Feminizm saçmalığı dan
Özgürlük adı altında ciplakligi yerdigimde
Nikahsız ili... şkilerden bahsettiğim zaman en çok kadınlar tepki gösteriyor
Kadınlar şunu anlamuyor vucudumuz değerlidir. İlgi için vücut sergilemek et pazarlığı dan başka hiç bir şey değildir
Nikah kadının güvencesidir siz erkeklere nikahsız iliş... kiye girdiğinizde erkek sizinle ciddi düşünmez ve değerinizi kaybedersiniz
Kadın çok erkekle iliş.. ki yaşadığında duygu yoksunluguna sebep oluyor
Erkekler zaten zalim yaratıklar ve size aşığım kisvesi altında sizden faydalaniyorlar
Oysa nikah kadının güvencesidir erkek gitmek istese bile bir bedel öder
Annemin bu sözü aklımdan çıkmaz seven erkek gelir seninle evlenir sevmeyen erkek seninle sokakta iliş... ki yaşar.
Sonra kalbiniz kırılıyor, hamile kalıyorsunuz ve kürtaj oluyorsunuz iki günah birden yukleniyorsunuz ne gerek var zinakar ve katil olmaya.
Evlenin evlenmeyi talep edin eğer evlenmeye yanisiyorsa seviyordur yanasmiyorsa seni bir mendil gibi kullanıp atacaktır.
Tatlı sözlere değil eylemelere bakın. Erkeğin sözlerine değil sizin için yaptıklarına bakın. Bir erkek Bir kadın için yatırım yaptığı zaman baglanir
Denk gelen olmuştur ben o kadın için şunu bunu yaptım terk etti diye yaptığı şey kadın için maddi manevi şeyler.
Kadınların, erkeklerin sinsi sözlerine karşı uyanık olmaları lazım ve kadın bedeni değerlidir sergilemeyin. Erkekler eşinize göz kulak olun onunla ilgilenin ki başka erkeklerin ilgisini çekmesin vesselam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer