AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Birilerinden seni anlamani beklemeyi birakmalisin. Kimse anlamayacak çünkü 🙌 Kendini sevmen ve kendinin en iyi dostu, sırdaşı, ailesi, sevdiği olman lazım. Aile, sevgili, arkadaş vs herkesten her şey gelir. Özüne dönüp kendinle kal. Kimseden bişey bekleme tavsiyem 🙌
(Aynı şeyleri yaşadım ve ailem de dahil herkesi arkamda bıraktım. Guvenebilecegim biri olur mu bilmiyorum ama olsa bile önce kendim demeyi öğrendim)
Bunca şeyi yazdın madem kendinde beni görüp anlamayı deneseydin ya bak aynı şeyleri yaşamamışiz buraya yazdım kadar yazmadiklarim da var emin ol eğer beni biraz anladiysan normalden yazarsın merak etme kötü birisi değilim neler yaşadımi duysan şaşırisin belki bunu okuduktan sonra yorum atacaksın veya hiç cevap vermiceksin ama en azından tanı ve yaz derim çünkü cidden çok ihtiyacım var
Hepimiz bir çok acılar yaşıyoruz. Bunları yaristirmayalim 🙌
Önemli olan çözüme odaklanmak. Ben de ağır şeyler yaşadım. Ve atlatmak hiç kolay olmadı. Şu anda hala terapi alıyorum. Çünkü ailem bana onca şeyi yaşatıp hâlâ peşimi bırakmıyor. Ve onlarla nasıl mücadele edebileceğimi bilmiyorum. Keşke elimden gelse de hayatımdan tamamen çıkarabilsem hepsini. Sözün özü, problemlere değil çözümlere odaklanmaya calis. Tek başına yapamiyorsan yardım al. Ben alıyorum. Ve çok iyi hissettiriyor bana. Spor yap. Kendini mutlu hissettirecek şeyler bul. Ama başkalarına minnet etmemeni tavsiye ederim. Tekrar aynı şeyleri yaşayacaksın çünkü biliyorsun 🙌
Bak diyorsun ki birilerine güvenene kadar diyorsun belki bende çok acılar yaşadım için seni anlayabilirim belki allah beni çıkardı karşına şimdi sen beni elinin tersiyle it yazma tanışma ondan sonra da allahim neden birisini nasip etmedin veya güvenecek birisi karşıma çıkmadı deme çünkü ben seni şu an çok iyi anlıyorum ayrıca ben acıları yaristiralim demedim sana madem sende çok acı yaşadın beni anlarsın dedim
Öyle bir beklentim yok ki. Belki oyle biri karşıma çıkar, belki de çıkmaz. Bundan sonra önemi yok. Ailen bile yarı yolda birakmisken başka insana nasibim gözüyle bakamam 🙌 Bir tek kendim varım. Başka biri olur ve bana o güveni verirse elbet gelir yürürüm onunla aynı yolda. Ama kimseye, hep hayatımda kalacakmış ve beni hiç yaralamayacakmis gibi güvenmem artık. 👌
Bak güvenmemeni çok iyi anlıyorum çünkü iki gün önce bende çok büyük bir sarsıntı yaşadım hemde sözleri çok inandırıcı geldiği birisine ayrıca ailem bile bana yanlış yapmışken diyorsun ya o ailenin karakteri bunun için önüne çıkan nasibi engellemek yanlış ayrıca öyle birisi karşıma çıkarsa diyorsun belki de ben çıktım diyorum işte sen bunu anlamak istemiyorsun buradan mi asla deme sende burdansin bu seni kötü birisi mi yapıyor hayır beni de kötü birisi yapmıyor inan sandindan fazla acı yaşadım şöyle yapalım bana burdan normalden yaz biraz dertleşelim baktın bir hatamı görürsen en fazla engellersin yok dersen de saygı duyarım ama sen beni anlamiyorsan bu kadar çok acı çekmiş birisi olarak seni kimse anlamaz
Iyi akşamlar.
İşte sen bile o kadar acı çektiğin halde beni anlamiyorsan seni kimsenin anlamasını ve kimseye güvenmeyi bekleme sana da iyi akşamlar he bu arada benim annem babam ben 16 yaşındayken ayrildi aile sevgisi göremedim ben sevdim kız beni askerde terk etti askerden kaçtım onun için uzaktan bir başkasıyla el elle gördüm annemle tartıştık altı ay sokakta kaldım babam desen başkasıyla evlendi defoldu gitti annem desen alkol içiyor gözümün önünde eriyip bitiyor babam desen annemi gözümün önünde bağladı küçük yaşta neyse ya aman boş ver kime ne anlatıyorum ki iyi akşamlar