Tesadüfen abimin telefonu ile işim çıktı, galerisine girdim şeytan dürttü bütün her şeyine baktım, Bir de ne göreyim Dünyam başıma yıkıldı. Kafasına peruk geçirip kadın kıyafetleri giymiş tüysüz ve makyajlı vücuduyla pozlar vermiş.
Abimi çok seviyorum onu üzmek istemiyorum kendisi şu an 32 yaşında zaten kibar bir adamdı belli ediyordu durumunu ama bu kadarını beklemiyorduk ailece. Maalesef benimle beraber annemde bu durumu öğrenmiş oldu.
Abim açıklama yaptığımda ağladı ve annemle ikimize sarıldı. Babamız 5 yıl önce vefat etti abim çalışıp bize sahip çıkıyor.
Sizin için cinsel kimligimi red ettim eve ben bakıyorum bana hesap soramazsınız falan diye bağırdı sinir krizi geçirdi tabak çanakları kırdı.
Ne yapalım artık onu kabullenelim mi yoksa evden gönderelim mi. Bu arada arkadaşlar ben de çalışıyorum 2 senedir daha önceden abim bakıyordu eve. Zaten hiç kız arkadaşı yoktu çok kibar bir çocuktu hatta bazen maça gidelim Beşiktaş maçına derdim ne işim var benim orada derdi.
Abimi çok seviyorum onu üzmek istemiyorum kendisi şu an 32 yaşında zaten kibar bir adamdı belli ediyordu durumunu ama bu kadarını beklemiyorduk ailece. Maalesef benimle beraber annemde bu durumu öğrenmiş oldu.
Abim açıklama yaptığımda ağladı ve annemle ikimize sarıldı. Babamız 5 yıl önce vefat etti abim çalışıp bize sahip çıkıyor.
Sizin için cinsel kimligimi red ettim eve ben bakıyorum bana hesap soramazsınız falan diye bağırdı sinir krizi geçirdi tabak çanakları kırdı.
Ne yapalım artık onu kabullenelim mi yoksa evden gönderelim mi. Bu arada arkadaşlar ben de çalışıyorum 2 senedir daha önceden abim bakıyordu eve. Zaten hiç kız arkadaşı yoktu çok kibar bir çocuktu hatta bazen maça gidelim Beşiktaş maçına derdim ne işim var benim orada derdi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence hiç bunlar yaşanmamış sizde o fotoğrafı görmemişsiniz gibi hayatınıza kaldığınız yerden devam edin
Benimde abim 34 yaşında bu arada. Abini göndermeyin yazık sahip çıkın onada ama kimseye abinizin bu huyundan bahsetmeyin. Size zararı olmadığı sürece hakaret edip veya kovalamayın.
Allah razı olsun sonunda doğru düzgün yazan olmuş. Teşekkürler Çok sağ olun cevabınız için gerçekten trol soru değil
Knk adam senin sonuçta abin sonuçta kız hareketleri olsada erkek diyorum ben ona sonuçta senin kanından kardeşsiniz. Size zararı olsa kovun diycemde çocuğun zararı yok herkesin farklı noktaları olabilir. Bunu yüzüne vurupta üzmeyin sadece oturup anlayışlı şekilde konuşun güzelce ve kimseyede bahsetmeyin bu mevzuyu. Abinin yanında ol tek bırakma ona de utanmana çekinmene gerek yok vs yaninızda yaptigi hareketlerden dolayı çekinmesin. Katkısı olup aksina zararı olmayan birini kovalamak veya dışlamak yanlış bişey nankörlük olur. dedigim gibi konusun ama kimseye danışıp anlatmayın rezil olmayın insanlar çok dalga gecmeyi sever kimseye eksi noktanızı söylemeyin abinizide üzmeyin.
Abinin hareketleri ve davranışları normal değil umarım düzelir veya kimseye yansıtmaz bu huyunu kendi halinde yaşarsa daha iyi olur. Kimseye yapmasın böyle şeyler. Umarım iyi olursunuz düzelirsiniz.
İzmirde mi yasiyonuz Gebze İstanbul buralarda genelde görürüm travestiler giyerler bunu
Sizin kardeşiniz bi’ gadın abey
İşte biz kabul edemiyoruz o durumu, katil sapık olsun yine kabul ederiz ama diğer türlü olmaz
haklıymış bir dahakine fener maçını teklif et
Şakır şakır diyorsun yani
Arkadan yap
Sen yaptın galiba
He yaptim
Saçma bence böyle yapması işler neden var