bir de şöyle düşün mesela roller tam tersi olsa diye.
sen kız kardeşinin yaşında ol, kız kardeşin de senin yaşında olsun yani ablan olsun.
ablan eve her zamankinden daha erken geliyor, seni bir kız ile soyunuk vaziyette yakalıyor ve kızı döverek evden dışarı atıyor ve sana bağırıp çağırıyor çok ağır laflar ediyor. bir daha eve kimseyi getirmeni istemiyor. senin kimseyle olmanı istemiyor. bir kız sana dokununca ablanın zoruna gidiyor. reşit olsan bile seni reşit olarak bile görmüyor.
ne düşünürdün böyle bi durumda?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSadece kafa atıp bırakmışsın cok yanlış yapmışsın dişlerini götünden cıkartana kadar yamultmalıydın arada sersemler oturup basına bi sigara yakıp az kendine gelince tekrar tekrar dövmeliydin yüz en sevdigim calışma bölgesi sonrası göüs kafesi kaval kemikleri vede diz kapakları ete vurursan morarır gecer kemige vurursan bir süre sakat gezer az bile yapmıssın , simdi sana tavsiyem
kardeşine söyle o lahanayı cagırsın al karısına adam akıllı konus Gercekten seviyorum yoksa sadece derdi seks mi acık acık konus belki seviuordur gercekten bir tavsiyemde iyi gün olsun kötü gün gün olsun kardeşine bu durumu asla kızdıgın zamanlarda basına kakma hatırlatma emin ol o simdi senden Cook daha kötü hissediyordur kendini
, o lavuk saglam ayakkabı degilse bir daha döv bu sefer hastanelik olsun ama 👍00 Yorumla
Gençlik çok kötü çok.
Reşitmişmiş de istediğini yaparmışmış.
Sende kolanyag kapıda mendil tutuver bide..
Kız da erkekde istediğini elbette ki yapar. Ama bir utanma olur insanda. 18 yaşındaki kız gizli gizli yapar. Yakalandiysa ağlar. Utancından yüzüne bakamaz, tribinden değil.
Ne biçim bir gençlik yetişiyor, arsız, yüzsüz...00 Yorumla
+1 yılOğlum madem kendini haklı görüyorsun. Doğru şeyi ve haklı olduğun şeyi yaptığın için niye özür dileme ihtiyacı hissediyorsun. Ne olmuş dudağını büzüp sana surat yaptıysa! Bir ömür kaçacak hali yok ya. Önce doğru ve yanlış kavramı üzerine biraz düşün. Sonra kız kardeşinle ilgili meseleye eğilirsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
+1 yılBu konu sizin dini inançlarınıza, yaşam tarzınıza, kültürünüze göre iki farklı şekilde değerlendirilebilir.
1. Aileniz mahremiyet konusunda çok hassas ve bu şekilde yetişmişseniz, kardeşinizin yaptığı yanlış.
Eve erkek arkadaşını çağırmak sizin aile bağlarınızı, inançlarınızı, ve güveninizi sarsmış olabilir.
2. Rahat bir ailede büyümüşsünüzdür, erkek ve kız arkadaşınızın olması sorun edilmemiş, hayatınıza pek bir müdahale edilmemiştir.
Böyle bir durumda kardeşinize karşı yanlış bir tavır sergilemiş olabilirsiniz.
Hepimizin cinsel istekleri ihtiyaçları var, cinsellik yaşamadan daha doğal ne olabilir.
Eve getirdiğini yanlış bulsanızda tepkiniz ağır ve kötü olmuş.
Kardeşiniz sizden çekinen, sizden korkan bir insan olmasına izin vermeyin.
Anlayışla karşılamayı deneyin, yarın birgün başına kötü bişey gelince korkudan dahada büyük hataya sürüklenmesin.
Benim abim var destekçim diyebilesin ve size koşabilsin.20 Yorumlavalla dığer yorumlar umurumda değıl. senı anlıyorum çünkü benımde kız kardeşım var ve kolay empatı yapabılırım sanırım bende aynı teppkıyı verırdım kesın dalardım. bende çok kıskancım. ama kardeşımıde çok sevıyorum senın gıbı gönlünü alırdım sonrasında. ama bende senın gıbı dalarım yanı cıddı cıddı hatta bana ıyıkı erkek değılsın abım değılsın dıyor :D
31 Yorumla- +1 yıl
Sanada helal olsun 👏👏
+1 yılReşitsin diye de her b*ku yemezsin be
Neyse sen gönlünü al inatlaştıkça kız daha beter olur anlat ona durumu izah et normal değil yaptığın falan de ama zıt gitme bu defa da evden kaçmaya falan kalkar70 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılReşit olması böyle konularda rahat olmasını gerektirmiyor. Bu işin cinsiyeti yok. Bu tarz şeyler hoş değil. Etik de değil. Reşit olabilir ama şu an yaptığı şeylerin ceremesini yarın çekecek. Şu an o akla sahip değil. Büyüğü olarak yol göstermen gerekiyor. Kız olsun erkek olsun yaptığı yanlış kızmakta da haklısın.
10 Yorumla
+1 yılne kadar modern bi abilik 😀 yorumlara sa güldüm batıya bu kadar özenilmez sanki yurtdışında bi forumdayım gibi şu gevşek yorumlara bak 😀
ben abi olsam o adam sağ çıkamaz o evden zaten kız kardeşimi de ağzı kan dolana kadar döverdim
onu geç kadın halimle ben şu an kız kardeşimi öyle yakalasam saçını başını yolarım bacaklarını kırarım onun00 Yorumla
+1 yılSen istemiyorsun da saygı duymasan da göstermek zorundasın. Gönlünü almalısın elbette. Yarın öbür gün bir şey olsa kaçtığı değil; konuşabileceği abisi olmalı, değil mi?
34 Yorumla
Soran+1 yılZaten kardeşimle arkadaş gibiyiz yaş farkı az olduğundan. Sevgilisini de tanıyorum 1.5 yıldır beraberler. Ama cinsel hayatları olduğunu bilmiyordum kardeşimin büyüyüp böyle bir ilişkisi olduğu gerçeğini kabullenmek zor geliyor.
- +1 yıl
Oğlum o da insan neyini kabullenmeyeceksin cbxnsnns iyi olmanız için bunu kendi kafanda aşman gerek
Soran+1 yılKanka bir çocuğun benim güzelime elini sürmesi zoruma gidiyor. Tamam reşit kız illaki olacak biliyorum bunu. Ama erkek zihniyetini de sen biliyorsun birinin kardeşim hakkında çirkin emelleri olması yazarken bile sinirleniyorum
- +1 yıl
Haklısın, bu kıskançlık ya da kötü tabirle sahiplenme duygusunu anlayabiliyorum ama dediğim gibi aşman gerek; başka lüksün yok
+1 yılGönlünü alma hatasını anlasın reşit olması bunu yapabileceği anlamına gelmez o ne öyle? Evlenmelerini sağla. Hem dinimizce haram hem de reşit olması önemli değil, dinimizde böyle birşey var mı? Sen haklısın gönlünü alma ve evlenmelerini sağla
62 Yorumla
Soran+1 yılKanka göçmeniz biz hristyan annemle babam. Kardeşimle benim inancım yok. Yani sorun günahı sevabı değil.
- +1 yıl
Kankam peki sence bu yaptığı affedilir mi?
+1 yılBu nasıl aile ilişkisi böyle eve erkek getirmeler vs kimse tolerans da vermiyor bir abi olarak öğretmen gereken bu olmamalı.
40 YorumlaYa bu kadar sert davranmamaliydin reşit artik kendi kararlarini verbilir yanliş bi karar haklisin ama guzelce karsilayabikirdin bunu gönlünü al yanliş diye konuş
20 YorumlaKız kardeşin yanlış yapmış ya bence bi abi olarak kızmakta haklısın ama gönlünüde almaya git bence.
50 Yorumla
+1 yılBilemedm ki ya Evli degil sonucta illa iliskiye girince sorun olmuyo diye bisi yok Kim olsa kızardı
32 Yorumla
Soran+1 yılBen evlilik öncesi ilişkiye karşı değilim. Ben de yapıyorum ama benim can parçama birinin el sürmesi zoruma gidiyor sadece.
- +1 yıl
Yaani sen evlilik öncesi iliskiyi hic sorun etmiyosan karismana da gerek yokmuş Sonucta senin birlikte oldugun kızların da abileri olablr aynı sey
- Aile & Toplum konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılben seksten nefret ederim ama abim bana öyle bişey yapsaydı ben tokat atardım evi terk ederdim v. s.
hadi diyelim ki böyle bişey yoktu üstünü değiştiriyodu o zaman napardın10 Yorumla Bence birini sevebilir aşık da olabilir ama işi bu derece ilerletmesi doğru değil diye düşünüyorum. Tabii ki kız olduğu için felan değil.
Kızlar erkeklere göre daha hassas. Bir erkek ne kadar güvenilirdir bu konuda şüpheliyim. Kızı kullanmak niyeti felan da olabilir. Erkek sonuçta😒😒00 Yorumla
+1 yılSen çok güzel bi abisin ya 😊 şimdi git bunu güzelce sebepleriyle birlikte güzel kardeşine anlat. Evet seni anlıyorum ama benim güzel kardeşimi kimse üzsün istemiyorum vs vs anlat
01 Yorumla- +1 yıl
Süper ya sevindimm 😍
+1 yılHakli artık reşit. Sen yapabiliyorsan o da yapar. Karışma kiza. Ha yapma şekli yanlış mı evet ama üzerindeki anne baba baskısını düşün. Çevre baskısını düşün
00 YorumlaYani kendince sende haklısın ancak abi gelme diyorsa sende ne gidiyorsu ne dostum onunda ihtiyacı var bırak kasma bu kadar
05 Yorumla
Soran+1 yılOlum öyle de benim biricik güzel kardeşime adamın birinin elini sürmesine katlanamıyorum. Yok yani mantıklı düşünmeye çalışıyorum reşit sonuçta kendi kararı diyorum ama olmuyor canımdan bir parça bu kız ya
Reşit olması elin çocuğunu eve getirmesini gerektirmiyor. Bu ne genişliktir yahu edep diye birşey var
10 Yorumla
+1 yılLa olur mu öyle şey. O zaman reşit diye hamile kalsın karışma. Öyle saçma şey mi olur
20 Yorumla
+1 yılEvi 2 dk boş buldu erkeği attı eve 😂 dikkat et kendine gece malzemeye kaynar su bile döker
20 Yorumla
+1 yılBırakın insanlar sevişsin ya.. başlarım tutucu islam kafasına
04 Yorumla- +1 yıl
yok abi sonuçta kıskanmış kız kardeşini
- +1 yıl
Yani tabi kıskanması normal, ama çokta üstüne gitmemek lazım
- +1 yıl
aynen
Soran+1 yıltutucu da islamcı da değiliz. çocuğun birinin kız kardeşime el sürmesi düşüncesi beni rahatsız ediyor. reşit kız kendi tercihi biliyorum ama kabullenmek zor canımdan bir parça sonuçta o.
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılGönlünü alma. Hatalı olduğunu anlayıp o senden özür dileyecektir.
12 Yorumla- +1 yıl
yoooo ben seksten nefret ederim ama abim bana öyle bişey yapsaydı ben tokat atardım evi terk ederdim v. s.
- +1 yıl
@gulsuberenkolsuz Evi terk edeceksin ama abinin evinde yaşamıyorsun. Babanın evinde yaşıyorsun, evi terk ediyorsun. Sesten neden nefret ediyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılYav ne bu bela ya en resitim diyip zina yapmalar😐 biz napcaz evlenmeden harama bulaşmiyoz ama millet yapıyor evleneceği zaman da diktiriyor offf Allah sonumuzu hayır etsin
15 Yorumla
Soran+1 yılKanka konu o değil. Ben evlilik öncesi ilişkiye karşı değilim. Kardeşimin de cinsel hayatı olabilir biliyorum. Ama olmasın aw ya olmasın kimse sürmesin ona elini
Cevap sahibi+1 yılSende bir öyle bir böyle diyon ama evlenmeden sx olmaz yav haram evlilik yok ortada normal bir şey değil ki ama günümüzde normalleşti
Soran+1 yılKardeşim de ben de müslüman değiliz. Benim de ilişkim olurken kardeşime senin olamaz demek cinsiyetçilik olur. Ama işte birinin ona elini sürdüğü gerçeği zoruma gidiyor diyorum ben.
Cevap sahibi+1 yılSenin sevgilinin de abisi vardır yani empati yap 🙄
Soran+1 yılabisi yok ama olsaydı da boynumu büker yerdim dayağımı
Muhtemelen ben de aynı hissederdim. Çünkü bazı abilerin gözünde kardeşleri melek.
00 Yorumla
+1 yılGönlünden geçene bir şey diyemem ama kanun kardeşinden yana
00 Yorumla
+1 yılne geniş insanlar var mq
111 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılBirlikte yapın lan daha zevklí olur , burda destek veren kızlar da aynı kardeşin gibi l. asarrrr olmuş,
00 Yorumla
+1 yılYa bence gönlünü alman lazım yani benim abim böyle bir şey yapsaydı benden özür dileyene kadar bir daha yüzüne bile bakmazdım
312 Yorumla- +1 yıl
Sevgilisini eve atmış skisiyor , birde özür mü bekliuor yuh yaniii
- +1 yıl
sevişmek suç mu anasını satayım istediğimle sikişirim asıl abim kim oluyor da benim ilişkime karışıyor
- +1 yıl
Vay anasını ben bile senin kadar skisken değilim ya, kızları düşünürdüm demekki yanlış yapiyormusum
- +1 yıl
Ya gerçekten ortalık mankafa kaynıyor
- +1 yıl
Ya abim eve kız attığında ben kızı tartaklıyor muyum e o zaman o da bana karışamaz ayrıca bu benim ilişkimdir benim özelimdir sadece aynı kadın bizi doğurdu diye benim işime karışamaz
- +1 yıl
Lan kesin beee, olum sana mı kald kıza ahlak dersi vermek, sanane bananne kime isterse ona versin
- +1 yıl
Müslüman değilim ama olsam bile bunun cezasını kesecek kişi abim değil tanrıdır. Abime bu noktada sadece halt yemek düşer.
- +1 yıl
ya aranızın düzelmesine gerçekten çok sevindimm umarım aranız bir daha bozulmaz gerçekten ama gerçekten bu olay için üzülmüştüm ama şimdi çok mutlu oldum
onun kendi iradesi var sen ona akıl vermelisin tabiki ama o istemiyorsa da saygı duyup destek olmalısın herkesin kendi hayatı.
20 Yorumla
+1 yılKnk sıkıntı olmaz git gönlünü al. Benim erkek kardeşim de geçen eve kız atmıştı bende eve gelince biraz şaşırdım ama sesimi bile çıkarmadım😅. Rahat rahat devam ettiler işlerine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam ikisini de dayaktan gebertirdim iyi sabretmişsin
00 Yorumla
+1 yılhaklı bence al gönlünü reşit sonuçta hep olacak bunlar sen engellesen bile senin görmediğin yerlerde olacak
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. kendinde yapıyormuşsun ne yüzle karışıyorsun?
50 Yorumla
+1 yılEvlilik öncesi böyle şeylere karşıyım. Haksız değilsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDostum sen yapıyorsan başkasının kızına kusura bakma ama kız kardeşinede yapiyorlarsa bişey demeye hakkın yok
21 Yorumla- +1 yıl
Doğru cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız kardeşinizin bunu sizle beraber yaşadiği evde yapmasi hata bence. Reşit sonuçta istediğini yapabilir ama bunu keşke beraber yaşadiği evde yapmasaymiş bence.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrica sizde evlenmeden başkalariyla ilişkiye giriyormuşsunuz. Bu yüzden ilişkiye girmesine bu kadar da tepkili olmayin sonuçta sizin ilişkiye girdiğiniz kişilerinde ailesi var. Yani kisacasi sadece bunu beraber yaşadiğiniz evde yapmasini yanliş buldum.
+1 yılSende biraz yardım at içini boşaltmasına oda azıyo sonuçta
00 Yorumla
+1 yılHacı normal değil kızın gönlünü al ama yaptıkları yanlış kız kendine bi hata verebilir
00 Yorumla
+1 yılBen olsam agiz burun kirardim
20 Yorumla
+1 yılkarışman saçma olmuş sanki sen yapmıyon
10 Yorumla
+1 yılO kadar fake ki buram buram
00 Yorumlanasıl ya neyse gzkisn sormam buradan of
00 Yorumla
+1 yılSadece elini sürmemiş anlaşılan 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıltrollll yoksada yani trol degilsede iyi yapmişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeden yarıçıplak arıyorsun dışarı
00 Yorumlaiyi yapmışsın bence haketmiş kardeşin
20 Yorumlaİyi yapmışsınız karışmayın birdaha
10 Yorumla
+1 yılAile faciası
10 Yorumla
+1 yılKarışmaman gerekirdi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 861 cevap paylaştı.
+1 yılhmmm al ama kırma
00 Yorumla
+1 yılKardesindede hata
00 Yorumla
+1 yılVay anasini ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOy oy evlerden ırak
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri