Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlattıklarının aynısını yaşayan o kadar çok kadın var ki.
Gençlikte ya baba evinden kaçmak için, ya da aşığım diyerek çulsuz, kültürsüz adamlarla evlenip hayatlarınızı karartıyorsunuz.
İki gönül bir olunca samanlık seyran olur lafını ortaya ilk atan kişi tüm bu insanların ahını alıyor işte01 Yorumla
Soran+1 yılBelkide evet haklısınız keske hiç evlenmeseydim
En İyi Cevaplar
+1 yılKendin varsın ve çocukların Atatürkü kurduğu bu cumhuriyetite ve kadına söz hakkı vermişken senin böyle düşünmen doğru mu yıpranmış bir ilişkiye nereye kadar ilerleteceksin zarar gören çocukların ne olacak katlanmak zorunda değilsin yavaş yavaş adım atarak hayatının kurabilirsin iş bulur çalışırsın kendine olan cesaretini alman gerekir
01 Yorumla
Soran+1 yılYapicam bi yerden basliyacam
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. kimsem yok diye katlanma
boşan hayatına bak
sen bu kadar aciz misin. ayakların üstünde duramaz mısın zavallı mısın. bu seni utndırmıyor mu. kölelik yapmak ne utanç verici
oysa allah kadına da boşanma hakkı verdi. size güvendi023 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz ama kimsem yok nerden basliyacagimi Bilmiyorum çocuklarım okuyor
- +1 yıl
bakın bu sitede bir bayanla tanışmıştım. kocası aşırı şiddet uyguluyor kadını dövüyordu
onu kurtardım. şu an çocukları da mutlu kendi de mutlu refah içindeler
siz özgüven kazanmanız gerek. . kimseye köle değilsiniz
şun unutmayın. çocuklar mutsuz bir evlilik ortamında daha çok kötü etkileniyor
boşandığınız an daha mutlu olurlar
Soran+1 yılBu adam beni rahat bırakmaz kaç kere bıçak aldı beni öldürmeye çocuklar ağlayınca birakti
Soran+1 yılBen uzağa gidicrm yani bilmiyorum. Başımı alıp kaybolucam
- +1 yıl
@ladycurio
öncelikli olarak özgüveni ve hukukuki haklarını bilmeme gibi sorunlar vardı
buna dayak attığı gün ben bunu hastaneye yönelendirdim. darp raporu için
ama uyardım. işleme koymasınlar boşanma davasında kullanacağını söyle dedim darp raporu aldı ama işleme koynadı
ayrıca tehdit konularını telefona ses kaydı al ya da mesajla olursa mesaj kayıtlarını al dedim
avukat ayarladım. tüm verileri kullandık.
adam uzaklaştırma aldı. boşandılar. ne ilginçtir adamın kendi evinde kalıyor ama adam evinden uzaklaştırıldı
bu yalan değil her türlü ispatlarım.
yaşandı
ve yaşanıyor
şu an kadın adamın evinde çocukları ile kalıyor
hafta sonları yani tatilde çocuklar babasına gidiyor
hafta içi annelerinin yanında
çocuklar çok mutlu
hatta hafta sonu babalarına gitmek istemiyorlar. ama ennesi zorluyor o babanız görmesi gerek diye.
durum bu
hukukui haklarınızı bilin.
Soran+1 yılHaklisiniz basaricam yapicam
Soran+1 yılBen aşık değilim asla yok böyle bisey kabul edemem yani kimseden alamam bisey
- +1 yıl
Eğer böyle bisiye vesile olduysaniz Allah razı olsun sizden ama şöyle durumlarda var adaletede güven olmuyor bizim bi tanidik kadının canına kast etti hatta fazlasıyla ispatlandı adamı içeri aldılar en fazla 1 ay yattı geri çıktı kadının hala can guvenligi yoktur hatta geçen yine şiddet uygulamis bosanmalarina rağmen hala tehdit bilmem ne... haberlerdede cikiyo zaten kadın ölmedigi sürece içerde tutulmuyo ya da ağır bı ceza verilmiyo bu yüzden bazı şeylere cesaret edilemiyo gerçek adalet saglanmiyo 😏
Bu yüzden kadınların ekonomik özgürlüğünü almadan evlenmemesi gerek. Üzüldüm adınıza ama elbet bir yolu olmalı. Bir işe girip bile belki yaşadığınız şehir uygunsa geçinebilirsiniz. Mutsuz evliliği sürdürmemek gerek.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
İşte gençlikte hep kızlara sizin mecbur okumanız gerek denilen nokta bu noktaydı tabii ki sizin zamanınızda okuma imkanınız olmayabilir herkesin şartı bir değildir yani bunu onunla konuşmalısın bir de sana bir tavsiye vereyim yarın ne kadar işe yarar bilmiyorum ama bir imkanın olmadığı için söylüyorum ona karşı böyle her istediğini yapma mesela cinsellik olsun her dediğinde birliktelik yaşamaya bahaneler uydur yani demek istediğim kendini ona harcama onun için böyle vazgeçilmez gibi veya kendini ağırdan aldır anlatabildim mi erkeğe ne kadar yüz vermezsen senin peşine düşer ona karşı biraz sen de sert olmaya çalış ona değer vermediğini biraz da olsa hissettir o yavaş yavaş sana dönecektir emin ol bir de kocanızın hayatında pek stresli bir şey olmuyordur rahattır onun için size karşı böyle bir ihtiyacı yokmuş gibi sizi ezmeye çalışır ama emin olun O da bir gün zora düştüğünde size dönecektir sizden destek almak isteyecektir yani vesaire vesaire işin özü kendini ona ağırdan alır
24 Yorumla
Soran+1 yılÇok kaba biri yani 1 ayda iş değiştiri çocukların yükü. benim üzerimde okul vs yardim alıyorum o paramı bile alıyor elimden ben iyi oluyorum azarliyor ya da rencide ediyor
- +1 yıl
Bak sana bir tavsiye vereyim mi onu dışla ona karşı gerçekten iyi olma biraz sert olmaya çalış yani belki bu senin için biraz zor olabilir onun rencide et nasıl desem mesela kokuyorsun falan diye böyle gerçekten rencide edici şeyler çok agresif sinirli biri ise şiddet yapabilir belki direkt söyleme de şakasından diyormuş gibi alttan alttan encide evlisiniz illa bir cinsel birliğiniz oluyor cinsellik üzerine rencide et ya sen daha iyi bilirsin kocanı Ben ne seni tanırım ne onu dediğim gibi sen onu aşağılamaya başladığında o senden alçaktaymış gibi hissedecek kendisini ve sana değer verecek bu psikolojide böyledir ve aldığımız psikoloji derslerinde de böyledir bir kişiyi rencide etmeye başlarsan o kişiyi senin altında olduğuna inanır yani sen ondan Üstün duruma gelirsin ve bu da onun ilgi çekiciliğini artırır ani bu durumda sonrası nasıl olur eğer bu dediklerim işe yararsa En azından sana karşı kötü şeyler yapmaz bazı huylarından vazgeçer çok iyi davranma ona bak iyi davrandığın için seni azarlıyor çünkü neden zaten O diyor ki bu elimde istediğim zaman her şeyi yapıyor yumuşak da davranıyor bunu elde ettim zaten diyor bu sefer sana değer vermiyor yani ona iyi davranma rencide et demek istediklerim bunlar
Soran+1 yılBunları yaptım bazen şaka bile yaparım üste çıkar bana kilolusun seksde iyi değilsin vs Özbek kadınla 2 sene yaşadı geri geldi kadın beni aradı çık aramızdan diye ben git dedim o kadına yeterk benim yakamdan dus
- +1 yıl
Bir şey söyleyeyim mi Bir dahakine gidemezsin işte onunla olamazsın gibisinden şeyler yap çünkü o senin her dediğini tersini yapmıyor mu çok basit bir şey aslında dışarıdan çok kolay gözüküyor bu çözümün yolu ama sen biraz dara girmişsin işte gidemezsin de çocuklara kim bakacak diye şöyle böyle de o kadını bırak falan de O onun üstüne daha çok gidecektir O kadına o kadına daha birlikte olacaktır bırak ne halt yerse yesin gitsin o kadınla olsun sen de kadına bırak kocamın peşini falan gibi şeyler söyle o da daha fazla seninle işine üzerine gelsin eşin de zaten sen her dediğinin tersini yaptığı için Özbek kadında zorlarsa gider o kadınla yaşamaya devam eder belki de seni boşayabilir inşallah boşar sen de kurtulursun yani bunları yaparsan iyi olur %70 %80 sonuca ulaşırsın baktın hiçbir şey işe yaramıyor hayatına onunla sürecek takmamaya başla yani aldırma çünkü Ömür geçmez bu şekilde ama dediğimi yaparsan iyi olur işte o kadının peşini bırak de kadına ara kocamın peşini falan bırak de kadın bu sefer kocanın üzerine daha da gider onunla birlikte olmak ister kocan da sen onu bırak dediğin için hep senin dediğinin tersini yaptığı için seni sevmediği için aslında aşağıladığı için Özbek kadınla birlikte olmayı daha da çok ister onlar zaten kendi başını yerler merak etme seni de boşamaya falan kalkarsa eğer inşallah ki kalkar bu dediklerimi yaparsan büyük ihtimalle kalkacaktır En azından senden kurtulursun madem hiçbir desteği yok ufak bir nafaka kendi başının çaresine bakarsın dul maaşı falan yani illa destek çıkan olur
+1 yılYanlış birisine denk gelmişsin bunun kadının çalışmamasıyla alakası yok zaten bu erkekler kadın çalıştığın da maaş kartına çöküyor.
Altın bileziğini koluna tak kimseye muhtaç ve köle olma derler ama asıl kölelik ve muhtaçlığın daniskasını çalışan kadınlar çekiyorlar
calışan kadınlar ev geçindirmek zorundadır
Eşlerinden hem para alamıyor hemde sevgi kırıntısı için ihtiyaçlarını karşılamayan bir erkekle evliler iğrenç
calsımayan kadın eşinden para alamıyor mantığıyla bakanlar çalışan kadınlar eşinden para alabiliyormuş mu ki…Üstüne birde parasına çöküyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu yüzden evlilik düşünmüyorum erkeklerin hepsi bu ve benzeri tip. Benim babamdan örnek vereyim evdeki bir sorunu asla çözmez ama millete koşa koşa gider yardıma. Ben 27 yaşındayım hayatımda hiç hatırlamıyorum eve buyur bununla ihtiyacını karşılarsın diye para bırakmadı. Aldığı market alışverişi yumurta süt ve yoğurt sadece. O da biterse anca. Kendine bişeyler alır hep saklar bizden. Annem işten yemek getirir yüzsüz yüzsüz almadığı şeyleri yer. Sürekli dolandırılır. Ama biz ailesi olarak hep düşmanıyız sanki.
Etrafa bakınca da görüyorum açıkça erkeklerin %95 u ne baba ne iyi bir eş olabiliyor. Çoğu kadın senin gibi. Benim annem de senin gibi gidecek yeri yok maalesef bu adamdan çocuk da yapmış mecbur kalıyor onla. Evlilik öncesi 50 kez düşünüyorsak çocuk öncesi 5 bin kez düşünmek gerek. Ne iyi bir baba görebiliyorum ne de iyi bir eş.
17 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bak aynı işte kendi cebinde ben alırım getiririm 200 verir nerde verdim sana der
Cevap sahibi+1 yılElin kızına rahatça verir paraları sana vermez. Bu kadar da karaktersiz bi cins. Benden uzak olsunlar yoklukları beni daha huzurlu kılıyor.
Soran+1 yılEvet 2 sene Özbek bayanla yaşadı yedirdi
Cevap sahibi+1 yılŞaşırmam benim babam da böyleydi sonra kadın öldü. Keşke babam da ölse.
Soran+1 yılKeşke buda ölse
Cevap sahibi+1 yılŞu Corona kötüleri öldürmeden bittiği için üzgünüm
Soran+1 yılEvet keske
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Evliliği Rio karnavalı mı sandın?

Çalışmayıp, ekonomik özgürlüğü olmadan kocasının eline bakan birinin seçme hakkı olmaz.
Tabi türk kadınına ilk başta kolay geliyor böyle bir hayat. Kocam bana baksın... Yanlış hesap her zaman sorun olur.
19 Yorumla- +1 yıl
Altın bileziğini koluna takıp kocanın maaş kartına çöktükten sonra gelen pişmanlık hissi
- +1 yıl
@__ks_üyesi__ Aynen öyle. Ve bu durum o kadar çok yaygın ki..
- +1 yıl
Bence yanlış anladın 😁
- +1 yıl
Çünkü görüşüne ters yorum yaptım
- +1 yıl
Gen kasının calısmaması taraftarındayım sen sevme hakkı olmaz diyorsun ama çalışan kadınlar kullanılıyor.
- +1 yıl
@__ks_üyesi__ Öyle görünüyor 🫢
- +1 yıl
@__ks_üyesi__ Yanlış düşünüyorsun. Dünyanın kuralı bu dur. Parayı veren düdüğü çalar. Çalışmayan kadın kendisine sunulanla yetinmek zorundadır.
- +1 yıl
Yanlış kime göre neye göre dişil alır eril verir tabi gerçek dişil ve erilse günümüzde malum erkekler erilliğini bozdu.
- +1 yıl
Senin o bahsettiğin kurumsal ticari olaylar ben aile ilişkilerini diyorum bir deyimi saçma sapan kullanamazsın istediğin yerde
Gizli Üye(36-45)+1 yılTecrübelerime, çevremden duyduğum ve bildiklerime dayanarak, böyle yaratıklar ya i*bne oluyor vurduruyor onun ezikliğiyle karısına kötü davranıyor kadına saygısı olmuyor çünkü o*rospu ruhlu. veya ensest olup çoluk çocuğunu istismar ediyor. Sen dikkat et de çocuklarına musallat olmasın. Çocuklarını iyi koru takip et bakalım başbaşa bırakma. Çalışmaktan başka çaren yok. Sosyal hizmetlerden yardım alarak ayrı eve çıkıp boşanabilirsin. Onun öldürürüm diye öttüklerine bakma sen, aklı sıra psikolojik şiddet uyguluyor. Hem sevmiyor hem de niye ayrılmıyor bi düşün acaba ne faydası var bu evlilikten? Sanalda sohbetle vakit kaybetme mutlaka çözümüne bak derim.
22 Yorumla
Soran+1 yılSosyal hizmet geldi şikayet etmişler bizi beni tehdit etti eyer bisey dersen bak ne olur kezzapla yakarim heryerini diye
Cevap sahibi+1 yılSosyal yardımı ayrıldıktan sonra diyorum. Çocuklarını koru diyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ondan daha kötü ol. Yanlış biriylesin o yüzden de evlilik cehennem gibi olur. Doğru kişiyle olsan cenneti yaşardın. Ben bana ne yapılırsa bin misliyle karşılık veririm her zaman baskın olurum. İyilik yaramaz insanlara özellikle de erkeklere. Dayanmak zorunda değilsin. Para kazanman yeterli.
25 Yorumla
Soran+1 yılÇocuklarım az büyüse merdiven siliyorum onu bile istiyor benden yardım yatıyor yarisini ver diyor korkuyorum hemen vurma dovme
Cevap sahibi+1 yılSen daha agresif olacaksın. Polise falan ver katlanılmaz olay bu. Demek uyumlu yumuşak karaktersiniz benim gibi olsanız onun 2 dakika da ağzına sçardınız o kim ki vuracak laf söyleyecek ben buradan sinirlendim nasıl dayanıyorsunuz? %10luk şerefli çok iyi erkekler hariç erkekler böyle işte onlara iyilik yaramaz. İyi olmayacaksınız karakterinizden dolayı böyle işte.
Soran+1 yılÇok sesizim ben ben bagirsm hemen o üzerime geliyor verdim bi kere geldi yine
Cevap sahibi+1 yılİşte böyle olduğun için kaybediyorsun oda seni biliyor o yüzden gözünde değerin yok o yüzden sana böyle baskın olmadığın için gitmezsen daha çok sürünürsün
Soran+1 yılAma nereye gideyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim eşim maaşı yatar yatmaz parasını tamamen bana atıyor:D evle ilgili ödemeleri yapıyorum kalan parayı dilediğin gibi harca eksiklerini al diyor. bende çalışıyorum tabii. zaten çalışmasam geçinemeyiz. eşin hayvanın teki kısacası. 2 çocuğun olmasa katlanma derdim de işte çocuk herşeyi bozuyor
23 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle ben maasini bilmem düşünün bayan olarak hiçbisey alamiyorum ne mutlu size inanin çok sansilizin artik cocuklardan bile geçecek duruma geldim
Cevap sahibi+1 yılçok üzücü bir durum bir kadın için. keşke elimizden bişey gelse de seni bu hayattan kurtarabilsek. inşallah eşin aklı başına gelecek bir olay yaşar da, doğru yola gelir. hakkında en hayırlısı en güzeli neyse o olsun, çocukların biraz büyüsünler sen de yoluna bakarsın bir şekilde
Soran+1 yılBen istemiyorum kesinlikle gorumcemde yanimda kalıyor köle gibiyim sadece yemek temizlik hapis gibiyim sosyal hayatım yok inanin bi burada konusuyorum kimse yok gerçekten yoruldum
Gizli Üye(25-29)+1 yılaynı senin gibi bi evliliğim vardı 2 sene dayandım ama hep dayak yiyodum sürekli artık canıma tak etti beni dövmeye kalkışacağı sırada bıçağı alıp üstüne yürüdüm bunu iyice korkuttum ağlamaya başladı tamam bi daha yapmayacağım diye boşandık çocuğumun velayetide bende ikimizede nafaka veriyor eğer bir yerden başlamazsan kefenin çıkar o evden
14 Yorumla
Soran+1 yılBende yaptım en son bıçak aldım sok diyor sonra oda aldı hadi bakalım kim kime sokarsa diyor.
Cevap sahibi+1 yıltelefonuna kades uygulamasını indir öyle bişey yaptığı an direk düğmeye bas eve polis ekipleri geliyor kurtulursun o itten
Soran+1 yılEvet haklisin
Soran+1 yılIndiricem dursun
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnemin hayatı gibi okudum 4 duvarda bizi büyütmekle ömrü geçti. Ne üzerine bir şey aldı ne kendine bakabildi babam hep kıskandı spora göndermedi bir kere yemeğe çıkarmadı ailecek tek bir tane belki ben 6-7 yaşındayken anımız vardır. hep en küçük şeyde bağırdı kavga çıkardı. Aralarında 15 yaş var. Küfreder aşağılardı.
Kaç yaşındasın?12 Yorumla
Soran+1 yılYasadigim hayat 35
Cevap sahibi+1 yılEğer gençsen ayrıl ve çalış.
Hayatının kararmasını istemiyorsan mecbursun.
Evlilik kötü değil sadece yanlış evlilik yapmışsınız. Bence bir süre sabredin, işe girin eğer çocuklarınız okuyorsa bakıcı gibi bi derdiniz olacağını düşünmüyorum. Önce ekonomik özgürlüğünüz olması gerekiyor.
30 Yorumla
+1 yılEvliliklerin çoğu maalesef böyle gibi. Çok sık duyar olduk. Ya kimsesi olmadığı için ya ekonomik yeterliliği olmadığı için zoraki yürütülen evlilikler. Arada sevgi saygı kalmayan. Bağlılık kalmayan.
07 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle soğudum artık bazen intihar edesim geliyor
- +1 yıl
intihar çözüm değil ki. Zaten böyle bir evlilikle intihar edilmiş sayılır. Yeniden başlamalı yaşamaya.
Soran+1 yılUmarim hep biri olsun dedim belki beni kurtarir ama yok herkes farklı derte
- +1 yıl
ruh uyumu ve ten uyumu önemli. bunlar insana mutluluk verir. gerisi zaten kendiliğinden gelir. Umarım çıkar karşına
Soran+1 yılSanmıyorum böyle belayla
- +1 yıl
belli mi olur :)
Soran+1 yılBilmiyorum
+1 yılAynı kaderi yaşıyorz kardeşim yanlız değilsin maalesef benimde önceki hayatım dan Eser yok her şey çok kısıtlı para harcamaya yemeye korkar oldum üstüme başıma zaten alıp gitme şansım yok eskiler ile idare ediyorum gidecek gelecek kimsem yok kötü davraniliyor hakaret duyuyorum aşağılama o yüzden çocuk düşünmüyorum çünkü onunda bir geleceği olmaz gidecek yerimiz de yok Allah yar ve yardımcın olsun bol bol dua et yanlız dglsn Allah görür ve işitir ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok üzüldüm yasiyan biliyor ama Allaha hergun dua ediyorum beni kurtar diye Birgün insallah
- +1 yıl
İnşallah
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBendeki daha berbat 8se giderken bile gecirmeyen. Istedigini aldigi hlde aysonu nekadsr cok harcamisiz diye dirdir eksik olmayn yatakt sevismekte berbat ve cinselligi sevmeyen olmak.
16 Yorumla
Soran+1 yılBenim istedigim olmuyor hiç bir zaman kimsem olmadığı için yapıyor biliyorum
- +1 yıl
Bende sevdigim ici haytimi verdim. Ama degmiyormus cocuklar ttuyor evliligi
Soran+1 yılKesinlikle ben çocuklardan bile geçtim artik
- +1 yıl
Ben gecemedim
Soran+1 yılÇok karisik
- +1 yıl
Karisiklik hayat olmuş bizim için...
+1 yılEvlilik tüm zorluklara birlikte başa çıkmaktır belki eşinizin daha fazla verecek durumu yoktur ondan soğumak yerine ona destek olmaya çalışsanız bence daha iyi edersiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılKendisi 1 ayda iş degistirir hep benim çıkan ama
+1 yılHerkes farklı dertte, evlendiğmiz kişilerle hayatımızın renkli ve güzel geçeceğini düşünüyoruz ama bi bakıyoruz karşımıza kendini düşünen cahil birileri çıkıyor, herkesin farklı bi derdi var
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılNeden bu kadar özgüvenini kaybediyorsunki emin ol kimsenin kimseye ihtiyacı yok ve kimsede kimsenin kölesi değil korkutmak nedir valla hiç kimseye kimse zorla tahammül etmek zorunda değil kardeşim
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 567 cevap paylaştı. değil olmamalı yani :( evlilik iki insanın birbirini ileri götürme çabasıyla temellenmeli ama maalesef evlılık ulkede ne olursa olsun bırlıkte yaşamak olarak adlandırılıyor
00 Yorumla
+1 yılKendi ayaklarının üstünde duramayacak kadar güçsüzdün demek ki. Böyle el mahkum olmayı kabul edeceksin. Hiç zırlama, bu hayatıda kocan denilen lavuğu da sen seçtin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÜlkemizde bir çok kadın aynı durumda sizler için üzülüyorum kendinizi geliştirecek hayatınza yön verecek yeniklşker arayımn
03 Yorumla
Soran+1 yılArasam ya da başkasıyla olsam ölürüm biliyorum
- +1 yıl
başkası derken para kazanmak ayakkarın üzerinde durmak gibi
Soran+1 yılZaten kendim istiyorum bulurum seni öldürürüm diyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok geçmiş olsun. Senin gibiydim ayrıldım. Arkam olmadigi için , Bask dan dolayı çocuklarım için aynı kisiyle tekrar evleniyorum. Sen azmet, iş bul, yeni bir hayat kurabilmek için fırsatlar yarat. Sonrada boşan. Çocuklarını da al.
10 Yorumla
+1 yılEşin neden değer vermiyor sana böyle insanlar dan nefret ediyorum ya
117 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum sadece bir an önce kurtulmak istiyorum
- +1 yıl
Seninde duyguların var değer görmek insan belli süre sonra kendini Sorgular duruma gelir
Soran+1 yılBen sorguluyorum ama bittim artık istedigim biseyi bile alamiyorum
- +1 yıl
Konuştunmu hiç bu durumu
Soran+1 yılÇok ama yok akresif
- +1 yıl
Değer ilgi vermeyi bilmiyor eşin
Soran+1 yılHayır kesinlikle
- +1 yıl
burada kimse ile sohbet etme yuvana sahip çık
Eşini yola getirmek için uğraş
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama artık sevmiyorum inanin öldü hersey
- +1 yıl
Hiç Bir şey kalmadı mı dersin eşin bunu hissediyormu
Soran+1 yılEvet hissediyor ama gitmiyor ben ona dedim ayrılalım olmuyor yok olursun diyor ne ayrılması
- +1 yıl
Hiç bir şey hissetmiyormusun tamami ile
Soran+1 yılHayır kesinlikle sadece çocuklar
- +1 yıl
Kötü bir şey insanın eşine böyle saçma sapan davranması
.. kadın sığınma evlerini ara
Yani devlete sığın
Güçlü ol çünkü sen güçsüz bir kadın değilsin hayatını düzenlemek senin elinde
Soran+1 yılKorkuyorum sadece bi kere uzaklaştırma aldı sonra geri geldi
- +1 yıl
Sen güçlü olursan bu bahadiriler atlatılır normal de yuva yıkılmasın taraftarıyım ancak sen ve çocuklar huzursuz bir ortam da sürekli travma yaşaması kötü bir şey
Soran+1 yılEvet okuldan bile sordular bize evde nasıl bi ortam var diye
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılY@vsagin teki demekki
Ancak karısına efelik tasliyor112 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten yoruldum aldigi maasdan verdiği para ya 300 ya 200 fazlası yok
- +1 yıl
yok mu sahip çıkacak kimsen
Soran+1 yılYok bi abim bi ablam var onlarda kendi dertlerinde
- +1 yıl
Kendi ne iş bul o zaman
Soran+1 yılBi ayrilsa bi kurtulsam onada raziyim
- +1 yıl
Aç davani çekişmeli
Onu mu bekliyorsun
Soran+1 yılAsarım seni oldururum yasamazsin diyor yap diyor simdi
- +1 yıl
Şikayetci ol
Savcılığa ver
İspatlarsan hapisten çıkamaz
Soran+1 yılKayıt alicam evet o zaman olur diyorlar
- +1 yıl
Hiç bekleme
Ömür geçmez bunla
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok sagolun
- +1 yıl
Rica ederim
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Zamanında beynini kullansan bunlar olmazdı ayrıca zaman zor zaman
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılKesinlikle
Abla çocukların küçükse biraz sabret büyüdüklerinde boşanmak istedigini söylersin sonra istediğin gibi yaşarsın hayatını başka birini bulursun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılİşi, gücü yok mu bunun ya ne saçma bir şey bu böyle?
01 Yorumla
Soran+1 yılŞoför ayda yılda bi iş degistiri
Ablam calismiyorsa öyle iki kururssa git namusuna boşan çalış en iyisi
02 Yorumla
Soran+1 yılBasarmaya caliscam
- Aile & Toplum konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılKaşar olmuş 200 lira ne yapacaksın yaa :( komikmiş neyini idare edeceksin
09 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten yemin ederim bunu yaşıyorum yardimla geçiriyorum
Soran+1 yılGeçiniyorum
- +1 yıl
Böyle olmaz ki bir iş bul ya da ailesiyle konus
Soran+1 yılBi tek ablalari var
- +1 yıl
Hımmm konuş sizinde eşleriniz böyle mı de bunaldim de
Soran+1 yılOnlarda dese tamam diyor gena ayni
- +1 yıl
Olmaz sana aylık bir para belirle onu biraksin
Soran+1 yılVermiyor inanin gerçekten
- +1 yıl
Gerçektir yaaa inanırım var öyle öküz ler
Aile & Toplum konusunda 905 cevap paylaştı. Mutlu sabahlar.. çok üzücü bir durum. Allah yardımcın olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılevlilikte kadının ekonomik özgürlüğünün olması şart
10 YorumlaO agresifse sende agresif ol manipüle etmesine izin verme gerekirse evi yık başına
00 YorumlaYanlış kişiler ile yapılan evlilikler bu kadar kötü olabiliyor. Umarım bir çıkış yolu bulabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılBu yasa geldin yenimi ogrendin bende ayrilamadim devam
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevlilik tabiiki bu değil.. sen şanssızsın.. kocanda koca değil.. evlenerek zaten kendini köleliğe, aşağılanmaya, kullanılmaya mahkum etmişsin bu adamla.
00 YorumlaEvlilik kötü bir şey değil, eş seçimini yanlış yapmışsın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılbosanirsan nafaka olarak daha cok para alirsin bu ne 😃
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendi ayaklarınız üzerinde durmadan kendiniz kimseye muhtaç etmemelisiniz
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılBoşuna demiyoruz evlenmeyin diye sakalımız da var halbuki
00 Yorumla Kötü insana denk gelirsen evlilik kötü gelir insana
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMesleğin olsaydı çalışsaydın boyle yapamazdı ama maalesef
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet yok meslegim evdeyim cocuklarim okula gidiyor arada ek iş yapiyorum ama onu bile istiyor parayi
Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı. Umarım düzelir sen kendinden feragat ediyorsun cocuklarin icin ama o bunlari dusunmuyor.
00 Yorumla
+1 yılÇok basit boşa gitsin güzel bir işe gir kafan rahat olur en azından nasılsa bu şekilde. Adam bir işe yaramıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılempati yapamıyorum. çalışmayan bir kadın için hayat hep zordur.
00 YorumlaYerden göğe haklısın benzer olan olaylar yaşadım sabırla ol üstesinden gelirsin
00 YorumlaSaçmalık başkasına nasıl veririm diye yolunu aramaktan başka bişi değil 😕
00 Yorumlaevlilik kötü degil, kocan kötü.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet sanirim
+1 yılBu yüzden okuyun çocuklartrt
10 Yorumla
+1 yılKadın sığınma evleri var
10 Yorumla
+1 yılYoo harika bir şey bence
00 Yorumla
+1 yılEvet.. kötü bir eş ile cehennem
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı. Ne isanlar varmis yaaa
00 Yorumla
+1 yılTek çare gizemli davran
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik bu değil insanlar bu kadar zor
00 Yorumla Zor bir durum sana bişey sormak istiyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılBurdan sorabilirsiniz
Kötü değilde senin tercihler kötü
02 Yorumla
Soran+1 yılSanırım ☹️
Yok biraz kalas sanırım...
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet bayagi
Soran+1 yılDüğünde gitmez olaydim
Soran+1 yılHayır hic
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik değil seninki adi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılçalışmaya başla
00 Yorumla Tabi ki öyle olmamalı
00 Yorumla
+1 yılİşin zor Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılBiran evvel ayrılin
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026