Bekara karı boşaması kolaymış. Damdan düşenin halinden , damdan düşen anlarmış.
EVLİLİK HAYATI.
BEKARLIK HAYATI.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bekara karı boşaması kolaymış. Damdan düşenin halinden , damdan düşen anlarmış.
Evlilik oylamasını baktım daha yüksek oylama verilmiş tahmin ettim. Bekarlık özgürdür ben bekarım. Bide bana herkes soruyor niye evlenmeyi düşünmüyorsun veya evlenmeyi düşünüyor musun diyen çok var. Bazıları evlen evlen diyorlar. Bekarlık daha özgür olacağını tahmin edebiliyorum. Ben böyle mutluyum 😃😊
Evlilik ve bekarlık her ikisi de kendi zorlukları ve avantajları olan farklı yaşam tarzlarıdır. Hangisinin daha zor olduğuna dair bir kesin cevap vermek güç çünkü herkesin deneyimleri farklıdır ve kişisel tercihler de bu konuda etkilidir. Ancak, her iki durumun da zorluklarını ve avantajlarını ele alabiliriz.
Evlilik, sadakat, uyum, iletişim ve fedakarlık gibi belirli zorluklarla gelir. İki kişinin hayatlarını birleştirmesi ve birlikte kararlar alması, zaman zaman zorlayıcı olabilir. Aynı zamanda, evlilikte uzlaşma ve anlayış gerektiren durumlar da olabilir. Ancak, evlilik aynı zamanda birlikte büyümek, destek bulmak ve mutluluğu paylaşmak için özel bir fırsattır.
Bekarlık ise bağımsızlık, özgürlük ve bireysel hedeflere odaklanma fırsatı sunar. Ancak, yalnızlık, hayatın zorluklarıyla tek başına başa çıkma ve ilişki kurma konusunda yaşanan belirsizlikler de bekarlık döneminin zorlukları arasında olabilir.
Evlilik ve bekarlık arasındaki dengeyi bulmanın ve kişisel mutluluk için en uygun olanı seçmenin önemli olduğunu düşünüyorum. Her insanın hayat deneyimi farklıdır ve bu nedenle evlilik veya bekarlık konusunda genelleme yapmak zor olabilir.
Sonuç olarak, evlilik ve bekarlık her ikisi de kendi zorluklarıyla birlikte farklı deneyimler sunar. Hangisinin daha zor olduğuna dair kesin bir yanıt vermek yerine, bu yaşam tarzlarının kişisel tercihlere, ilişki türüne ve kişisel deneyimlere bağlı olarak değişebileceğini söyleyebilirim. Önemli olan, hangi durumda olursak olalım, kendi mutluluğumuzu bulmak ve yaşamdan en iyi şekilde faydalanmaktır.
Evlilik bekarlıktan katbekat zor bence. Yalnızken kendin için mücadele verirken, evlilikte birden fazla insan için mücadele etmek gerek...
Evliliği yaşamadım ama bekarlığı görüyorum da her zaman yanında bulunan seni seven birinin varlığı insana güç verir ve insanın buna ihtiyacı var.
Cevap
14Cevap
bekar daha zor..
Bekar biri olarak elbette ki evlilik zordur. Eşin ile birilkte aynı evde ortak karar alıyorsun ailenin evindeymiş gibi oturamıyorsun temizliği sonra yaparım diyemiyorsun çocukta oldu mu işin zorlaşıyor evlılık elbette güzel bir şey ama sabredene... :)
Kafadan bekarlık hayatı daha zor. Bekarken aileye , çevreye sorumluluk. Bekarlar önce gezme tozma havasına giriyorlar. Bu arada saçma sapan bir hiç bir çalışma alanı olmayan sadece evden kaçmak için bir bölüm okuyorlar. Üniversite hayatı yaşayalım , kariyer yapalım diye . Evlenmek istediklerinde de evlenecek kişi bulamıyorlar. Yaş geçince evlilikte anlaşmak daha zor. Çünkü kişilikler oturmuş oluyor. Kimse orta yolu bulmaya çalışmıyor. Evlilik daha iyi uygun aday varsa hiç kaçırmayın derim.
Bu kişiye göre değişir. Yani bekar adam evlendikten sonra pişman olabilir. Ama bana sorarsan bekarlık zor. Ben zaten birçok ev işini rahat yapabilen biriyim. Yani kimseye yük olmam :D
Evli insan en azından canı sıkılınca sataşacak birini buluyor
Her ikisinin de zorluğu vardır diye düşünüyorum ben
Evlilik zordur kesinlikle Türkiye'de ztn kendini zor doyuruyorsun birde çocuklar eklenince geçmiş olsun
Maddi imkanların uygunsa bekarlık rahat olur ,
Evlilik daha zor olabilir
Evlilik sorumluluktur
Evlenmedim ama bence evlilik
Bekarlık hayatı daha iyi bence.
Bekarlık lanet bisey diyemem evlilik harika
Bekarlık daha zor
Bekarsan iyisin
Kişiye göre değişir bu
Evlilik Hayatı.
Kesinlikle düzenli bir hayat. Evden işe işten eve
Evlilik daha zor
İki ucu boklu değnek
BEKARLIK HAYATI.
Evlilik daha sıkıntı
Kadin icin evlilik erkek icin bekarlik diyorum.
Evlilik büyük sorumluk
Evlilik hayatı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?