@ooylesinebirix yok ben bir kadına merhaba demeden önce yemek yapmayı bilip bilmediğini soruyorum o yüzden kafam hep rahat. hayatımda yemek yapmayı bilmeyen kadın yoktur yani öyle diyim
Sizde kendi görevlerinizi yerine getirebilir misiniz bakalım. Adamlık da çok azaldı iyi ki kadınlar para pul diye yiyip bitiriyor sizi evlenirken. Yemeği herkes yapar mesele adam-kadin olabilmek sadakat
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Artmıştır belki de
maalesef çok arttı. erkeklerini elinde tutamıyorlar sonra vay efendim neden aldatıldık? yemek yapamazsan tabii ki aldatılırsın
Yemek yapamayan kadınım demesin
Yemek için mi başka kadınla birlikte olması normal. Öğrenir yapar esini mutlu etmek icin beraber yaparlar aldatmak icin bahane aramayin ( :
@ooylesinebirix hanımefendi, öğrenene kadar kuş kafesten uçuyor maalesef
Cok yaşandı sanırım. Seven insan aldatmaz kardeşim. Nokta
@ooylesinebirix yok ben bir kadına merhaba demeden önce yemek yapmayı bilip bilmediğini soruyorum o yüzden kafam hep rahat. hayatımda yemek yapmayı bilmeyen kadın yoktur yani öyle diyim
Yemek yapmayı bilsin sadece ya diğerleri eksikse ( : ilk şart yemek değil güven sadakat sevgi yemeği İnterneti açan herkes yapar
@ooylesinebirix tabii ki sana katılıyorum ama yemek olmayınca olmuyor işte. erkekleri biliyorsunuz aç ayı oynamaz
Ben çevremde çok görüyorum kadinligin hakkını veren yemekler yapan ama aldatan kocalarını da görüyorum çocuğu için sabreden kadınları da
Normal nüfus arttı matematiğin yok mu
yemek yapmayı bilmeyen insan acizdir
Karısal istatistikleri baz aldım vanilyalı pancakem
ilgimi çekmiyor
Yemek Yapmayı bilmeyen karılarda benim ilgimi çekmiyor bb:)
Hayır amcalar yemek yapmayı bilmeyen insan kendine bireyim demesin aciz misin nesin
Tamam ablacım biliyosun anladım:)
Zaten böyle üslubu düşüncesi olan erkeği kadin koca diye almaz ( :
@ooylesinebirix +999999
Hemen saldırmaya başladınız bravo size
saldırına alkış mı tutacaktık dingil
Bak şimdide hakaret cehalet kokuyorsunuz
size erkeklerle mutluluklar az bekleyin kendinize robot satın alın
Ruh hastası derdin her neyse özelden yaz
son sözüm.
Umarım bu genel olarak son olur
Sizde kendi görevlerinizi yerine getirebilir misiniz bakalım. Adamlık da çok azaldı iyi ki kadınlar para pul diye yiyip bitiriyor sizi evlenirken. Yemeği herkes yapar mesele adam-kadin olabilmek sadakat
Boş yapıyorsun
Kendileri kaybeder birader
Reis yemek yapamayan karıylada olmaz zaten:)
Kanka yemek yapmayan bir kariyla kimsenin işi olmaz kendi görevini yerine getirmeyen birini kimse evine hanım yapmaz
Aynen
Çok konuşma cüzdan hem çalış hem yemek yap
Tamam ablam
Heh şöyle aferin
:) ok
Kadınlığı bilen kadın son yıllar da çok az kaldı.
azaldı