Ailede ciddi psikolojik sıkıntısı olan kişiyi nasıl ihbar ederim veya ne yapabilirim?

arkadaşlar öncelikle merhaba herkese. 18 yaşındayım ve üniversite için yurt dışına hazırlanıyorum evde annem ablam yaşıyoruz, babamla annem ayrı. ablam 25 yaşında ve 16 yaşından beri psikolojik sıkıntıları var, intihara iki kez kalkıştı. üniversiteyi geçen sene son sınıfta bıraktı bölümünü sevmediği için ve şu an iyice delirmiş durumda. babamla hiç sağlıklı bir ilişkileri yok aynı şekilde annemde. şu an ablam tekrar üni okumak istiyor bu sefr yurt dışında ama babam asla ama asla kabul etmiyor bırakıcagını bildigi icin. şu an sadece tek problem. bu değil. ablamın istediği hiçbir şey olmayınca hastaneye gidip sakinleştirici alıcak kadar ciddi sinir krizleri geçiriyor. 2 sene önce anneme zarar verdi, ve annem şu an çökmüş durumda. bende sıkıntı çekiyorum. her an her şeyi yapabilecek bir kafada ve her akşam aynı krizler her akşam aynı gürültü komşular sürekli şikayet ediyor utanıyorym artık. en çok anneme üzülüyorum her gün ağlıyorum ve cidden artık ben bu konuya bir çözüm bulmak istiyorum. ablamı seviyorum ama gerçekten artık ben bile hayattan bıkmaya başladım artık, annem ablam yuzunden depresyonda o da ağlıyor, ve korkuyor kendi fiziksel sağlığından. lütfen bana yardım edin lütfen

Ailede ciddi psikolojik sıkıntısı olan kişiyi nasıl ihbar ederim veya ne yapabilirim?