Kendini görümce sanan akraba bozuntularından bıktım?

3,5 yıldır birlikteyiz ve sözlendik 🥰

Sözümüzde o anın güzelliğinden hiç bir şey görmemeye, duymamaya karar vermiştim ama bu mümkün mü? Hayııırrr.
Sözlümüm kuzenleri sözümüze söz kesilirken gelmişlerdi, o saatten sonra niye gelmişlerse zaten onu da anlamış değilim neyse işte , bunlar geldiler kapıdan içeri girdiler Allah’ım bir sürat sanki cenaze evine gelmişler gibilerdi 😡 Neyse tabi ben görmezden geldim ondan sonra iş fotoğraf çekilme kısmına geldi adı üstünde söz olduğu için gelinle damat yan yanaydı yani benle sözlüm Allahım geldiler çocuğun içine içine girdiler öyle fotoğraf çekildiler cıkcık Sonra bir de sözlüm’ün kuzenleri ona , tebrik ederim çok yakışıklı tatlı olmuşsun dediler ve benim yanımda gözlerini belerte belerte geçtiler Ve beni kimse tebrik bile etmedi sanki ben onların tebriğine kalmışım da Kendilerini ne sanıyorlarsa artık aa pardon görünce sanıyorlardı 😅

Ya burada anlatamıycağım bayağı bayağı şeyler oldu ne bileyim onlarda belki uygulamayı kullanıyolardır falan o yüzden böyle çirkef gelin gibi gözükmek istemiyorum ama her an çirkefleşebilirim de bu belki anlattığım küçük bir konu ama inanın daha büyükleri de var o yüzden kız erkek fark etmeksizin size soruyorum benim bunlara nasıl davranmam gerekiyor bana lütfen bir fikir bir akıl verin..

sözlüm 3 erkek kardeşler abla kız kardeş yok

o vıcıklığı yapanlarda 30yaşında çocukları olan kocalarını boşamış olan kadınlar

dünyada çok haya bilmeyen ve enstest insan mevcut ben herşeyi herkesten beklerim ne demek istediğimi anladınız bence

Güncellemeler
+1 yıl
Bir de dedikodumu yapmışlar elbisem hakkında açık diye ve de evimiz için küçük demişler sanki kendileri sarayda yaşıyorlar kodumn gancıkları ya 125m2 bir ev görmemişler bu zamanakadar, milletin kötü evlerinde kirada oturuyorlar bir de benim oturduğum bize ait olan bizim olan eve laf yapıyorlar
Kendini görümce sanan akraba bozuntularından bıktım?