Ne zaman ders çalışsam profösör mü olacaksın sanki ya da senin ders çalısmana gerek yok diyor yani adamın benden bi beklentisi yok ama ailede de en çok çalışan benim ve kimsenin de gözüne gelmiyorum 3 gün önce Uludağ gezisine gitmek istedim bana dedi ki ne işin var gerek yok ben de dedim ki baba herkes gidiyor ben de gideyim araştıralım oteline kadar arastırdı ve bugün bir baktım kontenjanlar dolmuş nedense erkek kardeşlerim istediklerini yapıyor kardeşim tatile gitse babam hemen izin veriyor ya bu ayrımcılık değil mi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Babanızı dinlemeyin derslerinize odaklanın hayat sizin hayatınız babanız öldüğünde okumadım diye dertlenmeyin.
Ama size de yaranamıyor babanız , beklentisi olunca benden çok şey bekliyor diyorsunuz beklentisi olmayınca burada dertlice soru paylaşıyorsunuz.
Ayrımcılık yaptığının farkında olduğunuzu dile getirebilirsiniz.
İyi günler. 🌹
Hanımefendi ben şu an üniversite okumaktayım çok fazla genelleme yapmışsınız herkes birbirinden farklı özelliklere sahip ben isterdim ki babam benim üzerime fazla düşsün yüzme kursuna git kızım, tenis kursuna git, bak gezileri kaçırma falan filan bunu erkek kardeşlerime daha fazla yapıyor bu benim çok zoruma gidiyor çok
Onun amacı farklı aslında erkek ortamına sokmamaya çalışıyor yaptığı çok yanlış çok korumacı davranıyor ne kadar anlatsam söylesem hiçbir şey degismiyor hep aynı
Reşitsen git kendin babana kalırsa hayatın çöp.
Evet sanki hiçbir şey yapmamı istemiyor kızım dibimde otursun bana çay versin yeter ama erkek kardeşlerime gelince de sizin şirketi ayakta tutmanız gerek kendinizi geliştirmeniz gerek yurt dışına göndereceğim sizi bilmem ne sizce haklı mıyım ben
Ve bu arada ben gerçekten dindar bir insanım şu ana kadar erkeklerle konuşmuşluğum bile yok bana güvenmesi gerek günümüz kızlarıyla kendimi karşılaştırınca gerçekten çok fark var ve babamın bu şekilde düşünmesi ben inanılmaz üzüyor
Bana çok inandırıcı gelmedi ama haklısın.
İnandırıcı gelmeyen nedir onu anlayamadım
Babanı dinleme derslerine odaklan ve kendini o evden o insanlardan kurtarmaya bak, bunun yolu da üniversite. Çok çalış, iyi bi üniversite iyi bi bölüm kazan, mesleğini eline al gönlünce gezersin
Şu an üniversitedeyim İngilizce psikoloji okuyorum
Fakat bu durum beni üzüyor ailede kızları pek görmüyorlar başarılı olsalar da gideceklerini düşünüyorlar yani
Aile evinde mi kaliyosun? Aile yanında üniversite okumak büyük pişmanlık
En büyük torun benim ve bugün beni görmezden geldiler benden sonra erkek kardeşim vardı ona dediler ki senin bayrağı başlatman lazım falan ama en büyük benim ben niye duruyorum?
Evet aile evindeyim bizim durumumuz çok iyi babam bu yandan asla bir şeyi kısıtlamaz ama bana ve erkek kardeşlerime aynı davranmıyor bu konuda
Onların dediklerini ciddiye bile alma, mesleğini eline alır onlardan uzaklaşır ve bu sacma laflarını duymamış olursun
Doğru ama hep beni gezilerden de kısıtlıyor gerçekten artık bıktım ya
Klasik Türk aile yapısı. Tek kız sen değilsin böyle maalesef, sabret üniversiten bitene kadar
Her şeyi en ince ayrıntısına kadar srastırıyor
Şu an odama geçmiş ağlıyorum sinirden
İstediğim gezi babamdan dolayı kontenjanı doldu gerçekten lanet olshn
Çok üzgünüm elimden bi şey gelse keşke ama senin cabalamaktan başka caren yok, onlara muhtaç olma asla
Teşekkür ederim sağ olun 🌺🌺
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!