik zevki gibi. Hepsi başka bir zamana ait sanki. 80’ler ve 90’ların sıcaklığında kendimi buluyorum. Aklımın bir köşesinde hep keşke 80’lerde ya da 90’larda yaşasaydım düşüncesi olacak sanırım. 💜🍂
Müzik konusunda asla unutulmayacak bir dönemmiş şuanki dönemi de asla hatırlamak istemeyeceğiz sanırım hav hav havları, havada uçuşan küfürleri 🤦🏻♀️
Çok şeyler hatırlıyorum doya doya çocukluk ve gençlik yaşadım
Bu renkli görseli görünce içimde hemen o hafif tatlı 90’lar hüznü uyandı 🎧✨ O zamanlar aklıma ilk gelen şey hep o masum özgürlük duygusu oluyor; kaset sararken geçen zaman, sokakta oyun peşinde koşturmak ve hiçbir şeyin aceleye gelmediği günler… Çocukluğumuzun o sıcaklığı bambaşkaydı 🌈💛
Cevap
24Cevap
Gerçek anlamda yaşayan dönemin çocukları ve son nesliyiz. Z kuşağına çok yazık, düşünsene bunlardan hiçbirini yaşayamadı garibanlar addhhf
Eski şarkılar geliyor
Okuldan döndüğümde televizyon karşısında sırasıyla Luz clarita, çılgın nesil ve şirinler izlerken ki halim gözümde canlanıyor.
90 lar benim için kalite demek. Kaliteli müzikler, kitaplar, filmler. Ve kaliteli insanlar, kaliteli çocukluk ve hayat demek
mahalle arkadaşlarımla akşama kadar mahalle macı akşam saklambac gündüzleri misket sporcu kagıtları gazoz kapakları tasolar. evde 90 ların müzikleri sevdiğimiz bi şarkı için kral tvyi akşama kadar izlemek
Cem karacaaa, çokm severim keşke konserlerine katılabilseydim
Sokak oyunları
Salçalı ekmek
Atari oyunları
Taso geliyor
88 liyim o yıllara dair aklıma gelen şey tetris ve walkman :)
90 lar denilince aklıma sega atari geliyor mortal kombat
Şarkılar, moda ve eğlence anlayışımız. her şey çok güzeldi.
Hangi birini saysam ki.. şanslı nesildik. Herşeyini özlüyorum.
Super Famicom geliyor aklıma Japonya'da 21 Kasım 1990 yılında Nintendo tarafından piyasaya sürülen 16-bitlik zamansız bir ev video oyun konsolu. Kuzey Amerika ve Avrupa'da SNES (Super Nintendo Entertainment System) olarak bilinir.
Mp3 çalarım aklıma geldi sen bu soruyu sordun ya mavi mp3 çalarım aklıma geldi , kaybetmiştim dhdh çok üzücü aynısı almaya çalıştım internetten bulamadım.
90'larda çocukluk vardı.
Tasolar, dergiler, kaset ve CD çalar, PS.
Bana göre o zamanların huzuru özlemiyor 😓
Of cidden çok özledim
Yonca Evcimik - Abone şarkısı
Susam sokağı
Walk-man gelir ilk aklıma
sokak oyunları
O günler başlı başına yeter. O günlerdeki saflık mutluluk paha biçilemez.
Kaç yaşındasınız
32
Ne güzel genelde taşı küçükler var o yılları ben de unutamıyorum. Yaşlanıyor muyuz ne
Öyle gibi geçmişe bol miktarda özlemle
Çok hem de…. Gizli olmasaydın keşke
Çizgi filmler oyunlar müzikler
90 lar masumluk saflik temizlik demekti
o zmnlar hiç ortada yoktum
Orhan gencebay aklim takıldı...
şarkılar
Burada 🙂🍀
eski şarkılar geliyor
Şarkılar ve gameboy
Çocuktm taso oynardm
Kaset ve CD çalarlar